merhaba kızlar.....
topiğin ilk mesajını tesadüf eseri okuyunca o kadar hırslandım ki anlatamam...
pazar günü farkettim bu diyeti...
şimdiyi kadar hiç diyet yapmamıştı..
ilk önce beyin olarak kendimi hazırladım.....
dün iş yerindeki arkadaşlarıma elma diyeti diye bir diyet öğrendiğimi ve onu uygulayacağımı bana destek olmalarını söyledim...
ve bugün diyete başladım....
sabah kahvaltıdan önce tartıldım, 78 kiloyum...
kahvaltımı yaptım... ancak ben diyet dışına çıkacağım biraz çok hızlı kilo vermesemde olur, sağlıklı ve geri almamak üzere vereyim yeter...
öğlende arkadaşlar diyetimin çok ağır olduğunu ve tek tip beslenmenin zararlı olduğu konusunda iş birliği yaparak beni öğle yemeğine gitmeye ikna ettiler.
yemekte yarım porsiyon çorba, yarım porsiyon köfte (2 adet) ve sadece salata yedim, akşama kadar da elma dışında başka bir şey yemeyeceğim...
bakalım pazar gününe kadar ne kadar kilo vermiş olacağım...
burda birbirimizi motive edersek diyete daha sıkı sarılırız...
bu arada ben bugüne kadar hiç diyet yapmamıştım, bu benim ilk deneyimim olacak....
ayran çorbası dediğin çorba acaba bizim oraların soğuk çorbası mı sibelcim merak ettim? :) valla eğer öyleyse sabah akşam onu yiyebilirim, hem yaz yaklaşırken serinlemiş oluruz hem sağlıklı kilo veriririz. bi ara 10 günde bir yapardım o çorbayı, oldukça hafif ve besleyici.
yoğun bi güne rağmen gayet iyi bi ilk gün tablosu oslewcim, hepimize kolay gelsin. ben de az önce güzel bi kahvaltı yaptım, sonra gelsin elmalaaaaar
canım aynen şöyle yapılıyor...4 yemek kaşığı nohut+4 yemek kaşığı yeşil mercimek+4 yemek kaşığı kepekli bulgur.Ben nohutu haşladım düdüklüde yeşil mercimeğide hafiften tencerede haşladım ezilmesin diye..bulguruda suda ıslattım..sonra bunları bir güzel karıştırdım..tuzsuz ayran yaptım yaklaşık 1,5 litre falan..çorba tabağına 2 yemek kaşığı haşlanmış bakliyat koydum üzerine istediğim kadar ayran ...ve bol pul biberi (acı metabolizmayı çok iyi çalıştırır)ve kuru nane... sonra bir güzel karıştırıp yedim...tadı çok hoş...inanılmaz doyurucu..ve çok sağlıklı..pazar gününe kadar sabah kahvaltılarından sonra bu çorbayı içeceğim...sonucu mutlaka yazarımmm elma diyetine vücudum alıştığı için artık kilo veremiyorum...değişiklik yapayım dedim...
kızlar bende yaklaşık 3 haftadır bu diyeti yapıyorum fakat şöyle diyeyim bazı günler 2-3 elma bile zor gidiyor yiyemiyorum canım çekmiyor yani ama suyumu ve yeşil çayımı içiyorum hatta kahvaltıyı bile az yiyorum ama yok iştahım gelmiyor bunun bir zararı olurmu kilo vermeme engel olurmu yada sağlığıma zararı olurmu?
Slm millet benide aranıza alırmısınız ?
Günlerdir takip ediyorum en sonunda dün anneme pazardan 10 kilo ekma aldırdırm
ilk 10 gün için başlayacağım sonrası Allah kerim
Bugün 1 kilo elmayı bi güzel dilimledim çantama koydum iş yerinde gün boyu yicem :)
kilom 88 haydeeeeeeeee başlayalımmmm
bu diyet bana kessinlikle çok iyi geliyor bir aradan sonra yine buradayım pazartesi başlıyorum arkdaşlar herkesebaşarılar varsa yapan destekleşelim canlar
evet evettt bende ara verdim biraz kilo aldım tabi hemen :) geçen hafta başladım ve haftayada devam edecem 65 ile başladım bakalım :)
haydi bakalım canım o zaman pazartsi bende bırakınca dikat etmeyip tekrar alıyorum pazartesi bekliyoruz senide sahalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?