Ay inşallah canım ya. Geldikleri gibi gitsinler :))Ya çok tatlısıngider gider bence mesaj etme
Kızlar iyi aksamlar bugün menum
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
Peynir zeytin
Domates salatalık
1 çatal bal
Ogle
Tahin pekmezli yulaf lapasi
Akşam
Dünden kalan nohut
2 kaşık bulgur pilavı
Soğan
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84 belmayne 94bassuk Jou
Kızlar iyi aksamlar bugün menum
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
Peynir zeytin
Domates salatalık
1 çatal bal
Ogle
Akşam
Dünden kalan nohut
2 kaşık bulgur pilavı
Soğan
Su 3 lt
Harika menü canim afiyet olsun3 Haziran Salı Menü
13.00: 3 yeşil erik, 2 haşlanmış yumurta, bir avuç çiğ fındık, marul, dere otu, maydanoz
19.00: 6 yk karabuğday, 2 kepçe yeşil mercimek, beyaz lahana salatası, mevsim salata
Su: 2,5 lt (dukan birası dahil)
Spor: Bugün çok koşturmacalı bir gündü, çok yoruldum ama yürüyüş yapamadım. Şimdi de misafir var. Bakalım
(4.056 adım saymış tel ama daha fazladır.)
Jou 94bassuk Purple58 Jasminium84
Bide regliyim bak bozmuyom..Harika protein bombardimani afiyet olsun
At buzluğaKızlar ben de çayın yanında biraz dut kurusu, biraz ceviz ve çiğ fındık yedim. Ama Dubai çikolatası yetirmiş misafirim tabiiki no no no
Aa doğum gunusu kutlu olsun minik kizceninBide regliyim bak bozmuyom..bugünde kızımın doğum gǰnüydü 4 çatal pasta yedim onu yazmamışım
Eneee bende yedim ama yemekten hemen sonra unuttum yazmayı biraz kuru üzüm de dut kurusu tatlı niyetineKızlar ben de çayın yanında biraz dut kurusu, biraz ceviz ve çiğ fındık yedim. Ama Dubai çikolatası yetirmiş misafirim tabiiki no no no
SAğoll canımm küçük bi kutlama yaptık eşim ben ve oğlumla ablasına pasta üflettikAa doğum gunusu kutlu olsun minik kizcenin
Eneee bende yedim ama yemekten hemen sonra unuttum yazmayı biraz kuru üzüm de dut kurusu tatlı niyetine
Bugun dengeli beslenecegine eminim kuzumgüzel kızlarım ben 2 gündür düşük kalori&yetersiz protein beslenmenin acısını yaşadım bugün vücudum yeme atağına girdi akşama kadar çok güzel gitmiştim akşam yemeğin yanında makarnayı biraz fazla kaçırdım kurt gibi acıktım akşam yemeğine kadar. yarın dengelicem söz
etiket yapmaya utandım
Gunaydinngünaydın canlarımmmm
çokkk güzel bi menü gibiii, tahin pekmezli yulaf lapasını nasıl yaptın? içine bi tane muz attıysan süperdir diilse bidahakine öyle yapppKızlar iyi aksamlar bugün menum
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
Peynir zeytin
Domates salatalık
1 çatal bal
Ogle
Akşam
Dünden kalan nohut
2 kaşık bulgur pilavı
Soğan
Su 3 lt
çok iyi menü olmuş gün içinde zaten sadece 2 öğün yediğin için yağ grupları hiç göze batmıyo afiyetler olsun
bebikom menün çok güzel ama suya dukan birasını dahil edemezsin o hariç 2 lt3 Haziran Salı Menü
13.00: 3 yeşil erik, 2 haşlanmış yumurta, bir avuç çiğ fındık, marul, dere otu, maydanoz
19.00: 6 yk karabuğday, 2 kepçe yeşil mercimek, beyaz lahana salatası, mevsim salata
Su: 2,5 lt (dukan birası dahil)
Spor: Bugün çok koşturmacalı bir gündü, çok yoruldum ama yürüyüş yapamadım. Şimdi de misafir var. Bakalım
(4.056 adım saymış tel ama daha fazladır.)
Jou 94bassuk Purple58 Jasminium84
Yok katmamistim bir dahakine katayimçokkk güzel bi menü gibiii, tahin pekmezli yulaf lapasını nasıl yaptın? içine bi tane muz attıysan süperdir diilse bidahakine öyle yappp
çok iyi menü olmuş gün içinde zaten sadece 2 öğün yediğin için yağ grupları hiç göze batmıyo afiyetler olsun
bebikom menün çok güzel ama suya dukan birasını dahil edemezsin o hariç 2 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?