- 9 Ağustos 2025
- 12
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi perdesizev
-
- #1.721
merhabalar öncelikle sizin adınıza çok üzüldüm, hakkınızda hayırlısı olsunKızlar ben bugün doktora gittim %99 sonlanmış gebelik dedi 8 haftalığım 6 haftada durmuş gelişimi kalp atışı hiç duyamadık 1 hafta daha şans verelim dedi olmazsa haftaya kürtaj olacağım
Çok sağol canım ailede ikiz var annem ananemin ikizleri oldu yaşamadılar o ayrı ama genlerde var o yüzden acaba mı dedim17 günde döllenme acısı ile bakarsak değerin cok iyi gözüküyor. Artış olarakda. Ama önemli olan kesen. Kese boyutun ile kaç haftalik olduğunu görebilirsin. Betadan suanlik tekil mi çoğul mu gebelik anlaşılmıyor. 6.haftada kesede görebilirsin anca. Ama eğer ikiz istiyorsan umarım öyledir. İlk ne hissedersen o olur derler
Lütfen doktorunuza danışınız bu önemli bir semptomSelam herkese
Bugünden beri böbreklerim ağrıyor. Sırtım rahim tarafıda. Sizde de böyle bi ağrı varmı ?
İnt. Normal diyor ama endişeleniyorum.
İdrar yolu enfeksiyonu var bende acaba böbreklerime ilerlemişmidir
Çok şiddetli değil enfeksiyon. Beni rahatsız etmiyor çok ama korkuyorum
Yaa kaç olmalı çok olması için hiç daha önce bakteri değeri dikkatımı çekmedi canım. Teşekkürler darısı cumartesi sanaOyyy maşallah annesini mutlu etmiş sağlıkla gelsinn inşallah4 bakteri hiç bir şey kuzum bol su içmeye devam et yine de. Çok mutlu oldum güzel haberler aldığın için
Bence çok normal duygular bunlar asla kendinizi suçlamayın. Çocuk sahibi olmak çok büyük bir sorumluluk buna hazır olmak çok önemli gerçekten. Kendinizi kimseyle kıyaslamayın öncelikle her hamilelik farklı yaşanıyor. Bunlar sadece alışmamız gereken süreçler ve eminim çoğu kişi bu sorumluluğa alışmayla uğraşıyor. Açıkçası benim de fazlaca korkularım var ama bunları içimden atmaya çalışıp anı yaşamaya çalışıyorum. Ne olursa olsun her şey olacağına varıyor. Tek tavsiyem bu süreci kaygılardan arınıp tadını çıkarmaya çalışarak geçirmeniz olurKizlar selam, cok tuhaf hislere kapiliyorum size de danismak istedim boyle olan var mi aranizda diye,
İlk kizima 2 sene ugras sonucu hamile kalabilmistim, sonunda kendiliginden oldu ama 2 sene doktorlaea git gel olcakmi olmucakmi stresiyle gecti, simdi kizim 3 yasinda,
Kardesi olsun istiyoduk, ben cok korkuyodum nasi bakicam diye, zor bi dogum olmustu ilki ztn, hazir olmadigimi dusunuyodum ama yine hemen olmaz bekleriz diye dusunerek doktorun da acele edin demesiyle korunmayi biraktik, daha korunmayi biraktigimiz ilk ay gebelik olustu, şok olduk tabi beklemedigimiz icin, sonra ustune mide bulantilari halsizlik fln ztn perisan oldum sevinemedim bile,
Şuan ara ara asla basaramicagimi, yeni bi cocuga bakamicagimi hem kizimla hem yeni bebekle ilgilenemeyecegimi dusunup duruyorum, acele ettim diye dusunup duruyorum zamani geri alabilsem korunmayi birakmazdim diye dusunuyorum, bugun doktorum var kalp atisi duymayi bekliyoruz insallah duyariz boyle dusundugum icin de bebege bisey olucak diye korkuyo kapiliyorum, bisey olmasini da asla istemiyorum, boyle bi arada skstim kaldim, bu tip dusuncelere kapilan var mi? Cok kotu hissediyorum
İdrar kültürü için test verdiğimde 30a kadar normal değer aralığındaydı. Teşekkür ederim inşallahYaa kaç olmalı çok olması için hiç daha önce bakteri değeri dikkatımı çekmedi canım. Teşekkürler darısı cumartesi sana
Evt kesinlikle fazla dusunmeyi herseyi planlamaya calismayi birakmam gerekiyor ama elimde degil nasil yapicm, simdiden dusunuyorm nasil olucak ikisiyla nasil ilgilenicem onun kahvaltisini hazirlarken otekini nasi tutcam, birini banyo yaptirirken oburunu napcm diye diye daraldim, bi yandan da bulanti halsizlik fln cokBence çok normal duygular bunlar asla kendinizi suçlamayın. Çocuk sahibi olmak çok büyük bir sorumluluk buna hazır olmak çok önemli gerçekten. Kendinizi kimseyle kıyaslamayın öncelikle her hamilelik farklı yaşanıyor. Bunlar sadece alışmamız gereken süreçler ve eminim çoğu kişi bu sorumluluğa alışmayla uğraşıyor. Açıkçası benim de fazlaca korkularım var ama bunları içimden atmaya çalışıp anı yaşamaya çalışıyorum. Ne olursa olsun her şey olacağına varıyor. Tek tavsiyem bu süreci kaygılardan arınıp tadını çıkarmaya çalışarak geçirmeniz olur
Ben 6+6 dayım başlamadı dahaKızlarr8 haftalık olup göğüs hassasiyeti ve mide bulantisi geçen var mı. Iki gündür bende hiç bir yok. Sadece sabahları uyanınca sırt ağrım var ve uykuluyum.
Canım benimki de geçsinnnnnKızlarr8 haftalık olup göğüs hassasiyeti ve mide bulantisi geçen var mı. Iki gündür bende hiç bir yok. Sadece sabahları uyanınca sırt ağrım var ve uykuluyum.
Bir belirti olmayınca insan endişeleniyor. Birde bir kaç arkadaşımız bu yolla kayıplar yaşamış Rabbım bir daha göstermesin. E böyle olunca akılda hep bir soru işareti oluyorCanım benimki de geçsinnnnn2 gündür mide bulantısından mahvoldum hastanelik oldummm geçince niye geçti mi diyoruz bide ya ayyy
Son regli tarihini neydi acaba oyle hesaplayalimKızlar ben kaç haftalığım bilmiyorum. Sadece keseyi gördük, kan tahlili vermedim. Çarşamba günü tekrar randevum var. Mide bulantım hiç yok neredeyse ancak karnımda kramplar ve göğüs hassasiyetim devam ediyor. Bir de uzun yola çıktık. Saatte bir durup yürüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?