Evden kovuldum

Arkadaşınla bitmiş gitmiş bir şeyin neyini konuştunuz ki?

Söylediklerine takılma, hepsi canını yakmak için. Seninle çocuk yapmak için evlenmediyse tabi.

Konuşmalar var, kazara kalmış bir fotoğraf var. Adam tamamen haksız diyemiyorum ama karnında çocukla kapının önüne koymak ancak vicdansızın yapacağı iş. Adam vicdansız. Öyle olmasa ceketini alır kendi giderdi. Sen kalk git babanın yanına. Döneceğini bildiği için bu kadar rahat.

Boyle saçma sey olur mu.sana merhamet etmiyorsa karnındaki yavruya merhamet etsin.bu nasıl babalık .tamam.kizabilirsin trip atabilir yada kusebilirsin ama bunun icin evden kovmak nedir.bende dahil bu kadınların eşlerinden cektikleri nedir ya .madem adam gibi sahip cikmayackalar gün yüzü göstermeyecek ler neden evlenip de insanın hayatını mahvediyorlar. Bunun vebali nasıl taşıyorsunuz.bu gozyaslarimizin bize yasattiklari acıların haksız yere suçsuz yere insan içinde düştüğümüz durumlarin hesabini Allah sorsun.ben cok cabaladim.hep affrttim cocugum icin vede el gün diyerek affettim. .affetmemem gerekiyordu . Siddet hakaret evden kovma ve cok daha sacmaliklari kafasinda kurfugu kiskancliklari sacmaliklari. Daha neler...bicak kemige dayaninca bosadim. Simdi gerçek dünyayı görsün. Hani bir söz var ya Haketmedigin bir muamele gördüğünde üzülme, o kişi senin değerini anlamadan ölmez diye. Bende aynı şeyi söylüyorum.Rabbim ona yaptıklarının karşılığını yaşatacak biri ve bir aile ile karsilastirsin.o zaman anyayi konyayi görecek.benim ahimi aldilar..ha gucluyum cok sukur karşılarında hep güçlü kaldım..calisiyorum da .ama bu kalpte ne üzüntüler ne acılar var Allah onlardan sorsun ....

Herkes adama yuklenmıste aynısını adam yapsaydı bısuru laf soylenır ınanma fılan denırdı evden kovmak evet kotu olmıs hanı tartıssanız kussenız fılan tammdı adam haklıydı ama bıraz ılerı gıtmıs en azından dınleyıp sonra yıne konusmasaymıs. Bende esımın oyle bı resmını bulsam bende sakladıgını dusunurum sınırı bı gecsın bakalım ozman ne yapacak. Bosanmak ıstersede yapabılecegınız bısey yok.
Cokta ezdırme kendı hanı barısalım fılan dıye cok alttan alma olayı anlat konustugunuz zaman ınanmazsa kendı bılır cok abartıp yalvar yakar yaparsan hem fırsata cevırır bunu hemde gercekten sakladıgını dusunur

Ay nesini seviyorsunuz boyle adamlarin anlayamiyorum. Adam kovmus arkanizdan da kapiyi kilitlemis siz seviyorsunuz? Sevmeyin. Tutun bir ev,calisan kadinmissiniz ona mi kaldiniz? Hic adim falan da atmayin. Sanki eski sevgilinizi bilmiyordu adam. Ne kadar atsak da yok etsek de bir yerlerden cikabiliyor anilar iste,bazen kitap arasinda bile kaliyor benim de basima gelmisti

Herseyden evvel sunu soylemek gerekir. Sizin bu durumunuzda size yapilan cok yanlis. Hamile halinizle sizi disarida birakmamasi gerekirdi. Ancak soylede bir durum var. Siz telefonda konusma sakliyorsunuz esinize gostermiyorsunuz ustune birde eski resminiz ortaya cikiyor. Bunu esiniz yapsa ne dusunurduk olaylara bakarken madalyonun iki yuzunede bakmak gerekir. Benim esimle yasadigim sorunlar bana artik bunu ogretti.

Çok üzüldüm
Olabilir , insanlık halidir sonuçta unutulabilir . Özellikle bişey bulmak için evi karıştırmış adam . Size resmi görmeden de güvenmiyormuş zaten . Bu durumda kendinizi sakın ola ezdirmeyin . Alttan alıp ağlayıp zırlayıp sakın özür de dilemeyin bu sizi suçlu gibi gösterir
Onu yalvaracak hale getirmeden de sakın dönmeyin . Hamile haliyle karısını evden kovan adamdan bi cacık olmaz zaten

Ama adam hamile olsaydı burda kimse onu evden kov, kapıyı kitle de sokakta kalsın ya da otelde yatsın demezdi. Kimse böyle vicdansiz değil

