Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

belmayne 94bassuk

Aç karna ; kefir zerdecal limon sıkıp ictim
Kahvaltı 11.30
2haslanmış yumurta
Maydanoz
Domates
Salatalık
4zeytin
1Dilim kaşar peynir
Kibrit ten az kucuk beyaz peybir

Ara öğün
Türk kahve
19.00
Kontrafile et fırında
4kofte
Kefir

Harika protein bombardimani afiyet olsun

Reactions: Jou
3 Haziran Salı Menü
13.00:
3 yeşil erik, 2 haşlanmış yumurta, bir avuç çiğ fındık, marul, dere otu, maydanoz
19.00: 6 yk karabuğday, 2 kepçe yeşil mercimek, beyaz lahana salatası, mevsim salata

Su: 2,5 lt (dukan birası dahil)
Spor: Bugün çok koşturmacalı bir gündü, çok yoruldum ama yürüyüş yapamadım. Şimdi de misafir var. Bakalım
(4.056 adım saymış tel ama daha fazladır.)

Jou 94bassuk Purple58 Jasminium84

Kızlar menüler süper. Afiyet olsun.

Harika menü canim afiyet olsun

Kızlar ben de çayın yanında biraz dut kurusu, biraz ceviz ve çiğ fındık yedim. Ama Dubai çikolatası yetirmiş misafirim tabiiki no no no

Bide regliyim bak bozmuyom.. bugünde kızımın doğum gǰnüydü 4 çatal pasta yedim onu yazmamışım
Aa doğum gunusu kutlu olsun minik kizcenin
Kızlar ben de çayın yanında biraz dut kurusu, biraz ceviz ve çiğ fındık yedim. Ama Dubai çikolatası yetirmiş misafirim tabiiki no no no
Eneee bende yedim ama yemekten hemen sonra unuttum yazmayı biraz kuru üzüm de dut kurusu tatlı niyetine

Aa doğum gunusu kutlu olsun minik kizcenin

Eneee bende yedim ama yemekten hemen sonra unuttum yazmayı biraz kuru üzüm de dut kurusu tatlı niyetine
SAğoll canımm küçük bi kutlama yaptık eşim ben ve oğlumla ablasına pasta üflettik 3 yaşına girdi benim yaramaz böcüğümmm

güzel kızlarım ben 2 gündür düşük kalori&yetersiz protein beslenmenin acısını yaşadım bugün vücudum yeme atağına girdi akşama kadar çok güzel gitmiştim akşam yemeğin yanında makarnayı biraz fazla kaçırdım kurt gibi acıktım akşam yemeğine kadar. yarın dengelicem söz

etiket yapmaya utandım

Bugun dengeli beslenecegine eminim kuzum

çokkk güzel bi menü gibiii, tahin pekmezli yulaf lapasını nasıl yaptın? içine bi tane muz attıysan süperdir diilse bidahakine öyle yappp

çok iyi menü olmuş gün içinde zaten sadece 2 öğün yediğin için yağ grupları hiç göze batmıyo afiyetler olsun

bebikom menün çok güzel ama suya dukan birasını dahil edemezsin o hariç 2 lt

ben de şimdi dünkü menümü yazayım

kahvaltı: muz-yulaf-chia-tahini su ile pişirip yulaf lapası
öğlen: meksika fasulyesi, haşlanmış tavuk ve salata
ara: 2 hurma 6-7 adet karışık kuruyemiş(ceviz fındık badem vs)
akşam: hindi ızgara yanında yaklaşık 200gr kadar kremalı makarna ve salata

üstüne de tatlı yemeye gittik orayı yazmicam makarnaya kadar çok iyiydim
7800 adım atmışım görünüyor uygulamada ama saatim yoktu büyük ihtimalle daha fazladır
su: 2.5 lt

Yok katmamistim bir dahakine katayim

pazartesi ve salı benzer beslendim, düşük protein-düşük kalori oldu. resmen bütün gün açlıktan kıvrandım akşam da dışarı çıkınca gözüm döndü. kendi düzenime döndüm, yüksek protein karbonhidrat, düşük yağ benim sürekliliğimi sğlayan şey bugün ona göre bi liste hazırladım kendime inş güzel giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…