Hee bilmiyordumm bozmayalımm genedeTeşekkür ederim canım
Tamam canım. Haftaya da takımlar kurulmayacak. Ellssa kaptan 14 düne kadar tatil demişti ama ben ipin ucunu kaçırmayayım diye yine de yazayım diyorum. En azından dört gün detoks gibi yapmak istiyorum. Anca temizlenir bünyem
İşte yapılan aktıvıteler de spor sayılmalıSabah çocuklar okula gidince hemen az ya da çok yapmaya çalışıyorum. Eğer yapmazsam akşama kadar vakit bulamıyorum sonra
ay senin doğum gününmüş özel günlerde kaloriler sayılmazzzzzzAy ben de aynı canım. Hafta sonu b*kunu çıkardımÖmür boyu burda takılmamız gerekecek sanırım.
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar doktora gittim mr çekilecek bayramın 1. Günü ona gore bakcaz bu süreçte yürüyüş de yalan oldu napacaksam böyle ağrım çok ilaç yazdı inşallah faydası olur
Kesinlikle sayılmalıİşte yapılan aktıvıteler de spor sayılmalı
Ayy kuzum süper bir motivasyon tarihi. Hadi biz de eklenelim sana. 29'unda biz de gidiyormuşuz festivale gibi davranalım.kızlar ben 29 haziranda istanbula gidicem manifestivale. kendimi 20 yaşında sanıyorum
festival için kendime bi kombin yaptım ama o kombinin yakışması için net aldığım 3 kiloyu + 2 kilo falan daha vermem lazım. beni gaza getirin allah için sgjdfhsdkfh coachellaya gidiyo gibi kombin hazırladım yakışmazsa çok üzülücem.
çocuğu bırakıp uçakla 1 günlüğüne istanbula gidip gelcem, aşırı heves ettim ve aşırı özeniyorum kilodan patlarsam çok üzülürüm oyüzden bayram tatili beni aşırı üzdü
burda olanlarla kendimiz devam etmeye çalışalımmmm please nolurrr valla ben size sorumluluğum olmayınca sağlam abartıyormuşum bu bi haftada çok net gördüm
Purple58 saolsun benimleymiş, birbirimize sahip çıkalımmm D
Ay keşkeeee. Tartı da saymasaay senin doğum gününmüş özel günlerde kaloriler sayılmazzzzzz
Ben 1 lt su kaynatiyorum içine 2 tk yesil cay demlenince yarim limon ve 1 maden suyu ekliyorum canımAfiyet olsun canım :))
Nette bir dürü tarif var. Farklı farklı ölçüler vermişler. Sen ölçüyü nasıl yapıyordun? Üç su bardağına üç tatlı kaşığı yeşil çay şeklinde yaptım ben. Soğuyuncada bir maden suyu ve limon ekleyeceğim.
Ayyy harikaaa o zaman basıyoruz gaza bayram mayram bizi bozamazkızlar ben 29 haziranda istanbula gidicem manifestivale. kendimi 20 yaşında sanıyorum
festival için kendime bi kombin yaptım ama o kombinin yakışması için net aldığım 3 kiloyu + 2 kilo falan daha vermem lazım. beni gaza getirin allah için sgjdfhsdkfh coachellaya gidiyo gibi kombin hazırladım yakışmazsa çok üzülücem.
