Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menün çok güzel Elhan cığım afiyet olsun

şu anormal zam zamanı bir şeyle inatlaşmamak lazımmış wasa 19 a fırlamıştı ne bu ya dedim almadım. 23.5 e fırladı o ne dedim almayacağım. elbet indirimi olur o zaman stok yaparım. baktım indirim olacağı yok dur migrostan alayım inadı uzatmayayım dedim az önce baktım 27.95 olmuş
Allahtan trendyolda carrefoursa da 23.5 a buldum. market kuponu da vardı 3 paket sipariş verdim uzun süre gider bana
aklınızda olsun carrefoursa nın mağazalarında da bu fiyat. almak isteyen olursa

bunlar ıvır zıvır şeyler de Rabbim cümlemize yardım etsin. ne bu fiyatlar yaa

Menü çok güzel afiyet olsun canım. Öğün saatlerini yazsak mükemmel olur
Afiyet olsun harikasın
Sabah
Bir fincan yeşilcay
İki haşlanmış yumurta
biraz peynir
4zeytin
Bir dilim t.bugday ekmeği

Öğlen
Sütlü nescafe

Akşam
5 yemek kaşığı bulgur
Bır kase yoğurt

Zipzip-
Afiyet olsun güzel menü
Akşamki kurabiyeler olmasa dicem ama öncesi de karbonhidrat ağırlıklı olmuş canım. Neyse bugün cuma toparlarsin inanıyorum
Akşamki buçuk ve Nutella olmamış. Makarnaya söz yok arada olabilir
Dengeli menü
Erken kapanış
Süper adım sayısı
Daha ne olsun. Maşallah
Herşey süper. Afiyet olsun.
Zaten farkındasın, birşey yazmaya gerek yok. Afiyet olsun. Olan olmuş. Önümüze bakalım
Abla saldırdım deyince aklımda neler canlandı bir bilsen Haksızlık etmişsin kendine, cuma için gayet güzel bir menü
Spor harika. Menü cuma menüsü. Afiyet olsun.

Ben de menümü yazayım.
Sabah 11
1 Haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim pastırma
2 dilim tb ekmeği
Havuç, Maydonoz

Ara 15
1 avuç çiğ yer fıstığı, üzüm, leblebi karışımı

Akşam 18
1 kepçe düğün çorbası
1 tabak bulgurlu ıspanak yemeği
4 yk yoğurt

2 lt su

Zipzip- Cordelia ugurbocuuu

Dişlerimde sorun olmasa belki kaşıkla yerdim dişlerimi mahvediyor o şekilde kivrandiriyor ekmek fena tabi. 1 ekmek yemişliğim kesin vardir. Hele çıtır beyaz ekmek olacak var ya ufff
Sen varya adamı gece gece günahlara sokarsın Allah'tan evde ikiside yok

Şükür bugün daha iyiyim canım kahve içtim gece gece Spor yaptım az önce bütün gün yatip yatıp
Rabbim hepimize şafi ismiyle şifa versinbende yarım saat önce filtre kahve içtim gün sonu insana iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…