Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

oyyyyyyyyy menüde kayboldum çıkamadım

Ellerine sağlık canım kaptanım

Bugün ben sabahtan saatimi takmadim saat 22.00 da işlerimi halledip taktım ve 45 dk tempolu hareket ettim mutfakta çok iyi oldu şuan bacaklarimda kıpırdanma hissediyorum
Z zipzip Cordelia Hallederiz

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-10-22-47-32-905_com.yingsheng.hayloufun.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 21
Hosgeldin canim kolay gelsin islerinde Allah kolaylik versin

Eve balik tavuk girdiginde direk fark ediyor bizde kediyi mutfaktan cikartiyoruz
Yer mi bilmiyorum da denemedik
Pismis tavugu kokluyor yemiyor
Bizimki bayılıyor, söylemesi ayıp arada kızarmış piliç alıyoruz, önce onu doyuruyorum, ben yiyene kadar benimki soğuyor, yoksa rahat bırakmıyor

Menüm
Sahur
Maalesef uyanamadim

İftar
1 kase mercimek çorbası
1 kare yoğurtlu patatesli havuçlu salata
1 kase yeşil salata
4 YK et yahnisi
Avuç içi kadar sac böreği

22.30
2 ceviz
1 avuç leblebi
1 büyük fincan yeşil çay

Suyu şuan 2lt yaptım yarım saat sonra yatacağım

Zipzip- Cordelia Hallederiz

Kuşum bu cuma 79 u görsem ben sen de 78 i görsen
Buna kesin gözüyle bakalım kuzum artık. Bir sır arıyormuş gibi kilo verenlerin videolarına takıyorum bazen. Hepsi şöyle başlıyor cümleye ‘ben bile verdiysem herkes verir’ ya da ‘ben bile irademe sahip çıktıysam herkes yapar’. O kadar hırslanıyorum ki kendime o an ‘senin neyin eksik?’ diyorum. Maşallah eksiğimiz yok canım Hedeften sapmayalım yeter

Aynen bende bazen bosvermislik oluyor özellikle orucun etkisi ile amaaan bunu yiyivereyim diyorum sonra da pişman oluyorum o yüzden o anlamda orucumu açarken kendimi telkin ediyorum bahar geldi yaz gelecek açık renkli kıyafetler ile kendini ne kadar da iyi hissedeceksin diyorum

Benim bugün ki adimlar burada

Eklentiler

• Screenshot_20220410-225942.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 32
70 kiloya geleyim bütün eşofmanlarımı atacağım, o derece bıktım önümüzdeki hafta sıcaklıklar düşecekmiş, hava durumu da bizden yana

Video izlemek iyi geliyor insana , ben de kendime daha önce verdin yine verirsin diyorum da keşke Şubat gibi gaza gelseydim:)) hava isindi ve hiç bir kiyafetime giremiyroum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…