1200 taban yaptım canım , üstüne o günkü sporun yarısını ekliyorumSporda yaktıgınn aldıgın kaloriden mı cıkarıyorsun
Aslında Kastamonular zekı olur ama ben salak cıktım galıba hala anlamadım1200 taban yaptım canım , üstüne o günkü sporun yarısını ekliyorum
İki gündür tam doyduğumu hissediyorum
caninı yedigim bana küsme nolur çok üzülürümSana da bu gelsın
Yaa eridım bittim şuancaninı yedigim bana küsme nolur çok üzülürüm.. şimdi ne desem boş ama bak cumaya sana harika bir hediye verecegim
biraz mesgulum su anYaa eridım bittim şuancumayı beklıycem dort gozle o zaman gardaşımm
Abla Düziçi, Bahçe yaptık ama ileriye gidemedik :)Ne iyi ettin de geldin.
Gavur dağını da ziyaret ettiniz mi
Teşekkür ederim canim benimbiraz mesgulum su anleslie yaptim az simdi biraz evaya gecicem
seni uzmek asla istemem bugun harika gecti menum yazicam sporum bitince
Dur canım bi daha anlatayım hemşerimeAslında Kastamonular zekı olur ama ben salak cıktım galıba hala anlamadımneyse onrmlı olan motıve olup dıyetınr uyman canım
Doğru cnm yavaştan hazırlanayımHadi herkes yatsın zabah kalkıp yürüyüş yapıcaz daha
Gece yatmak bılmıyosunuz sabah kalmak bılmıyosunuz a yavrularım sonrahadı kapatıyorum ışıkları herkese ıyı geceler
asıl ben teşekkür ederim kuzummTeşekkür ederim canim benim
aboowwww ben burdayım yaaa daha işlerim var kalan varsa ben isıklari kapatirim kaptanımHadi herkes yatsın zabah kalkıp yürüyüş yapıcaz daha
Gece yatmak bılmıyosunuz sabah kalmak bılmıyosunuz a yavrularım sonrahadı kapatıyorum ışıkları herkese ıyı geceler
İki gündür çok rahatsızım. Bugün 3000 adimim var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?