Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Allah kabul etsin canım

O yaşlarda bende oyleydim, gerçi hâla evhamliyimda
Aslinda boyle olmasi benim hatam
Ben 20 yasinda anne oldum
Kotu seyler yasadim annem cok evhamlidir
Aman dustu aman carpti aman eli yandi diye diye cocugu korkuttu
Emeklemesine bile izin vermedik cocuk isyana geldide kalkti yurudu
Ondan boyle bence

Aslinda boyle olmasi benim hatam
Ben 20 yasinda anne oldum
Kotu seyler yasadim annem cok evhamlidir
Aman dustu aman carpti aman eli yandi diye diye cocugu korkuttu
Emeklemesine bile izin vermedik cocuk isyana geldide kalkti yurudu
Ondan boyle bence
Bende kendim cok baskiyla büyüdüm. Eşime göre çocuklara da baskiciyim ama torpulemeye çalışıyorum...

Böcüğüm hiç böyle düşünmemiştim
Aynen ya ileri geri yapmıyorum nasıl mutlu oldum
Bir haftalık motivasyon download yaptın bana ( edebiyat öğretmeni olduğuma kim inanır )
Önümüzdeki hafta zirvelere çıkarız inşallah.

Allah kabul etsin canım

Elhan naber? Hee sen de evlisin dimi? Benim eşim görevde. Onun yanında nerdeyse hiç tel almazdım elime.
Canım canlı dersim vardı. Mola verdim. Hemen bildirimleri tıkladım birikiyor yoksa. Evliyim tatlım. Eşim kulüpler kadını der bana daha bir çok söylemi de var...
Kendisi borsa morsa maç tel elinde ben niye kulübüme girmeyim bazen dizi açar o zaman bırakırım ancak...
Eşim temmuzda emekli oldu. Boş vakti çok....kırk yılda bir memlekete gitti. Düğün vardı...

Tabi ya baksana toplamda kaç kilo vermiş oldun 500 500 gitti hepsi.
Canım öğretmenim benim sen hep motive ol kilo vermesen de olur artık ama moralin yüksek olsun bak artık zaten sen de zayıf oldun

Tabi ya baksana toplamda kaç kilo vermiş oldun 500 500 gitti hepsi.
Canım öğretmenim benim sen hep motive ol kilo vermesen de olur artık ama moralin yüksek olsun bak artık zaten sen de zayıf oldun
Bugün yüzüm düştüydü yüz gram hiç beklemiyordum. Toparladım sayende. sen de benim canımsın.
Öyle ya ibrem yeşil artık benim sevinecek o kadar çok şey var ki

27. Hafta Yeşil Takım şuan bu şekilde. Nefesimmmsin ve dolunaydagel bu hafta diyet yapma imkanınız olacak mı? Sizi free takıma alabiliriz.

@B O Z A canım güzel bir hafta diliyorum. Yeşil takım için ne gerekiyorsa yaparım. 5 litre su bile içerim.

Zipzip- canım bu hafta takımları oluşturmak zor oluyor senin içinde eline emeğine sağlık.

Yeşil Takım
@B O Z AYeşil Kaptan
81,60​
Cordelia Yeşil
63,15​
Chedarice Yeşil
83,70​
@YtmzYeşil
69,80​
HanimKelesimiGetir Yeşil
58,10​
H HAYAT40INDABASLAR Yeşil
54,80​
G Guzguzelim Yeşil
69,60​
Kendinin en iyi hali ol Yeşil
69,40​
gezegenfeza Yeşil
72,80​
Tesnim1903 Yeşil hamiş
66,80​
Nefesimmmsin Yeşil
63,40​
dolunaydagel Yeşil
81,15​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…