Hadi bakalım cumartesi ak koyun kara koyun belli olacakAy bende anlamadım ayol yedim yani bildiğintatlılar filan belki tartı yanlıştır bugün de tartilmadim cumartesi supriz olsun iyi mi kötü mü onu bilmiyorum
O zamannnnn bugün den itibaren temiz besleniyoruz izliyorum seni yaz bugün menunu
Bugünden itibaren başlıyorsun o zaman temiz beslenmeye Cumartesi güzel bir supriz olsun hepimize
şimdiye kadar pek temiz gitmedimO zamannnnn bugün den itibaren temiz besleniyoruz izliyorum seni yaz bugün menunu
Nayirrrr gitmeeeşimdiye kadar pek temiz gitmedimcumartesiye kadar son iznimi veriyorum kendime cumartesi döneceğim
Bencede artık totoları eritelimmGunaydinnn din din din kızlargüzel bir gün olsun hepimiz için güneş artık kendini gösteriyor yaz geldiiii planlar yapıldı ne kadar verebilirsek o kar diyoruz yolumuza devam ediyoruz
Hayırlısı olsun canımGünaydın kızlar, herkes iyidir umarım.
Bizim taşınma işi çıktı. Taşınacağımız evde tadilat var. Onunla ilgileniyorum. Kendi evime hala dönemedim. Sanırım önümüzdeki hafta hazırlığa geçeceğim. Katmaşa bir ay sürer sanırım. Ama diyeti bırakmayacağım inşallah
Kolay gelsin canimmGünaydın kızlar, herkes iyidir umarım.
Bizim taşınma işi çıktı. Taşınacağımız evde tadilat var. Onunla ilgileniyorum. Kendi evime hala dönemedim. Sanırım önümüzdeki hafta hazırlığa geçeceğim. Katmaşa bir ay sürer sanırım. Ama diyeti bırakmayacağım inşallah
Harikasın bende dayanamadım ama hala sabitim yine takıldım kaldimGunnooo beybiler bugün tartiya baktım dayanamadımm mutluyuummmmmm
FArklı birşeyler yapHarikasın bende dayanamadım ama hala sabitim yine takıldım kaldim
geldimmm geldimmmmmNayirrrr gitmeee
kolaylıklar dilerim canııımGünaydın kızlar, herkes iyidir umarım.
Aslinda evet farklı bise yapmak istiyorum ama irademe sahip çıkamıyorum sanırım çocukların stresi filan uykusuzluk eklenince elimden başka bise gelmiyor gibi düşünüyorumFArklı birşeyler yap
Biraz zor olacak gibi duruyor ama denemeye değerakşam kızımla spor salonuna gitmeyi deneyeceğim, eğer çocukla başarırsam gider geliriz birlikte bakalım nasıl olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?