Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bende dun basladim ama tartilmadim
Tek öğün besleniyorum
Apa yapiyorum

Menum
14.30
Etli kuru fasulye
Etli bulgur pilavi
Salata
Aksam yuruyuse gidecegim

İlk menumu hemen yazayım canlarım

Sabah
Sucuklu yumurta
1 dilim tb
Peynir 3 zeytin
Domates salatalık

Ogle
2 dilim karpuz
1 bardak ayran
Biraz haşlanmış tavuk göğsü 1 kaşık kadar bulgur pilavı

Akşam
Et sote
Salata
2 dilim karpuz

Su 2.5 lt
Sizce karpuzlar fazla mı olmuş yazın da ne yenecek ama hemi kafam karıştı

Tek öğün besleniyorum
Apa yapiyorum

Menum
14.30
Etli kuru fasulye
Etli bulgur pilavi
Salata
Aksam yuruyuse gidecegim
Afiyet olsun canim aksam ogununde yemeyebilirdin sanirim

Tek öğün besleniyorum
Apa yapiyorum

Menum
14.30
Etli kuru fasulye
Etli bulgur pilavi
Salata
Aksam yuruyuse gidecegim

Afiyet olsun canim aksam ogununde yemeyebilirdin sanirim
Doğru tek bir öğünde yesem daha iyiydi afiyet olsun canım sana da

Dünkü menüm
Öğlen
Sucuklu kaşarlı tost

Ara
1 browni kurabiye
200 ml süt

Akşam
Çocuklarla dışarıya çıkmıştık pizza ısmarladım. Begenmedıler yemediler. Ben evde yemek için kendımı ayarlamıştım. Yemeyince 4 dilim ben yedim

Ellssa Boncuk2307

Kızlar dün karbonhidratı fazla almama rağmen hem erken saatte bitirdim yememi hem de erken uyuyunca dün 67.5 çıkmıştım bugün 66.9 cıktım
600 gram kendılıgınden gitmiş bugün de erken yatacağım inşallah bır sorun olmazsa gerçekten çok işe yarıyo

Günaydın kizlarrr işte geldim burdayım ben bu işte ustayım tartilmadim dün tartilmistim sabit tim nasıl olduysa du bakalım cumartesiye ne olacak
Günaydın canım herkes artı gelirken nasıl sabit gelebilirsin seni gidi hain gizlice diyet yaptın demiiiiii

günaydınnnn kızlar
dün tam 12 bin adım atmışım ama yine de çok kötü beslendiğim için bişey ifade etmedi
Vallaha bende dünden yana 100gram gitti akşam karbon olmasada köfte ıspanak kavurması mı cok yedim diyemi oyle oldu anlayamadım ya bide 15 dk leslie ettim ama su içemedim sanırım ondan işe yaramadı

Günaydın canım herkes artı gelirken nasıl sabit gelebilirsin seni gidi hain gizlice diyet yaptın demiiiiii
Ay bende anlamadım ayol yedim yani bildiğin tatlılar filan belki tartı yanlıştır bugün de tartilmadim cumartesi supriz olsun iyi mi kötü mü onu bilmiyorum
günaydınnnn kızlar
dün tam 12 bin adım atmışım ama yine de çok kötü beslendiğim için bişey ifade etmedi
O zamannnnn bugün den itibaren temiz besleniyoruz izliyorum seni yaz bugün menunu
kızlar selaaamm

cumartesiden beri tartılmıyorum ama feci de yiyorum, bu cumartesi bakalım ne çıkacak
Bugünden itibaren başlıyorsun o zaman temiz beslenmeye Cumartesi güzel bir supriz olsun hepimize

Ve tartılmaya yüzü olmayan ben dün yediklerimden sonra bir tek sen hatırladığında göree alkışı hak ettin bebeğim artın hiç önemli değil
amaannn alkışı hak etmedim kuşum yaa sonrası berbat çünkü

Bugünden itibaren başlıyorsun o zaman temiz beslenmeye Cumartesi güzel bir supriz olsun hepimize
evet evet canımm, bugün yepyeni, taptaze bir gün ve başladım yine yeniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…