Allah kabul etsin canım18 Mart cuma
Sahur 2 de bir litreye yakın su ve fotoğraftakiler
İftar 19.20 de sirkeli su ve hurma ile açtım menü fotoğraftakiler bolca salata
Rezene çayı içtim, soda, 500 ml su içtim suyun devamı geliyor çay demledim bir kurabiye hakkım ile keyif yapicam ramazana kadar oruç yeterli Allah kabul etsin inşallah
Bi başlasan birkaç günde halledersinOruçtan mi nedir evi unuttum bile canım inanirmisin baza altına giricem edicem yoksa
Evet , bahar nerdeMartin 18inde böyle kar, durup durup şaşırıyorum
Aslinda boyle olmasi benim hatamO yaşlarda bende oyleydim, gerçi hâla evhamliyimda
Sagol canimKuzum benim çok geçmiş olsun.
Kocaya kaçmışBi başlasan birkaç günde halledersin
Evet , bahar nerde
Bende kendim cok baskiyla büyüdüm. Eşime göre çocuklara da baskiciyim ama torpulemeye çalışıyorum...Aslinda boyle olmasi benim hatam
Ben 20 yasinda anne oldum
Kotu seyler yasadim annem cok evhamlidir
Aman dustu aman carpti aman eli yandi diye diye cocugu korkuttu
Emeklemesine bile izin vermedik cocuk isyana geldide kalkti yurudu
Ondan boyle bence
Simdi oyle degilim amaBende kendim cok baskiyla büyüdüm. Eşime göre çocuklara da baskiciyim ama torpulemeye çalışıyorum...
Bizimkilerde oyle. Sadece tehlikeli şeylerde müdahale ediyorumSimdi oyle degilim ama
Kucuk kiz duvarlara tirmaniyo bise demiyorum
Tabi ben delirmis vaziyetteyim o baska
Aşkitom bu şahaneligim tartıya niye yansımıyorValla şahanesin hayatım
Allah kabul etsin canım
Kolay gelsin canım, toplanıp öbür eve giriş yapsan sonrası daha kolay, yavaş yavaş yerleşirsin
81 kilo musun canimBaksana benim kilo takip saatim olmuş mu? Düzgün çıkıyor mu?
Böcüğüm hiç böyle düşünmemiştimValla yeni kaptan gelene kadar hala kaptanım sensin ben ortada kalmadım
senin ama hep öyle oluyor ki bi hafta çok veriyorsun bir hafta sabit bu demek oluyor ki bu hafta vereceksin bak hiç geri aldigin olmadı mesela bu çok önemli bir ileri bir geri olunca kilo verilmiş olmuyor ki ben mesela bu hafta geçen hafta aldığım kiloyu verdim şimdiye kadar ben de ileri geri yapmamıştım ama diyeti bırakınca hemen hucum etti kilolar
Yanı bir hafta 1 kilo alıp ertesi hafta 1.5 verince aslında 1.5 kilo değil 500 gr verilmiş oluyor. Sen hiç artıya geçmediğim için 500 700 azına geliyor
Allah kabul etsin canım18 Mart cuma
Sahur 2 de bir litreye yakın su ve fotoğraftakiler
İftar 19.20 de sirkeli su ve hurma ile açtım menü fotoğraftakiler bolca salata
Rezene çayı içtim, soda, 500 ml su içtim suyun devamı geliyor çay demledim bir kurabiye hakkım ile keyif yapicam ramazana kadar oruç yeterli Allah kabul etsin inşallah
Cordelia Zipzip- pastelfit kaptanlar degistimi alımlar oldumu kızlar
Canım canlı dersim vardı. Mola verdim. Hemen bildirimleri tıkladım birikiyor yoksa. Evliyim tatlım. Eşim kulüpler kadını der bana daha bir çok söylemi de var...Elhan naber? Hee sen de evlisin dimi? Benim eşim görevde. Onun yanında nerdeyse hiç tel almazdım elime.
Tabi ya baksana toplamda kaç kilo vermiş oldun 500 500 gitti hepsi.Böcüğüm hiç böyle düşünmemiştim
Aynen ya ileri geri yapmıyorum nasıl mutlu oldum
Bir haftalık motivasyon download yaptın bana( edebiyat öğretmeni olduğuma kim inanır )
Önümüzdeki hafta zirvelere çıkarız inşallah.
Bugün yüzüm düştüydü yüz gram hiç beklemiyordum. Toparladım sayende.Tabi ya baksana toplamda kaç kilo vermiş oldun 500 500 gitti hepsi.
Canım öğretmenim benim sen hep motive ol kilo vermesen de olur artık ama moralin yüksek olsun bak artık zaten sen de zayıf oldun
Yeşil Takım | ||
@B O Z A | Yeşil Kaptan | 81,60 |
| Yeşil | 63,15 |
| Yeşil | 83,70 |
@Ytmz | Yeşil | 69,80 |
| Yeşil | 58,10 |
H HAYAT40INDABASLAR | Yeşil | 54,80 |
G Guzguzelim | Yeşil | 69,60 |
| Yeşil | 69,40 |
| Yeşil | 72,80 |
| Yeşil hamiş | 66,80 |
| Yeşil | 63,40 |
| Yeşil | 81,15 |
halayyyyyyBugün yüzüm düştüydü yüz gram hiç beklemiyordum. Toparladım sayende.sen de benim canımsın.
Öyle ya ibrem yeşil artık benimsevinecek o kadar çok şey var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?