- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #9.741
Bende burada okuyup doktoruma danistim canimDoktoruma dikkat etmem gerekenleri sorduğumda tendir amaçlı bunları söyledi dikkatli olmakta fayda olduğunu düşünüyorum
İnşallah canım ama çoğu yerde karşıma çıktı bu durum instragramda da bir videoda denk gelmiştim inşallah böyle dikkatle plesantalarda kolaylıkla yukarı çıkarsa kafamız rahat ederBenimde geçen hafta gittiğimde söyledi doktor öncesinde görse söylerdi heralde 16.ci haftadaydim dikkat et dedi sadece ne gibi sıkıntı olur dedim kanama olabilir erken doğum olabilir bide normal doğuma engel olur ama ilerki haftalarda yukarı çıkmazsa tabi dedi şimdi bisey diyemeyiz dedi ben eğilip kalkmayı ister istemez yapıyorum birde ikinmada arada Bi oldu yinede daha dikkatli olucam inşallah yukarı tekrar cikar
Benim doktorum ıkınma ve ağır kaldırma ile ilgili bi uyarı yaptı ama burda biraz araştırdım bazılarının da ayaklarını havaya dik demiş, artık tüm tuşlara basıyo insan aman bişey olmasın diye, inşallah çıkar yukarıBende burada okuyup doktoruma danistim canim
Hayir ayak dikme lutfen dedi aksine zararli dedi
Doktorlara felaket kiziyorum
Agir kaldirma ve iliskyi benim doktorumda soyledi canimBenim doktorum ıkınma ve ağır kaldırma ile ilgili bi uyarı yaptı ama burda biraz araştırdım bazılarının da ayaklarını havaya dik demiş, artık tüm tuşlara basıyo insan aman bişey olmasın diye, inşallah çıkar yukarı
Hangisi resim atar mısınız yutumu kolay magnezyum arıyorum doktorun söylediği kocamanBen de aynı durumdayım günde 3 tane magnezyuma başladım
Ne güzel canım hissetmişsinBe de gebelikte hep ishal gibi oldum ve hareketlerini net hissettim doğru olabilir dediğin
4 Ekinde randevu aldımİstanbul'da olanlar detaylı ultrasonu nerede yaptırmayı planlıyorsunuz veya nerede yaptırdınız?
ben bunu almaya karar verdim sürüşü katlanması çok iyi geldi bana önerimdirKızlar bebek arabası önerir misiniz
Elele baby mido 2 travel sistem aldım benKızlar bebek arabası önerir misiniz
Benimki de çok büyük ben bölerek içiyorum malesef ama cok faydasını gördümHangisi resim atar mısınız yutumu kolay magnezyum arıyorum doktorun söylediği kocaman
Hayır terletme veya başka bir belirti kesinlikle yok. Mideni üşütürsün kramp girer ya da aşırı yağlı yediğinde olur yine mide krampı öyle bir şey. Belirli arakıklarla kesik kesik bıcak saplanması gibi ama rahim büyümesi tarzında bi kramp değil daha şiddetli. Daha önde yaşadınız mı bılmıyorum benim midem hassastır ben hamilelikten önce de sık yaşıyordım mide krampı. İnsan hamileyken sadede hamilelik sorunları yaşıcam sanıyor ama normal insan olduğumuz dönemdeki sorunlarda bırakmıyor peşimizi. Sorarsan bana da haber verir misin? Daha önce yaşasam da yine de tedirgin oldum bir de yola cıkacağım tatile gideceğim böyle olunca daha bir tuhaf oluyor insan. Neyse ki kızım bana bir güzellik yaptı bu sabah biraz kendini hissettirdi içim rahatladıCanım bu dedigin ishal gibi bi kramp mı soğuk soğuk terletiyor mu? Bana iki aydır oluyor neredeyse hiç kabızlık yaşamadım hamilelikte. Normalde de üç günde bir tuvalete çıkan biriydim. Yarın doktors unutmazsam soracağım bu kramplarımı