Allah yardımcınız olsun inşAllah.. Ne desem bilemedim ama böyle merhamet yoksunlarından ne beklenir.. insan eşine hiç mi güvenmez hele bide karnında bi yavru varsa.. siz harap etmeyin kendinizi bebişinize yazık elbet hatasını anlar arayıp sormayın siz kendini iyice bişey sanmadın

Allah sizinde yardımcınız olsun inşAllah.. Bizim suçumuz alnında ben adam değilim yazmayanlara değer vermek.. yazsa seçer alırdık.. bırakın kendi pisliklerinde debelenip dursunlar

Allah sizinde yardımcınız olsun inşAllah.. Bizim suçumuz alnında ben adam değilim yazmayanlara değer vermek.. yazsa seçer alırdık.. bırakın kendi pisliklerinde debelenip dursunlar
Aynen öyle. Taniyorsun ama çok geç oluyor..Allah yar ve yardımcımız olsun.kadinsan herzaman çok güçlü olmak zorundasın..

Sonuca bakarsak eşin seni seviyor. Mesaj atıp durumu aciklayabilirsin. Bir an gözü dönmüş demek. Kıskançlıktan .

Geçmişin umrumda değil ama telefonunu karistiricam. Geçmişin umrumda değil ama albümlerini karistiricam. Geçmişin umrumda değil ama sen bu fotoğrafı saklamissin teee bin tane fotoğrafın arasına. Kusura bakmayın ama eşiniz dışarıya modern görünen kirolardan. Bu kadar kafasına takicakti madem kendisine köyünden gözü açılmamış kız alsaydı. Bu adam omrunuz boyunca bunları sizin yuzunuze vurucak. Hayır anlamadım ki, ilişkileriniz olmasa evleneceğiniz adamı nasıl bulacaksınız? Yapmanız gereken şey boşanma.davasi açmak

evden çıktım demişsiniz, kocanız kapı önüne koydu gibi yazmamışsınız ama neyse bu detaya takılmadan şunu söyleyeyim. geçmişiniz çok umrunda olmasa açıp incelemezdi.
bence siz ısrarla o arkadaşınızla mesajlaşmanızı göstermek istemeyince saçma bir kıskançlık tribine girmiş.
kesinlikle haklı değil eşiniz. hadi karıştırdı buldu, oturup konuşmak varken bu evdeki varlığının tek sebebi çocuk demek çok çirkin.
bence doğru düzgün konuşmak için bir şans verin. yine böyle çirkinleşirse o zaman yolunuz netleşir.

Ama adam hamile olsaydı burda kimse onu evden kov, kapıyı kitle de sokakta kalsın ya da otelde yatsın demezdi. Kimse böyle vicdansiz değil
Ya ıllakı zaten bende kızdım yaptıgına ama bıan sınırle olabılır cok sevıyorsa sakladıgı dusuncesıne bıle cıldırmıs olabılı. Yaptıgını savunmuyorum zaten amaa bazıları sankı kadını dövmüş gibi yazmıss

Olaya çift taraflı bakmaya çalıştım bir erkek böyle bir resmi kolay kolay kaldıramayabilir sanırım arkadaşınızla konuşmanızda onu şüphelendirmiş ne yazık kı öyle olaylara denk geliyoruz ki insanlar günümüzde kimseye güvenemiyor ben açıkçası hatayı sizde görüyorum siz ne kadar unuttum deseniz de hata sizde belki de hatıra olarak saklayayım dediniz eliniz de patladı kocanız size git de dememiş kendiniz gitmişsiniz hatanın %90 sizde

Öncelikle kadınlara ders olsun. Kimseye geçmişinizi detaylı anlatmayın, Sonra böyle başınız ağrır.
Kız arkadaşınızla konuştuklarınız neydi bilmiyorum ancak kocanızdan gizlemek yerine yüzeysel anlatabilirdiniz.
En azından kıllandım demesine fırsat vermemeliydiniz.
Eşyalarım dediğiniz nedir? Tüm fotoğraflar bir arada durmaz mı genelde?
Fotoğrafı çok gizli saklı bir yerde bulmuşsa, kocanız delirmekte haklı.
Eşiniz belki alkol yüzünden ağır konuşmuş ama sizin otele gitme amacınızı anlamadım.
Sabahı bekleyip sakince konuşmayı denemeliydiniz.
Bu duruma düşmekte sizin de kabahatiniz çok.

Şu durumda üzerine gittikçe kendini çeker.
Sessiz kalacaksınız, ama üste çıkacaksınız konu tekrar açıldığı zaman. Uzun uzun konuşmadan kısa ve net söylemli olacaksınız. İnsanlık hali unutmuşum ama ben bana güvenmeyen adamla ömür geçiremem diyecek ve sert duruş sergileyeceksiniz. Mutlaka konuşma olacaktır, olmazsa da siz mesaj atın dediğim şekilde. Blöfünüz tutarsa tam tutar ama yalvarıp yakarırsanız küçülürsünüz gözünde benim kanaatimce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…