- 7 Ağustos 2016
- 5.030
- 20.011
- 348
Sıkma canını tatlım arada olabilir böyle şeyler, önümüzdeki hafta çok güzel gideceksindir eminimKilo bildirimi
Geçen hafta 62.15
Bu hafta 63.15
+1kg
İlk defa bu kadar artıya geçtim sanırım bi silkelenip kendime gelmeliyim
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84 Eki Görüntüle 3599235
Haftaya bomba gibi bekliyorum senii
Bir sikinti yok ins canim banada oluyo öyleBurdayim iyyim canim
Bu hafta motivasyon saglayamadim
Adim saatimi bile koluma takmayi canim istemedi
Kacamak yaptikca buraya gelemedim
Buraya gelip menu yazmadikca kacamak yaptim
cok mahcuptum
Kusura bakmayim
Jou
evet bayağı bir skandal olmuşevet hazırsanız 1 haftadır insan gibi değil canavar gibi beslenmenin sonucunda (her gün bir kilo abur cubur, fast food, alkol, kahvaltıda künefe yemek gibi falan skandallardan bahsediyorum. vücuduma giren toplam protein 50 gr falandır sadece gerisi full şeker karb yağ) şimdi kilomu paylaşıyorum
+3.25
saygılar
neyse hızlı gelen hızlı gider hakettim bunu jsjsjsjsjs
zeyneppk zeynom sen iradenin basisin eminim tekrar toparlayacagindan bu bir süreç elbet te insanın bıraktığı dönemler olacak insanız
hahahah canımsınnn sağlık olsun sonuöta yetiştim cumartesiyeee
sen şimdi dikkatsiz hafta sonucu kilo artışı gör, az sonra geliyor
+2 yine iyi bak benim showu izle
aşkıoooo yavaş gitsin kalıcı gitsiiin, haftada 400 gr yavaş diil gayet efsane bu arada
senin kadar iradeli kimse mi bar be aramızda zeyneppp, arada kaçırırız en doğal hakkımız.3 günde gidecek ödem sadece bu bişeycikler olmaz.
ay canımsınnn, çok sevindim bu habere. anneciğimin üniversite mezuniyeti vardı bi haftadır kastamonudaydıkmezun ettik dün döndük.
tebriklerrr
kilo almamak daha büyük başarı okulun son haftaları öğretmenler odası yoğun oluyor bildiğim kadarıyla yemek açısından
bravaaaaa kaptan hanıııımmm
kadın olmanın doğasında var her şey ödem yapıyooo bizee stres dahilgeçmiş olsunnn
Canlarim cok tesekkur ederim insan hemen kendine inancini kaybediyor .Yazdiklariniz iyi geldi iyiki varsinizAfiyet olsun kızlaaarrrr
Canım geçmiş olsun
Gram gram olsun kalıcı olsun tatlımm, tebrikler
Olsun canım arada takılmalar çok çok normal, iradeli bir şekilde devam edeceğine inanıyorum
50 gramdan bişecik olmaz sabit say
Vaaayyyyy süpersin canımm tebrikler
Tebrikler canımm
Tebrikler kaptanım
Hayırlı uğurlu olsun mezuniyeti canımhahahah canımsınnn sağlık olsun sonuöta yetiştim cumartesiyeee
sen şimdi dikkatsiz hafta sonucu kilo artışı gör, az sonra geliyor
+2 yine iyi bak benim showu izle
aşkıoooo yavaş gitsin kalıcı gitsiiin, haftada 400 gr yavaş diil gayet efsane bu arada
senin kadar iradeli kimse mi bar be aramızda zeyneppp, arada kaçırırız en doğal hakkımız.3 günde gidecek ödem sadece bu bişeycikler olmaz.
ay canımsınnn, çok sevindim bu habere. anneciğimin üniversite mezuniyeti vardı bi haftadır kastamonudaydıkmezun ettik dün döndük.
tebriklerrr
kilo almamak daha büyük başarı okulun son haftaları öğretmenler odası yoğun oluyor bildiğim kadarıyla yemek açısından
bravaaaaa kaptan hanıııımmm
kadın olmanın doğasında var her şey ödem yapıyooo bizee stres dahilgeçmiş olsunnn
Profil fotondaki sen misin, maşallah çok güzelsinevet hazırsanız 1 haftadır insan gibi değil canavar gibi beslenmenin sonucunda (her gün bir kilo abur cubur, fast food, alkol, kahvaltıda künefe yemek gibi falan skandallardan bahsediyorum. vücuduma giren toplam protein 50 gr falandır sadece gerisi full şeker karb yağ) şimdi kilomu paylaşıyorum
+3.25
saygılar
neyse hızlı gelen hızlı gider hakettim bunu jsjsjsjsjs
HAvadandır ben kaçgündür ev silip süpürücem hala hic yapasım yok bi kalksam devamı gelecek ama yokYok cok sukur
Ama bu hafta boylebi degisikti
Harikasınnn gelsin 7 ler darısı bize
Başlangıcın hayırlı olsun canimm inşallah aldıklarınla birlikte hızlıca verirsin kilocuklari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?