- 31 Temmuz 2020
- 20.412
- 60.299
- 548
Yok kuzum tek yemediğim için acıktırmıyorafiyet olsun canım. halley, ekler, kurabiyeler ve çiko olmasaymış daha iyi olucak sanki. kan şekerini sürekli yükseltir bunlar. çok acıktırır.
sen de benim gibi abur cuburu çok seviyorsun
Ben açlık krizi krizi yaşamıyorum canım ve 100-150 arası karbonhidratım yüksek değil yanikalori kısmen önemli. önemli olan glisemik indeks emin ol. ben 2 öğün aralıklı oruç yaptığımda yağlı neler yedim neler. misler gibi gitti kilolar.
glisemik indeksi düşük besleneceksin, bir de öğün sayısı az olacak.
6 öğünle kilo veren var tabi ama dikkat et az az 6 öğün. miktar olarak da kalori olarak da az 6 öğün.
Teşekkür ederim canım
karbo fazla alınmayınca tabi kalori de ortalama birşeydir. kalori hesabı yapmamıştım canım.Yok kuzum tek yemediğim için acıktırmıyormesela aç olsam çiko artı ekmek doyurmazdı hepimiz yarım ekmek yeriz nutellayla
Ben açlık krizi krizi yaşamıyorum canım ve 100-150 arası karbonhidratım yüksek değil yani
Kalori bayağı önemli canım saydın mı o dönem? Pilav tatlı vs yemediysen sanmıyorum 2000e çıkasın
Elimden geleni yapacam canım bana olan güvenini boşa çıkarmamak için uğraşacam canımCanım tebrik ederim ne guzel eksılmıssınatamazsan da canın sağolsun
Teşekkür ederim kaptanımMesaji gec gördüm yoksa yapardim
Burasida güzel ama rüzgarliydi
Maşallah canim cok iyi gidiyorsun
Teşekkür ederim canim ❤
Gecmis olsun canim
Aynen tatlımkarbo fazla alınmayınca tabi kalori de ortalama birşeydir. kalori hesabı yapmamıştım canım.
Lahana çiçeği nedir27.09.2022 menüm
Sabah
Yok
Öğle
Bir porsiyon et şiş
Salata
Ayran
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Kara lahana çiçeği kızartması
Su 2 litre spor bir saat tempolu yürüyüş ve 13915 adım
Zipzip- Fitt_anne pastelfit
Eki Görüntüle 3136591
Afiyet olsun canım27.09.2022 menüm
Sabah
Yok
Öğle
Bir porsiyon et şiş
Salata
Ayran
Akşam
Eki Görüntüle 3136591
geçmiş olsun kuzum. benim de nezleye döndü hepten. burnum tutmuyor, sürekli hapşuruk... sinir bozucuÇok hastayım
Afiyet olsun cnm27.09.2022 menüm
Sabah
Yok
Öğle
Bir porsiyon et şiş
Salata
Ayran
Akşam
Eki Görüntüle 3136591
Elimden geleni yapacam canım bana olan güvenini boşa çıkarmamak için uğraşacam canım
canım benim cok gecmis olsunÇok hastayım
iyki sen
Sporda yaktıgınn aldıgın kaloriden mı cıkarıyorsunİyi akşamlar kızlarbirazdan türk kahvesiyle yapacağım ara öğünü de ekleyip yazıcam menümü
1.400 kalori oldu
1.200+o günkü yürüyüş ve sporla yaktığımın yarısını ekliyorum 2 gündür :) bakalım nolucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?