- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Tamamdirfesang
Cordelia
@pastel34
DeryaOnDiet
Hallederiz
@mavilimYesilim
@dolunaydagel
Mavi takımın cesur alpleri
Bu hafta beraberiz .menülerde beni etiketlemeyi unutmayın.yeniyim diye beni çıtır çerez zanneden kırmızı takım kaptanımıza ( @ugurbocuuu)
Öyle olmadığımı göstereceğiz sayenizde.
Bolbol yağ yakmalı bol sporlu kaçamaksız bir hafta dilerim.
Ben 1. 27 ay emzirdim
Sey ben listede yokum
Ne ortagim var
Ne kaptanim
Ay nasil veriyosun 1 haftada 3 kilo
1.yi 22 ay
2.yi 19 aylik oldu hala devam
Ben yesemde doymuyorum yemesemde hep acim hep2 wasa bir dilim ekmek yerine geçiyormuş canım. Aslında bunların hiçbirini yemesek daha iyi ama ben psikolojik olarak yemek zorunda hissediyorum kendimi yoksa doymamaktan korkuyorum
Aslinda dusunuyorum ama once zayiflayayim. Artik haftada 1 lpg endermologiaya gidiyorum, yine haftada bir drenaz masajina. Zayiflamam lazim artik. Ama zayiflayinca eger haka gozume kucuk gorunurlerse kesinlikle istiyirum. Simdi kilo aldim ya acaba kilodan mi kucuk gozukuyirlsr emin degilim. Belki biraz zayiflasam daha iyy mi durur ki. Durmazsa kesinlikle istiyorum.Canım Ocak 2021de oldum. Sadece ameliyat gecesi hastanede yattım. O da keyif yapmak içindi :))) o gece hastanede dizi izleyip pizza ve magnolia sipariş vermiştim ay ne geceydi. 58 kiloyu en son o sabah gördümneyse ameliyat sonrası çok rahattı her işimi rahatça gördüm ağrım hiç yoktu. Birkaç ay sonra dikleştirme ameliyatı oldum çünkü doktor ilk ameliyatta yeterli deriyi almamış biraz aşağı inmişti. O ameliyat beni biraz zorladı ama bir iki gün içinde kendime geldim ağrı kesici almadım bile. Eğer niyetin varsa asla geciktirme canım
2 wasa bir dilim ekmek yerine geçiyormuş canım. Aslında bunların hiçbirini yemesek daha iyi ama ben psikolojik olarak yemek zorunda hissediyorum kendimi yoksa doymamaktan korkuyorum
Ben 1. 27 ay emzirdim
2 de o kadar emziririm muhtemelen
1. 4.5 yaşında
Benim buyuk kiz 15aylikken krese baslamisti oyuzdne cok bagimli degildi
Ama bu kucuk asiri bagliydi simdi birakma asamasindayim
10 saatte bi veriyorum ramazana kadar birakmak istiyorum
Suan kac aylik?
Zorsunmuyormusun?
Oww senin yolun daha uzunmus1. 4.5 yaşında
2. 7 aylık macera yeni başladı
Canım o dediklerini biraz açıklar mısın? Nerelerine yaptırıyosun? Ben selülit için bir şeyler yaptırmak istiyorum ama ne bilmiyorumAslinda dusunuyorum ama once zayiflayayim. Artik haftada 1 lpg endermologiaya gidiyorum, yine haftada bir drenaz masajina. Zayiflamam lazim artik. Ama zayiflayinca eger haka gozume kucuk gorunurlerse kesinlikle istiyirum. Simdi kilo aldim ya acaba kilodan mi kucuk gozukuyirlsr emin degilim. Belki biraz zayiflasam daha iyy mi durur ki. Durmazsa kesinlikle istiyorum.
Maşallah Allah bağışlasın cnm sen büyütmüşsün cnmOww senin yolun daha uzunmus
Benim 1. 11 yasinda 2. 19 aylik
Canim bu lpg endermologia seluliti 10 seansa cozen bir uygulama. Acisi da yok.Canım o dediklerini biraz açıklar mısın? Nerelerine yaptırıyosun? Ben selülit için bir şeyler yaptırmak istiyorum ama ne bilmiyorum
Linke baktım canım. Araştıracağım bunu. Şu an en büyük sorunum selulit.Canim bu lpg endermologia seluliti 10 seansa cozen bir uygulama. Acisi da yok.
LPG Endermoloji
Digeri drenaz masaji. Vucutta biriken sulari odemi atmaya yardimci oluyor.
Bunlari sporla diyetle birkestorince harikalar olacagina inaniyorum. Hele ki senin kilon supeer zaten
Benim kizcelerim
Elhan 500 gr
@sara_28 1500 gr
@s i d e l y a 1000 gr
@60kiloyum 1200 gr
Nefesimmmsin 500 gr
@KarlarKralicesi 1000 gr
@Lavinia_98 1000 gr
@oya17 canikom bol bol yürüyüş
Canlarım cumaya kadar yazdığım kilolari verip gelin olur mu bende kendime 1300 gr hedef koydum önümüzdeki cuma 57.0 olarak gelmeyi planlıyorum birlikte başaracağız
Afiyet olsun cicikuşum benim, olsun bugün cuma. Yarın tekrar başlarız diyeteİyi akşamlar kızlar. Bende kural bozmamak adına yazıyorum, yoksa pek yazılacak gibi değil
Sabah 09.00
1 kk peynir, 3 zeytin,
Bol yeşillik,
1 açma.
Öğlen 16.00
2 lahmacun
Akşam diyelim 19.00
Waffle
Vur diyince öldürdüm farkındayım ama bu hafta çılgın planlarım var, geçen hafta aklımda kalan herşeyi tüketmek istedim
Su 1 lt anca olmuştur.
Kinoalihatun Zipzip-
Bu menüyü gördükten sonra içim rahatladı.İyi akşamlar kızlar. Bende kural bozmamak adına yazıyorum, yoksa pek yazılacak gibi değil
Sabah 09.00
1 kk peynir, 3 zeytin,
Bol yeşillik,
1 açma.
Öğlen 16.00
2 lahmacun
Akşam diyelim 19.00
Waffle
Vur diyince öldürdüm farkındayım ama bu hafta çılgın planlarım var, geçen hafta aklımda kalan herşeyi tüketmek istedim
Su 1 lt anca olmuştur.
Kinoalihatun Zipzip-
Teşekkür ederim bitanemGule gule kullan canim. Benimkiler de cocuklardan sobra cok kucuk kaldilar.
Nutella deyince aklıma Boga burçları geliyor? Geçen bir video vardı diyetisyene giden boğa burcu. Elinde Nutella kavanozu vardı.Yok canım dengesiz terazi
Ben balık burcuyum Nutella benim kara sevdamNutella deyince aklıma Boga burçları geliyor? Geçen bir video vardı diyetisyene giden boğa burcu. Elinde Nutella kavanozu vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?