Ne güzel sabah sporuna vakit bulabılıyorsun bravoGünaydın kızlaar
Şu stres yönetimini beceremiyorum hiç dün ne bulsam yedim sanırım. Ama pes etmek yok sabah sporumu yaptım da geldim
Sabah çocuklar okula gidince hemen az ya da çok yapmaya çalışıyorum. Eğer yapmazsam akşama kadar vakit bulamıyorum sonraNe güzel sabah sporuna vakit bulabılıyorsun bravo
Canım kaçırmışım bu mesajını. Valla dün doğum günümdü, resmen saçmaladım yani. Yediklerimi yazmak söyle dursun unutmak istiyorum
Buhafta kimse yok ya kaptanlıkta yok bayram haftası diye oyüzden haftaya rakipleşirizzzCanım kaçırmışım bu mesajını. Valla dün doğum günümdü, resmen saçmaladım yani. Yediklerimi yazmak söyle dursun unutmak istiyorum
Bu hafta çok sıkı tutmam lazım çünkü zaten cumartesi de pek hoş şeyler yemedim. Hafta sonu rezil yani. Tabi Perşembe memlekete gideceğiz. Nasıl olur bilemiyorum ama sıkı tutmaya niyet ettim :))
Seninle de rakip değil de bu hafta birbirimizin sıkı denetçisi olmayı teklif ediyorum. Ne dersin ?
Doğum günün kutlu olsun canimmmCanım kaçırmışım bu mesajını. Valla dün doğum günümdü, resmen saçmaladım yani. Yediklerimi yazmak söyle dursun unutmak istiyorum
Bu hafta çok sıkı tutmam lazım çünkü zaten cumartesi de pek hoş şeyler yemedim. Hafta sonu rezil yani. Tabi Perşembe memlekete gideceğiz. Nasıl olur bilemiyorum ama sıkı tutmaya niyet ettim :))
Seninle de rakip değil de bu hafta birbirimizin sıkı denetçisi olmayı teklif ediyorum. Ne dersin ?
ya kızlar takımlar olmayınca ben yine kendmi toplayamadım dün akşam yine kötü beslendim of yaahesap verecek kimse olmayınca yapamıyorum sanki bu işi saçma sapan oldu. bugün yine deniyorum dğzene dönmeyi
Teşekkür ederim canımBuhafta kimse yok ya kaptanlıkta yok bayram haftası diye oyüzden haftaya rakipleşirizzz
Tamam olurr destekleyelim
Doğum günün kutlu olsunn canım benimm
yeminle aşırı sevinirim buna yapalım ya dün var ya yağ ekmek pasta tatlı her şeyi yedim. o kadar üzgünüm ki zaten 3 4 kilo almışım bi haftada şimdi de ucunu bırakırsam felfena olur. bugünden itibaren sorumluluğum sana94bassuk menulerinde beni etiketle bende seni en azından birbirimize karşı sorumlulugumuz olur
ya canımmm iyi ki doğdun nice mutlu yaşların olsujnnnnnnCanım kaçırmışım bu mesajını. Valla dün doğum günümdü, resmen saçmaladım yani. Yediklerimi yazmak söyle dursun unutmak istiyorum
Ay ben de aynı canım. Hafta sonu b*kunu çıkardımya kızlar takımlar olmayınca ben yine kendmi toplayamadım dün akşam yine kötü beslendim of yaahesap verecek kimse olmayınca yapamıyorum sanki bu işi saçma sapan oldu. bugün yine deniyorum dğzene dönmeyi
Teşekkür ederim canımya canımmm iyi ki doğdun nice mutlu yaşların olsujnnnnnn
Bende dün başladım tekrarDukan birası için yeşil çay demledim. :)) Bir gün herkes dukancı olacak
Afiyet olsun canım :))Bende dün başladım tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?