Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım bir şekilde toparlanman gerek bunu senden başkası yapamaz. Motivasyonunu geri kazanman gerek. Çok üzülüyorum. Elimde. Bir şey gelmiyor.
toparlıcam inşallah kuzum. son dönemde çok yoğundum ve geç yattığımdan uykusuzdum. onlar da etkiledi. kaç haftadır bir yerlere de gitmedim. bugün dışarı çıktım. bir iki market ve pazara ucundan girdim. yürüdüm durdum. iyi geldi bana.

Evet maalesef ki oturduğumuz yerden, elimize geçeni yiyerek fit olamayız. Her iş gibi bu da emek ve disiplin istiyor. Spora çok vakit ayıramıyor olabilirsiniz, sevmiyor da olabilirsiniz. Ama gün tam 1.440 dakika. Kendiniz için ayıracak 15 dakikanız mutlaka vardır.Bu videonun 10 dk sı kardio son 4 dk sı esneme soğuma ve sonuçfotoğrafta
fesang
Maviokur
Wilma11
Hallederiz
Nefesimmmsin
Kmsl Hnd
Kinoalihatun
60kiloyum
Amine Busra

Eklentiler

• A9426FC2-FBB5-49D5-96C5-AF496B8409F9.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 28
O zaman başlıyoreee.

Hoşgeldin canım
Nisan hedefim beyaz pantolon giyebilecek fiziğe ulaşmak bu yaşıma kadar hiç beyaz pantolon giymedim
Sen de giyemiyorsan biz ne yapalım acaba
Saat 8 oldu, hala bir dünya işi var evin. Gideyim de sporumu yapayım bari önce. Yoksa imkanı yok halim kalmayacak
İş bitmez hayatım, bittiği yerden başlar
Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…