ÖdeemmmGünaydın kızlar herkes kürkçü dükkanına giriş yaptı geçmişi silip yeniden başlıyoruz değil mi?
Bende +1.2 le geldim bayramdan inşallah cumartesiye en az yarısını göndermiş olurum
Birazı kesin ödem pazartesi tartıldığımda kıyafetlerle bundan az gelmiştim dün hep yoldaydık hep otur otur ellerim bile şişmiş. Bugün yeşilçayımı demledim bi dukan birası yapıp içicem bakalımÖdeemmm
Dukan birası bende spordan hemen sonra içecegimmBirazı kesin ödem pazartesi tartıldığımda kıyafetlerle bundan az gelmiştim dün hep yoldaydık hep otur otur ellerim bile şişmiş. Bugün yeşilçayımı demledim bi dukan birası yapıp içicem bakalım
Afiyet olsun canim aksam ogununde yemeyebilirdin sanirimİlk menumu hemen yazayım canlarım
Sabah
Sucuklu yumurta
1 dilim tb
Peynir 3 zeytin
Domates salatalık
Ogle
2 dilim karpuz
1 bardak ayran
Biraz haşlanmış tavuk göğsü 1 kaşık kadar bulgur pilavı
Akşam
Et sote
Salata
2 dilim karpuz
Su 2.5 lt
Sizce karpuzlar fazla mı olmuş yazın da ne yenecek ama hemi kafam karıştı
Doğru tek bir öğünde yesem daha iyiydi afiyet olsun canım sana daBende dun basladim ama tartilmadim
Tek öğün besleniyorum
Apa yapiyorum
Menum
14.30
Etli kuru fasulye
Etli bulgur pilavi
Salata
Aksam yuruyuse gidecegim
Afiyet olsun canim aksam ogununde yemeyebilirdin sanirim
Harikasın bende biraz hastayim cikamadim ama basliycam tekrar45 dk yuruyus yapildi
Kızlar dün karbonhidratı fazla almama rağmen hem erken saatte bitirdim yememi hem de erken uyuyunca dün 67.5 çıkmıştım bugün 66.9 cıktımDünkü menüm
Öğlen
Sucuklu kaşarlı tost
Ara
1 browni kurabiye
200 ml süt
Akşam
Çocuklarla dışarıya çıkmıştık pizza ısmarladım. Begenmedıler yemediler. Ben evde yemek için kendımı ayarlamıştım. Yemeyince 4 dilim ben yedim
Ellssa Boncuk2307
Günaydın canım herkes artı gelirken nasıl sabit gelebilirsin seni gidi hain gizlice diyet yaptın demiiiiiiGünaydın kizlarrr işte geldim burdayım ben bu işte ustayımtartilmadim dün tartilmistim sabit tim nasıl olduysa du bakalım cumartesiye ne olacak
Vallaha bende dünden yana 100gram gitti akşam karbon olmasada köfte ıspanak kavurması mı cok yedim diyemi oyle oldu anlayamadım ya bide 15 dk leslie ettim ama su içemedim sanırım ondan işe yaramadıgünaydınnnn kızlar
dün tam 12 bin adım atmışım ama yine de çok kötü beslendiğim için bişey ifade etmedi
Ay bende anlamadım ayol yedim yani bildiğinGünaydın canım herkes artı gelirken nasıl sabit gelebilirsin seni gidi hain gizlice diyet yaptın demiiiiii
O zamannnnn bugün den itibaren temiz besleniyoruz izliyorum seni yaz bugün menunugünaydınnnn kızlar
dün tam 12 bin adım atmışım ama yine de çok kötü beslendiğim için bişey ifade etmedi
Bugünden itibaren başlıyorsun o zaman temiz beslenmeye Cumartesi güzel bir supriz olsun hepimizekızlar selaaamm
cumartesiden beri tartılmıyorum ama feci de yiyorum, bu cumartesi bakalım ne çıkacak
amaannn alkışı hak etmedim kuşum yaa sonrası berbat çünküVe tartılmaya yüzü olmayan ben dün yediklerimden sonrabir tek sen hatırladığında göree alkışı hak ettin bebeğim artın hiç önemli değil
evet evet canımm, bugün yepyeni, taptaze bir gün ve başladım yine yenidenBugünden itibaren başlıyorsun o zaman temiz beslenmeye Cumartesi güzel bir supriz olsun hepimize
Önemli olan tekrar ve tekrar baslamak canimmamaannn alkışı hak etmedim kuşum yaa sonrası berbat çünkü
evet evet canımm, bugün yepyeni, taptaze bir gün ve başladım yine yeniden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?