Aynı doktorunuza mi gittiniz ?hala bekliyorum bilemediler tüpteki gebelik kisti mi bebek mi bugün muayenem vardı unutmuş asistan doktor girmiş ameliyata Allah kimseyi bunların eline düşürmesin hala hiçbir tedaviye başlamadım hastane odasında oturuyorum
Merhaba canım Çok şükür iyiyim Sen nasılsın memlekette son günler pazar günü yolculuk var hem geziler çoğaldı hem evtoplanması
Daha dün bir arkadaşım kahroldu 3lu tarama test sonuçları çok yüksek çıktı Bir sürü şey söylediler fetal DNA yaptırmak zorundasın şuna şuna baktırmak zorundasın vesaire sonra iki doktor görüşü daha aldı daha profesyonel. başka muayeenelere girdi. yanlış çıkan sonuçlar yüzünden bir günü kahroldu.çocugu çok şükür sapasağlammış. Kızımda yaptırmadım bunda da yaptırmayı düşünmüyorum Allah'ıma emanet detaylı ultrason hepimizin güzel geçer inşallahKızlarsize bir şey soracağım. İkili tarama, fetal dna gibi testleri yaptıracak mısınız ? Ben sadece detaylı ultrason yaptırmak istiyorum aslında yani genelde ikili tarama test sonuçları yanıltıcı oluyormuş zaten fetal dna için de kendimi strese sokmak istemiyorum ama bilemedim de sizler yaptırdınız mı veya yaptırmayı düşünüyor musunuz
Ben de iyiyim canım tahmin ettim son günlerin yoğunluğunda olduğunuMerhaba canım Çok şükür iyiyim Sen nasılsın memlekette son günler pazar günü yolculuk var hem geziler çoğaldı hem evtoplanmasıbugün dra gidecegmmm hem de eşimi de alan dra iptale dusen randevu ckmıstı aldım. 4 gündür safra ckıyor benden öyle böyle değil Neyseki yemek yyeblyrm. Sen nasılsın bebişin naslll
Ben ilk çocuğumda ikili üçlü tarama vs yaptırmadım direk fetal dna yaptırdım. İkili üçlü taramalar yanlış sonuç verebiliyor, sadece ihtimaller üzerine değerlendirme yapıyor. Böyle kesin olmayan bir testle kendimi strese sokamam. Fetal dna ise yüzde yüze yakın doğru sonuç veriyor. Maddi durum elveriyorsa fetal dna yaptırmak mantıklı geliyor.Kızlarsize bir şey soracağım. İkili tarama, fetal dna gibi testleri yaptıracak mısınız ? Ben sadece detaylı ultrason yaptırmak istiyorum aslında yani genelde ikili tarama test sonuçları yanıltıcı oluyormuş zaten fetal dna için de kendimi strese sokmak istemiyorum ama bilemedim de sizler yaptırdınız mı veya yaptırmayı düşünüyor musunuz
Canımm evet öyle yoğun ki bir de koku problemim var herşey kokuyor bana ya evimin kokusundan nefret eder oldum halbuki oda kokuları var onlar bile öğürtüyor. Acı su canm ama gece yemeden yatamıyorum acılık bulantısı oluyor cok o daha beterBen de iyiyim canım tahmin ettim son günlerin yoğunluğunda olduğunusafra dediğin acı su mu? Çok geçmiş olsun gece geç saatlerde bir şey yememeye çalış. Bugün doktora sorarsın kuzum. Bebişten haberim yok umarım yerli yerinde ve büyüyordur herhangi bir belirtim ağrım sızım yok şuanlık bakalım cumartesi benim de kontrol. Kalp atışı 140 ve üstü ise 9. Haftada tekrar gideceğim inşallah doktordan çıkınca gelişmeleri yaz kuzum. Güzel, hayırlı haberlerle gel inşallah
Kızlarsize bir şey soracağım. İkili tarama, fetal dna gibi testleri yaptıracak mısınız ? Ben sadece detaylı ultrason yaptırmak istiyorum aslında yani genelde ikili tarama test sonuçları yanıltıcı oluyormuş zaten fetal dna için de kendimi strese sokmak istemiyorum ama bilemedim de sizler yaptırdınız mı veya yaptırmayı düşünüyor musunuz
Ben tss yi doğum teminatlı yaptırdım. İlk bebeğimi de teminat kapsamında doğurmuştum. Allah nasip ederse bu da o şekilde doğacak. Bidaha da yaptırmam sanırımKızlar bir de aranızda doğum teminatlı sigorta yaptıran var mı?