çocuğu bırakıp uçakla 1 günlüğüne istanbula gidip gelcem, aşırı heves ettim ve aşırı özeniyorum kilodan patlarsam çok üzülürüm oyüzden bayram tatili beni aşırı üzdü
burda olanlarla kendimiz devam etmeye çalışalımmmm please nolurrr valla ben size sorumluluğum olmayınca sağlam abartıyormuşum bu bi haftada çok net gördüm
Cok sagol canımGeçmiş olsun canım
Ayy kuzum süper bir motivasyon tarihi. Hadi biz de eklenelim sana. 29'unda biz de gidiyormuşuz festivale gibi davranalım.Ben de 41 kere maşallah oldum ama gönlüm 20
Benim hedefim 14'ünde tükanı yeniden açtığımızda 67'de olmak. Amiiinnnnn. Fazlası da kabulüm yani
Ay keşkeeee. Tartı da saymasa
Ben 1 lt su kaynatiyorum içine 2 tk yesil cay demlenince yarim limon ve 1 maden suyu ekliyorum canım
Ayyy harikaaa o zaman basıyoruz gaza bayram mayram bizi bozamazdedeye sahip çıkalım
Cok sagol canım
kızlar ben 29 haziranda istanbula gidicem manifestivale. kendimi 20 yaşında sanıyorum
Ayy kuzum süper bir motivasyon tarihi. Hadi biz de eklenelim sana. 29'unda biz de gidiyormuşuz festivale gibi davranalım.Ben de 41 kere maşallah oldum ama gönlüm 20
Benim hedefim 14'ünde tükanı yeniden açtığımızda 67'de olmak. Amiiinnnnn. Fazlası da kabulüm yani
ay oleyyy ozaman size kendime yaptığım festival kombinimi göstercem sdfjksdlf 31 yaşındayım ama kendimi 20 yaşında sanıyorum derken ciddi olduğumu görmenizi isterim......... afkjfaffben de sizinleyim canlarımm, bayram dönüşü 63ü ucundan da olsa görmek istiyorum inşallah çoookkkk amin
belmayne doğum günün kutlu olsun fıstığımmm, mucizelerle dolu şahane bir yaş olsun
Bizde sağaaa bebisimyemin ederim ikinize de aşığımben çok hazırım
Yaaaa harikasın sen varya çok tatliii biraz kore vibe alıyorum tatlış çok seviyorumay oleyyy ozaman size kendime yaptığım festival kombinimi göstercem sdfjksdlf 31 yaşındayım ama kendimi 20 yaşında sanıyorum derken ciddi olduğumu görmenizi isterim......... afkjfaff
yaaaa gözlerimden kalpler fışkırdı, ne kadar tatliş bir kombin bi o kadar da seksüüüay oleyyy ozaman size kendime yaptığım festival kombinimi göstercem sdfjksdlf 31 yaşındayım ama kendimi 20 yaşında sanıyorum derken ciddi olduğumu görmenizi isterim......... afkjfaff
Bizde sağaaa bebisim
Yaaaa harikasın sen varya çok tatliii biraz kore vibe alıyorum tatlış çok seviyorum
of sipariş verdim bekliyorum gelmesini işte üstümde o koreli vibe ile biraz da seksii gibi durması için çok çabalamam lazım sdfjgsdfkshdjfsdf hep beraber beni festivale hazırlayalım kızlarrr <3<3 iyi ki varsınız iyi kiiiiyaaaa gözlerimden kalpler fışkırdı, ne kadar tatliş bir kombin bi o kadar da seksüüü
29 Haziran'a 27 gün var koskocaaaa, 2-3 kg ne ki tabii ki vereceksin fazlasını bile verirsin istersenof sipariş verdim bekliyorum gelmesini işte üstümde o koreli vibe ile biraz da seksii gibi durması için çok çabalamam lazım sdfjgsdfkshdjfsdf hep beraber beni festivale hazırlayalım kızlarrr <3<3 iyi ki varsınız iyi kiiii
yemin ederim ikinize de aşığımben çok hazırım
Ay canım teşekkür ederim. Ne tatliş bir dua. Amiinnnben de sizinleyim canlarımm, bayram dönüşü 63ü ucundan da olsa görmek istiyorum inşallah çoookkkk amin
belmayne doğum günün kutlu olsun fıstığımmm, mucizelerle dolu şahane bir yaş olsun
Ammmaaann kim takar yaşı ya.ay oleyyy ozaman size kendime yaptığım festival kombinimi göstercem sdfjksdlf 31 yaşındayım ama kendimi 20 yaşında sanıyorum derken ciddi olduğumu görmenizi isterim......... afkjfaff
ah olmamak için hiçbir sebep yoook, halledelim hadiiii29 Haziran'a 27 gün var koskocaaaa, 2-3 kg ne ki tabii ki vereceksin fazlasını bile verirsin istersen
29 Haziranda ben de tam tamına 63 olsam
gsdjfsd ay teşekkür ederim cağnımmmm, içime su serpiliyo şöyle şeyler duyunca
Ay canım teşekkür ederim. Ne tatliş bir dua. Amiinnn
Ammmaaann kim takar yaşı ya.Fıstık gibi kombin
Ay canım teşekkür ederim. Ne tatliş bir dua. Amiinnn
go girllllah olmamak için hiçbir sebep yoook, halledelim hadiiii
Ben de aynı şeyi düşünüorum ömür boyu diyet ömür boyu spor, ömür boyu kkAy ben de aynı canım. Hafta sonu b*kunu çıkardımÖmür boyu burda takılmamız gerekecek sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?