Ev almak için geç mi kaldım

Konut kredisi düştüğü zaman evler olduğu yerde durmuyor, zamlanıyor

Aynı dert annemlerde de var nasıl alacaklar bilmiyorum. Artık şu saatten sonra ev falan alınmaz.

Biraz geç kalmışsiniz. 2019dan itibaren fiyatlar fena arttı. Ayrıca fırsatçılar da çoğaldı, hersey arttıkça arttı. Sarı sitede millet birbirine bakarak fiyat belirliyor. Yani bence şişti ama düşer mi düşmez.
Belki faiz indirimi olur. Bu kez de ev fiyatları daha da artar.
Gözü karartıp bi şekilde ev borcuna girin kira odemektense. İyice araştırın, mutlaka bütçeye uyan bir yer bulursunuz

250 bin nakitiniz varsa 1 milyon kredi cekmeniz lazim. Hangi banka verecek o krediyi?

Ev alabilirsen helal olsun. İnşaat alırsın gönlünce

Konut kredisi düştüğü zaman evler olduğu yerde durmuyor, zamlanıyor
Kardeşim ev aldı şu an ev beş altı katı.Hemen kiraya verdi şuan evin kirasi ev kredisini ödüyor .Kardeşim beş kuruş vermiyor .hem evin değeri arttı hem kiracı sayesinde kredi odemiyor oldu .İyikide değerlendirmiş girmiş.Konut kredisi yükselince ev fiyatıda artıyor ama aldıktan sonrada artmaya devam ediyor.faiz düşme ihtimali varken ben olsam beklerdim.zaten şurada seçime kaç ay kaldı .Çıkmazsafa peşinat biriktirmiş olur altın ya da dövizde

Birikiminizi tlde mi tuttunuz? Altın, dolar vs yapmadınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…