Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

aramıza hoşgeldin o zaman canım :) bi hafta boyunca kendine özel oluşturduğun elma diyetini uygula bakalım, haftaya pazartesi tartılınca ne değişiklikler olacak hep birlikte görelim :) hepimize kolay gelsin.

* şu an sade türk kahvesi içiyorum, elmaların üstüne pek bi güzel oluyor sormayın

canım aynen şöyle yapılıyor...4 yemek kaşığı nohut+4 yemek kaşığı yeşil mercimek+4 yemek kaşığı kepekli bulgur.Ben nohutu haşladım düdüklüde yeşil mercimeğide hafiften tencerede haşladım ezilmesin diye..bulguruda suda ıslattım..sonra bunları bir güzel karıştırdım..tuzsuz ayran yaptım yaklaşık 1,5 litre falan..çorba tabağına 2 yemek kaşığı haşlanmış bakliyat koydum üzerine istediğim kadar ayran ...ve bol pul biberi (acı metabolizmayı çok iyi çalıştırır)ve kuru nane... sonra bir güzel karıştırıp yedim...tadı çok hoş...inanılmaz doyurucu..ve çok sağlıklı..pazar gününe kadar sabah kahvaltılarından sonra bu çorbayı içeceğim...sonucu mutlaka yazarımmm elma diyetine vücudum alıştığı için artık kilo veremiyorum... değişiklik yapayım dedim...

yaaaa bendeee bugün çiğköfte yedim tek kaçamağım baskada elma ve sabah yumurta ve salatalık çok pişmanımmmmm........

yoğun bi güne rağmen gayet iyi bi ilk gün tablosu oslewcim, hepimize kolay gelsin. ben de az önce güzel bi kahvaltı yaptım, sonra gelsin elmalaaaaar

evet bencede üçüncü denemede oldu sanırım :)

bugünde yine aynı şekilde devam etti yarında evdeyim zaten zor olmaz bakalım nolcak pazartesi çok merak ediyorum :)
akşamları da eve kadar yürüyorum yaklaşık 1 saat sürüyo sanırım bu sefer başarıcammm

evet evet bizimkine benziyor :) bizim tarifte mercimek ve bulgur yok, onun yerine fasulye ve aşurelik buğday var canım :) valla mis gibi oluyor o çorba hem doyurucu hem kilo aldırmıyor hem de sağlıklı, arada yapayım ben de.

vee sabah tartıldım iki günde 1 kilo gitmiş :) ama buna kanmıyorum esas tartı pazartesi :)

şimdi kahvaltı yapıyorum omlet yaptım taze soğan koydum bi de bişey daha koydum ama hatırlayamıyorum adını :) bol baharat biraz peynir az yağda yaptım hemen 1 dilim ekmek yanında da :)

sonrasına sonra bakıcaz bakalım :)

bugün diyetimin 5. günü ve kilo vermedim çünkü dün hem bitirmem gereken elmaları yiyemedim hemde yeşil çayımı içemedim diyeti yapacak olan arkadaşlar günlük bitirmeleri gereken elma miktarına mutlaka riayet etmeli ben bu diyeti 10 gün yapıp bi kaç gün ara verip sonra tekrar başlayacağım gelişmeleri yine yazarım ha bu arada (87.200gr başladım dün 84.500gr gördüm ama bugün kilomda değişiklik olmadı yoksa kilo veremedim değil yani)

kızlar bende yaklaşık 3 haftadır bu diyeti yapıyorum fakat şöyle diyeyim bazı günler 2-3 elma bile zor gidiyor yiyemiyorum canım çekmiyor yani ama suyumu ve yeşil çayımı içiyorum hatta kahvaltıyı bile az yiyorum ama yok iştahım gelmiyor bunun bir zararı olurmu kilo vermeme engel olurmu yada sağlığıma zararı olurmu?

Son düzenleme:

canım hiç bişey mi yemiyosun yani? eğer öyleyse bu çok sakıncalı. hiç bişey yemeyen insan elbetteki bi kayıp verir, ama bu yağ değilde kas ve su olur. günde en az 6 elma yemeye çalış, kahvaltı yapabiliyosan en azından 4 tane yemeye çalış. yemeyerek belli bi zamanda kilo verebilirsin ama sonrasında metabolizman durur, metabolizmanın çalışması içinde bişeyler yemen gerek.

evetttt kızlarrr 1 haftalık aradan sonraaa tekrar döndümm ve sabah itibariyle elmalarıma başlıyorumm
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizzz başarılar dilerimmm herkeseee bakalım pazartesiyee kadarr kaç kilo atacagız
tam gaz devammmmm :)))

Slm millet benide aranıza alırmısınız ?
Günlerdir takip ediyorum en sonunda dün anneme pazardan 10 kilo ekma aldırdırm
ilk 10 gün için başlayacağım sonrası Allah kerim
Bugün 1 kilo elmayı bi güzel dilimledim çantama koydum iş yerinde gün boyu yicem :)
kilom 88 haydeeeeeeeee başlayalımmmm

hoşgeldin canımmm pes etmeden devam edersin inşş başarılarr

bu diyet bana kessinlikle çok iyi geliyor bir aradan sonra yine buradayım pazartesi başlıyorum arkdaşlar herkesebaşarılar varsa yapan destekleşelim canlar

ben 6 günlük diyetimi sonlandırdım son 2 gün pek yapamadım o yüzden sadece 3kilo verebildim cumartesi pazar ara verip pazartesi tekrar başlıyacağım herkese başarılar

bu diyet bana kessinlikle çok iyi geliyor bir aradan sonra yine buradayım pazartesi başlıyorum arkdaşlar herkesebaşarılar varsa yapan destekleşelim canlar

evet evettt bende ara verdim biraz kilo aldım tabi hemen :) geçen hafta başladım ve haftayada devam edecem 65 ile başladım bakalım :)

hepimiz ara vermişiz anlaşılan kızlar :/ ben de 59 olmuşum. yeniden sıkı bi elma diyetine başlıyorum. bi kaç gün dikkat etmedim yediğime içtiğime. kendimi suçlu hissediyrum.

bacılar bende bugün başladım..kahvaltımı biraz geç yaptım 10 gibi şimdiye kadarda 2 elma hüplettim..umarım böyle devam edebilirim.etmek zorundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…