Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

afiyet olsun canımm

afiyet olsun tatlımm

Bide regliyim bak bozmuyom.. bugünde kızımın doğum gǰnüydü 4 çatal pasta yedim onu yazmamışım
Ay nice mutlu seneleri olsun kuzunun. İradenden dolayı da tebrik ediyorum yani :)
bebikom menün çok güzel ama suya dukan birasını dahil edemezsin o hariç 2 lt
Aa niye ki? O da su gibi bişi Pierre Dukan dahil ediyordu bu arada ama onun da lisansını iptal ettiler. Dediklerini dinlemek doğru mu bilemiyorum
Yani canımcım böylece sınırlarımızı görüyoruz işte. Sen şimdi kendi düzenine dönüp toparlarsın hemen. Aşırı açlık çektiren telafileri ben de bir ya da iki gün yapıyorum. Yoksa sinirim bozulur yerim.
günaydııınnnn

ben 2 gündür dondurmaya feci düştümmm, imdaaatttttt belmayne Purple58 94bassuk
Yaa dondurma benim de büyük aşkım.
Azıcık azıcık yersin canım. Yaz sonuçta. İnsanın canı çekiyor. Kendine gram sınırı koy ve yediğin saate dikkat et. Ya da akşam yemek istiyorsan tek bir günle sınırla. Ya da 94bassuk un dediği gibi fit seçenekler en güzeli

Kızlar hepimiz için güp güzel bir gün olsun
Benim yine aşırı koşuşturmam vardı. Anca oturdum. Tabi işlerim bitmedi daha. Gece yola çıkacağız inşallah. Bayram sınavı başlayacak Hepimize bayramda güç, kuvvet, metanet diliyorum

Aminnn kuzucum
Jasminium84 canimmm yaz geliyor insanın canı istiyor valla dondurma ama fit seçeneklere yonelebiliriz

yaz sıcağı insan istiyo ya. muzu blenderla inceltip dondurrrr ve öyle ye dondurma gibi oluyor
aaa muhakkak deneyeceğim canım sağol

aslında sadece cumartesi pazar yerdim ama iki gündür akşam vakti de yer oldum, onu tekrar düzene sokmam gerekiyor canım

hayırlı yolculuklar canımm

Aminnn kuzucum
Jasminium84 canimmm yaz geliyor insanın canı istiyor valla dondurma ama fit seçeneklere yonelebiliriz
evet canım fit seçenekleri deneyeceğim

Merhabalar kizlarr bayram hazırlıkları ne durumda

Bugun menum

Sabah
Menemen
1 dilim tb
Biraz peynir 3 zeytin
1 çatal bal

Ogle
1 kase şehriye çorbası
2 tane sinitzel
Jalapeno biber turşusu az

Akşam
Airfryer da kanat 4 parça bi kaç parça da göğüs
Salata
2 kaşık patates püresi

Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84 94bassuk Jou belmayne

Reactions: Jou
iyi yolculuklar canım
afiyet olsun canım yine çiçek gibi bi menüüğ

belmayne pazar gunmus sanırım doğum günün geç girince anca fark ettim
Doğum günün kutlu olsun ,hayallerin gerçek olsun yeni yaşında

Motivasyon yoktur asker!!!!
Disiplin vardır
Motive oldun mu
Kimse başarı merdivenlerini elleri cebinde tirmanmamistirPeki şimdi

Sen herseyi başarırsın
Senin sevgin de var

Motivasyon yoktur asker!!!!
Disiplin vardır
Motive oldun mu
Kimse başarı merdivenlerini elleri cebinde tirmanmamistirPeki şimdi

Sen herseyi başarırsın
Senin sevgin de var
vallahi paparayı yedimm ay valla motivasyonu nasıl buldum sabah tartıda 68.15 gördüm öyle buldum oh be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…