Koku hassasiyetin çok fazlaymış dışarıda vakit geçir sürekli bebek. Ev gezmelerine gidiyorsan her yerden farklı koku geliyordurCanımm evet öyle yoğun ki bir de koku problemim var herşey kokuyor bana ya evimin kokusundan nefret eder oldum halbuki oda kokuları var onlar bile öğürtüyor. Acı su canm ama gece yemeden yatamıyorum acılık bulantısı oluyor cok o daha betergeçecegnı biliyorum o yüzden anın tadını çıkarıyorum ben de sizler gibi ben daha kalp atım hızını bilmiyorum acilde söylemedi ama bakmıştır bence diye düşünüyorum cumartesi az kalmış 140 ne ki en az 150 çıkacak emin ol
Benimde 7+5 deki kontrolümde aynı şeyleri söyledi doktorum. Şuanki doktorların geneli fetal dna öneriyorlar demekki.selamlar, bugün 7+3 kontrole gittiğimde doktor testlerle ilgili bilgi verdi. İkili tarama ve üçlü taramayı önermedi, doğruluk oranları düşük ve eski teknoloji olduğunu söyledi. Fetal dna testini önerdi bunlar yerine. Hiç test yaptırmayabilirsiniz diye de belirtti. Kararı bize bıraktı 12. hafta kontrolüne kadar araştırıp karar verebilirsiniz dedi.
Canım benim Allah sabır versin. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla yine hamile kalırsın. Bu tür kayıplara çok üzülüyoruz ama bebeğini sağlıklı olmadığı için kaybettin, sağlıklı olmadığı için kalbi durdu. Doğduktan ya da karnında daha da büyüdükten sonra böyle şeyler yaşasan çok daha üzücüKızlar ben bugün doktora gittim %99 sonlanmış gebelik dedi 8 haftalığım 6 haftada durmuş gelişimi kalp atışı hiç duyamadık 1 hafta daha şans verelim dedi olmazsa haftaya kürtaj olacağım
nipt ile fetal dna aynı şey diye biliyorumBenim yeni doğum yapacak bir arkadaşım da sakın 2li test yaptırma hamileliğim zehir oldu, nipt testi yaptır fetal dnaya göre de daha uygun 5000-7000 tl falan demişti.
Çok gecmis olsun. Belki bu bir hafta sizin için en hayırlısı olur. Belirtileriniz var miydi pekiKızlar ben bugün doktora gittim %99 sonlanmış gebelik dedi 8 haftalığım 6 haftada durmuş gelişimi kalp atışı hiç duyamadık 1 hafta daha şans verelim dedi olmazsa haftaya kürtaj olacağım
evet aynı şey isimleri farklı, rapid olanın sonucu daha hızlı geliyordur belki. bize doktor birkaç tane firma önerdi. aslında hastane de yapıyor ama daha pahalıymış burda yaptırmayın boşuna dediBenimde 7+5 deki kontrolümde aynı şeyleri söyledi doktorum. Şuanki doktorların geneli fetal dna öneriyorlar demekki.
Benim şurda kafam karıştı her firma da isimleri farklı görüyorum.
Nıpt, Non-invaziv, RapidNIPT gibi terimler gördüm hepsi aynı testmi yoksa farklı mı anlayamadım henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?