Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım kaçırmışım bu mesajını. Valla dün doğum günümdü, resmen saçmaladım yani. Yediklerimi yazmak söyle dursun unutmak istiyorum
Bu hafta çok sıkı tutmam lazım çünkü zaten cumartesi de pek hoş şeyler yemedim. Hafta sonu rezil yani. Tabi Perşembe memlekete gideceğiz. Nasıl olur bilemiyorum ama sıkı tutmaya niyet ettim :))

Seninle de rakip değil de bu hafta birbirimizin sıkı denetçisi olmayı teklif ediyorum. Ne dersin ?

Buhafta kimse yok ya kaptanlıkta yok bayram haftası diye oyüzden haftaya rakipleşirizzz
Tamam olurr destekleyelim
Doğum günün kutlu olsunn canım benimm

Doğum günün kutlu olsun canimmm
ya kızlar takımlar olmayınca ben yine kendmi toplayamadım dün akşam yine kötü beslendim of yaa hesap verecek kimse olmayınca yapamıyorum sanki bu işi saçma sapan oldu. bugün yine deniyorum dğzene dönmeyi
demi demi bi tek ben öyleyim sanıyordum kendimi tutuyorum ama bir boşlukta da hissediyorum

Günaydın kızlar doktora gittim mr çekilecek bayramın 1. Günü ona gore bakcaz bu süreçte yürüyüş de yalan oldu napacaksam böyle ağrım çok ilaç yazdı inşallah faydası olur

Buhafta kimse yok ya kaptanlıkta yok bayram haftası diye oyüzden haftaya rakipleşirizzz
Tamam olurr destekleyelim
Doğum günün kutlu olsunn canım benimm
Teşekkür ederim canım

Tamam canım. Haftaya da takımlar kurulmayacak. Ellssa kaptan 14 düne kadar tatil demişti ama ben ipin ucunu kaçırmayayım diye yine de yazayım diyorum. En azından dört gün detoks gibi yapmak istiyorum. Anca temizlenir bünyem

94bassuk menulerinde beni etiketle bende seni en azından birbirimize karşı sorumlulugumuz olur
yeminle aşırı sevinirim buna yapalım ya dün var ya yağ ekmek pasta tatlı her şeyi yedim. o kadar üzgünüm ki zaten 3 4 kilo almışım bi haftada şimdi de ucunu bırakırsam felfena olur. bugünden itibaren sorumluluğum sana oley

ya canımmm iyi ki doğdun nice mutlu yaşların olsujnnnnnn

ya kızlar takımlar olmayınca ben yine kendmi toplayamadım dün akşam yine kötü beslendim of yaa hesap verecek kimse olmayınca yapamıyorum sanki bu işi saçma sapan oldu. bugün yine deniyorum dğzene dönmeyi
Ay ben de aynı canım. Hafta sonu b*kunu çıkardım Ömür boyu burda takılmamız gerekecek sanırım.

Bende dün başladım tekrar
Afiyet olsun canım :))
Nette bir dürü tarif var. Farklı farklı ölçüler vermişler. Sen ölçüyü nasıl yapıyordun? Üç su bardağına üç tatlı kaşığı yeşil çay şeklinde yaptım ben. Soğuyuncada bir maden suyu ve limon ekleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…