Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hee bilmiyordumm bozmayalımm genede

kızlar ben 29 haziranda istanbula gidicem manifestivale. kendimi 20 yaşında sanıyorum
festival için kendime bi kombin yaptım ama o kombinin yakışması için net aldığım 3 kiloyu + 2 kilo falan daha vermem lazım. beni gaza getirin allah için sgjdfhsdkfh coachellaya gidiyo gibi kombin hazırladım yakışmazsa çok üzülücem.
çocuğu bırakıp uçakla 1 günlüğüne istanbula gidip gelcem, aşırı heves ettim ve aşırı özeniyorum kilodan patlarsam çok üzülürüm oyüzden bayram tatili beni aşırı üzdü
burda olanlarla kendimiz devam etmeye çalışalımmmm please nolurrr valla ben size sorumluluğum olmayınca sağlam abartıyormuşum bu bi haftada çok net gördüm
Purple58 saolsun benimleymiş, birbirimize sahip çıkalımmm D

İşte yapılan aktıvıteler de spor sayılmalı
Kesinlikle sayılmalı
bak mesela öğle için ekşi mayalı ekmek çıkardım buzluktan tereyağlı ekmek yiyeceğim ve bunun şerefine evi şöyle Bi aklayıp paklayıp sonrada azcık daha spor yapıcam

Ayy kuzum süper bir motivasyon tarihi. Hadi biz de eklenelim sana. 29'unda biz de gidiyormuşuz festivale gibi davranalım. Ben de 41 kere maşallah oldum ama gönlüm 20

Benim hedefim 14'ünde tükanı yeniden açtığımızda 67'de olmak. Amiiinnnnn. Fazlası da kabulüm yani
ay senin doğum gününmüş özel günlerde kaloriler sayılmazzzzzz
Ay keşkeeee. Tartı da saymasa

Ben 1 lt su kaynatiyorum içine 2 tk yesil cay demlenince yarim limon ve 1 maden suyu ekliyorum canım
Ayyy harikaaa o zaman basıyoruz gaza bayram mayram bizi bozamaz dedeye sahip çıkalım
Geçmiş olsun canım
Cok sagol canım

Ben 1 lt su kaynatiyorum içine 2 tk yesil cay demlenince yarim limon ve 1 maden suyu ekliyorum canım

Ayyy harikaaa o zaman basıyoruz gaza bayram mayram bizi bozamaz dedeye sahip çıkalım

Cok sagol canım

yemin ederim ikinize de aşığım ben çok hazırım

ben de sizinleyim canlarımm, bayram dönüşü 63ü ucundan da olsa görmek istiyorum inşallah çoookkkk amin

belmayne doğum günün kutlu olsun fıstığımmm, mucizelerle dolu şahane bir yaş olsun

ay oleyyy ozaman size kendime yaptığım festival kombinimi göstercem sdfjksdlf 31 yaşındayım ama kendimi 20 yaşında sanıyorum derken ciddi olduğumu görmenizi isterim......... afkjfaff

Eklentiler

• 1748861229768.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 20
Bizde sağaaa bebisim
ay oleyyy ozaman size kendime yaptığım festival kombinimi göstercem sdfjksdlf 31 yaşındayım ama kendimi 20 yaşında sanıyorum derken ciddi olduğumu görmenizi isterim......... afkjfaff
Yaaaa harikasın sen varya çok tatliii biraz kore vibe alıyorum tatlış çok seviyorum

yaaaa gözlerimden kalpler fışkırdı, ne kadar tatliş bir kombin bi o kadar da seksüüü

Bizde sağaaa bebisim

Yaaaa harikasın sen varya çok tatliii biraz kore vibe alıyorum tatlış çok seviyorum

yaaaa gözlerimden kalpler fışkırdı, ne kadar tatliş bir kombin bi o kadar da seksüüü
of sipariş verdim bekliyorum gelmesini işte üstümde o koreli vibe ile biraz da seksii gibi durması için çok çabalamam lazım sdfjgsdfkshdjfsdf hep beraber beni festivale hazırlayalım kızlarrr <3<3 iyi ki varsınız iyi kiiii

29 Haziran'a 27 gün var koskocaaaa, 2-3 kg ne ki tabii ki vereceksin fazlasını bile verirsin istersen
29 Haziranda ben de tam tamına 63 olsam

Ay canım teşekkür ederim. Ne tatliş bir dua. Amiinnn
Ammmaaann kim takar yaşı ya. Fıstık gibi kombin

şimdi 29 hazirana kadar bacaklarımı inceltmek için şu kadının videolara başlicam yol yorgunluğumu atmayı beklliyordum

29 Haziran'a 27 gün var koskocaaaa, 2-3 kg ne ki tabii ki vereceksin fazlasını bile verirsin istersen
29 Haziranda ben de tam tamına 63 olsam
ah olmamak için hiçbir sebep yoook, halledelim hadiiii

Ay canım teşekkür ederim. Ne tatliş bir dua. Amiinnn

Ammmaaann kim takar yaşı ya. Fıstık gibi kombin
gsdjfsd ay teşekkür ederim cağnımmmm, içime su serpiliyo şöyle şeyler duyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…