Benim doktorum ıkınma ve ağır kaldırma ile ilgili bi uyarı yaptı ama burda biraz araştırdım bazılarının da ayaklarını havaya dik demiş, artık tüm tuşlara basıyo insan aman bişey olmasın diye, inşallah çıkar yukarı
Endişelenmeyin kızlar zamanla çıkar inşallah bol bol dinleneceğiz dua edeceğiz şu ayak kaldırma meselesi bedene ve psikolojiye iyi geldiğini rahatlattığını düşünüyorum Umarım herşey yolunda giderBende burada okuyup doktoruma danistim canim
Hayir ayak dikme lutfen dedi aksine zararli dedi
Doktorlara felaket kiziyorum
ben bunu almaya karar verdim sürüşü katlanması çok iyi geldi bana önerimdir
Kızlar hayırlı olsun çok güzel gerçekten güle güle kullanınElele baby mido 2 travel sistem aldım beninternetten aldım geldi kurduk baktık çok beğendik. Çift yönlü kullanım özelliği var, katlanabiliyor ve puseti de var
TeşekkürlerKızlar hayırlı olsun çok güzel gerçekten güle güle kullanınben birkaç zıbın ve tulumdan başka bişey almadım yaa nerden başlayacağım bilmiyorum
ben bunu beğendim mağazadan çıktım biraz daha araştırma yaptım buna karar kıldım bi ara gidip alacağım şimdi otokoltuk karar verdik toplu alırım. alışveriş için 1-2 bebek mağazasına girdik vurgun yapıp çıktım ama daha alacağım çok şey var listem uzun genelde tekstile dair şeyler aldım artık mobilya araba anne yanı vs ekim kasım bunları halletmek var aklımda. bir başlayıca sırasıyla geliyor zaten ama size tavsiyem bi güzel liste yapmanız öyle güzel ve düzenli ilerleniyorKızlar hayırlı olsun çok güzel gerçekten güle güle kullanınben birkaç zıbın ve tulumdan başka bişey almadım yaa nerden başlayacağım bilmiyorum
Evet oralarda oluyor geneldeNe güzel canım hissetmişsinçok minik bende dün gece hissettim sanırım göbek deliğimin az altında :)
Tabi ki haber veririm.. Benimki de aslında dediğin şekilde keskin bir agrı giriyor tuvalete gidince rahatlıyorum.. Gün de üç dört kez oluyor, mide krambı da ayrı oluyor. Ama bağırsak agrısı daha çok..Sorucam bakalımHayır terletme veya başka bir belirti kesinlikle yok. Mideni üşütürsün kramp girer ya da aşırı yağlı yediğinde olur yine mide krampı öyle bir şey. Belirli arakıklarla kesik kesik bıcak saplanması gibi ama rahim büyümesi tarzında bi kramp değil daha şiddetli. Daha önde yaşadınız mı bılmıyorum benim midem hassastır ben hamilelikten önce de sık yaşıyordım mide krampı. İnsan hamileyken sadede hamilelik sorunları yaşıcam sanıyor ama normal insan olduğumuz dönemdeki sorunlarda bırakmıyor peşimizi. Sorarsan bana da haber verir misin? Daha önce yaşasam da yine de tedirgin oldum bir de yola cıkacağım tatile gideceğim böyle olunca daha bir tuhaf oluyor insan. Neyse ki kızım bana bir güzellik yaptı bu sabah biraz kendini hissettirdi içim rahatladı
İnşallah kuşum inşallahEndişelenmeyin kızlar zamanla çıkar inşallah bol bol dinleneceğiz dua edeceğiz şu ayak kaldırma meselesi bedene ve psikolojiye iyi geldiğini rahatlattığını düşünüyorum Umarım herşey yolunda gider
Insallah canim benimEndişelenmeyin kızlar zamanla çıkar inşallah bol bol dinleneceğiz dua edeceğiz şu ayak kaldırma meselesi bedene ve psikolojiye iyi geldiğini rahatlattığını düşünüyorum Umarım herşey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?