Evet evet yaptırdım bekleme süresi de bitti şu an ondan yararlanıyorum. Sizin önceki doğumunuz da o şekilde gerçekleşmiş çok iyi. Benim aklıma takılan bir iki şey var size sorayım o zaman
en son muayenemden sonra bu 2 Li tarama testi muhabbetleri döndü. Doktordan çıkınca da o girişte kayıt işlemlerimizi yapan kızlar 2 Li tarama testini sigorta karşılamıyor dedi, ultrason için de ayrıyetten ücret vereceksiniz. Bir de muayene hakkınızdan gidecek dedi. İlk doğumumu gerçekleştirdiğim hastaneye sorduğumda da büyük ihtimal karşılar dediler. Ama şimdi başka hastaneye gidiyorum daha yakın diye onlar direkt kesinlikle karşılamıyor diyor
Zaten hamilelikteki her şeyi karşılasın diye yaptırdım açıkçası bunu duyunca anlayamadım, eve gidince sigortayla konuştum onlarda net şu şekilde demedi, bugün tahliller için gittiğimde daha detaylı konuştum. Kız direkt dedi 2 Li karşılamıyor, detaylıyı karşılamıyor, şeker yüklemeyi karşılamıyor diye. Bunları da karşılamıyorsa ben niye yaptırdım dedim. Kafam çok karışık. Hastane kaynaklı mı yoksa gerçekten de karşılamıyor mu? Siz hatırlıyor musunuz ilkinde karşıladı mı diye? Bir de mümkünse sizde bir sorar mısınız gittiğiniz hastaneye 2li testi olsun şeker yüklemesi sonra detaylı ultrasonu karşılıyor mu şeklinde