Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132

Harikasınız kızlar Maşallah Allah sağlıcakla afiyetle kullanmanızı nasip etsin

Kızlar benim sağ kasığımda çok şiddetli bir ağrı var hatta bacağımı sanki çekiyor bide akıntım aşırı yoğun böyle parça parça yoğurt gibi sizde böyle bir durum yaşadınız mı

Kızlar takip ettiğim bir doktor bebeğe kilo alan besinler hakkında bir video yayınladı sizinle de paylaşmak istiyorum. Şeker problemi olmayanlar için nişastalı sebze meyveler (havuç, patates, elma, armut, muz) , kaşar peyniri ve tahin pekmez.

Bebek arabalarının bazılarında puset oto koltuğu da oluyor belli bir zamana kadar idare ediyor. Siz ileriyi düşünerek daha büyük birsey mi bakıyorsunuz

Ben de dun gece sağ tarafımda ağrıdan uyuyamadım ama çok hareket etmiştim ona bağladım. Akintim da çoğaldı. Bazen beyaz bazen sarımsı gibi yoğun kıvamlı da oluyor daha sıvı da.. Ama sizin dediğiniz beyaz süt kesiği gibi mj? Beraberinde kaşıntı yanma falan da varsa mantar olma ihtimali var yani yanında başka belirti olup olmadığı önemli

Kaşıntı yâda yanmam önceden vardı ama şimdi yok zaten şuan hala enfeksiyonumda var acaba ondan mı bilemiyorum ya bizim kocada odun olduğu için hayatta doktora götürmez beni

Bebek arabalarının bazılarında puset oto koltuğu da oluyor belli bir zamana kadar idare ediyor. Siz ileriyi düşünerek daha büyük birsey mi bakıyorsunuz
ben almışken ayrıca otokoltuk işinide haleldeyim diye düşündüm şehir içinde kullanımda sıkıntı yok uzun yolda direk otokoltuğu kullanırım kayınvalidemler eskişehirde biz istanbulda 3 aydan sonra bolca git gel yaparım gibi duruyor

Öyleyse lazimmis size bizim bebek arabasının puseti belli Bi kg a kadar idare eder o da 1-1,5 yaş falan sanırım. İçinde yazıyordu ama aklımda kalmadı tam. Sonrasında bi arkadaşımız oto koltuğunu size veririm dedi. 2 yaşında şu an onların çocuğu. Bizimkine daha büyüğü lazım olana kadar onların elinden çıkacak gibi gorunuyor benim ailem yanımda, esimin ailesi de 1,5 saatlik mesafede. O yüzden böyle idare eder diye düşündük bizimki de

Kızlar hamileyken kaş açmak problem olur mu ki saç boyası gibi? Ben tüy sarartıcı ile açıyorum normalde

Kızlar hamileyken kaş açmak problem olur mu ki saç boyası gibi? Ben tüy sarartıcı ile açıyorum normalde
Cilde temas eden kimyasal soz konusu olunca sıcak bakmıyorum ben. Kokusu da cabası. Saçlarımdaki boyayı daha gebelik isterken uzatıp kestim. Risk almazdım şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…