- 19 Mayıs 2020
- 47.780
- 214.695
- 598
Herseyden evvel sunu soylemek gerekir. Sizin bu durumunuzda size yapilan cok yanlis. Hamile halinizle sizi disarida birakmamasi gerekirdi. Ancak soylede bir durum var. Siz telefonda konusma sakliyorsunuz esinize gostermiyorsunuz ustune birde eski resminiz ortaya cikiyor. Bunu esiniz yapsa ne dusunurduk olaylara bakarken madalyonun iki yuzunede bakmak gerekir. Benim esimle yasadigim sorunlar bana artik bunu ogretti.4 aylık hamileyim .eşimle çok severek evlendik.evliliğimiz de de hiç bi sorun yoktu .ta ki bu gece ye kadar .evlenmeden önce uzun süreli bi ilişkim oldu.eşimde bunu biliyordu .beni ilgilendirmez geçmişin dedi vs konuyu hiç açmadı.sonra bi gün telefonumu kurcalamak istedi bi kız arkadaşımla olan yazışmalarımız vardı okumasını istemedim .telefonumu karıştırma dedim .kıllandım vs dedi.aradan çok uzun zaman geçti .ben evde değilken benim eşyalarımı karıştırmış.bi foto albümü vardı onların içinde eski sevgilimle olan bi fotoğrafımız kalmış ben eve getirmeden önce tek tek bakmış kesip atmıştım .biraz da alkollü bi şekilde eve gelip doğumdan sonra görüşürüz vs dedi.ne diyosun deyince de çıkardı resmî gösterdi .ne kadar söylediysem de inandıramadım .saklıyorsun diyor .saklasam evde mi saklarım.bu evde tek varlığın çocuk yüzünden dedi .çok ağırıma gitti bugün işe gidecek olmama rağmen evden saat 1 de çıktım arabaya binip bi otele geldim saatlerdir ağlıyorum .ne aradı ne sordu.ben kocamı seviyorum ayrılmak istemiyorum.ne yapmam gerek bilmiyorum .lütfen yardım edin biri fikir versin bana
Ama adam hamile olsaydı burda kimse onu evden kov, kapıyı kitle de sokakta kalsın ya da otelde yatsın demezdi. Kimse böyle vicdansiz değilHerkes adama yuklenmıste aynısını adam yapsaydı bısuru laf soylenır ınanma fılan denırdı evden kovmak evet kotu olmıs hanı tartıssanız kussenız fılan tammdı adam haklıydı ama bıraz ılerı gıtmıs en azından dınleyıp sonra yıne konusmasaymıs. Bende esımın oyle bı resmını bulsam bende sakladıgını dusunurum sınırı bı gecsın bakalım ozman ne yapacak. Bosanmak ıstersede yapabılecegınız bısey yok.
Cokta ezdırme kendı hanı barısalım fılan dıye cok alttan alma olayı anlat konustugunuz zaman ınanmazsa kendı bılır cok abartıp yalvar yakar yaparsan hem fırsata cevırır bunu hemde gercekten sakladıgını dusunur
Allah sizinde yardımcınız olsun inşAllah.. Bizim suçumuz alnında ben adam değilim yazmayanlara değer vermek.. yazsa seçer alırdık.. bırakın kendi pisliklerinde debelenip dursunlarBoyle saçma sey olur mu.sana merhamet etmiyorsa karnındaki yavruya merhamet etsin.bu nasıl babalık .tamam.kizabilirsin trip atabilir yada kusebilirsin ama bunun icin evden kovmak nedir.bende dahil bu kadınların eşlerinden cektikleri nedir ya .madem adam gibi sahip cikmayackalar gün yüzü göstermeyecek ler neden evlenip de insanın hayatını mahvediyorlar. Bunun vebali nasıl taşıyorsunuz.bu gozyaslarimizin bize yasattiklari acıların haksız yere suçsuz yere insan içinde düştüğümüz durumlarin hesabini Allah sorsun.ben cok cabaladim.hep affrttim cocugum icin vede el gün diyerek affettim. .affetmemem gerekiyordu . Siddet hakaret evden kovma ve cok daha sacmaliklari kafasinda kurfugu kiskancliklari sacmaliklari. Daha neler...bicak kemige dayaninca bosadim. Simdi gerçek dünyayı görsün. Hani bir söz var ya Haketmedigin bir muamele gördüğünde üzülme, o kişi senin değerini anlamadan ölmez diye. Bende aynı şeyi söylüyorum.Rabbim ona yaptıklarının karşılığını yaşatacak biri ve bir aile ile karsilastirsin.o zaman anyayi konyayi görecek.benim ahimi aldilar..ha gucluyum cok sukur karşılarında hep güçlü kaldım..calisiyorum da .ama bu kalpte ne üzüntüler ne acılar var Allah onlardan sorsun ....
Aynen öyle. Taniyorsun ama çok geç oluyor..Allah yar ve yardımcımız olsun.kadinsan herzaman çok güçlü olmak zorundasın..Allah sizinde yardımcınız olsun inşAllah.. Bizim suçumuz alnında ben adam değilim yazmayanlara değer vermek.. yazsa seçer alırdık.. bırakın kendi pisliklerinde debelenip dursunlar
Amin inşAllah.. aynen kendimizi geçtim çocuklarımız varAynen öyle. Taniyorsun ama çok geç oluyor..Allah yar ve yardımcımız olsun.kadinsan herzaman çok güçlü olmak zorundasın..
Aynen kimse o noktaya dikkat etmemiş.Evden konulmamışsin, kendin gitmissin.
Ya ıllakı zaten bende kızdım yaptıgına ama bıan sınırle olabılır cok sevıyorsa sakladıgı dusuncesıne bıle cıldırmıs olabılı. Yaptıgını savunmuyorum zaten amaa bazıları sankı kadını dövmüş gibi yazmıssAma adam hamile olsaydı burda kimse onu evden kov, kapıyı kitle de sokakta kalsın ya da otelde yatsın demezdi. Kimse böyle vicdansiz değil
Öncelikle kadınlara ders olsun. Kimseye geçmişinizi detaylı anlatmayın, Sonra böyle başınız ağrır.4 aylık hamileyim .eşimle çok severek evlendik.evliliğimiz de de hiç bi sorun yoktu .ta ki bu gece ye kadar .evlenmeden önce uzun süreli bi ilişkim oldu.eşimde bunu biliyordu .beni ilgilendirmez geçmişin dedi vs konuyu hiç açmadı.sonra bi gün telefonumu kurcalamak istedi bi kız arkadaşımla olan yazışmalarımız vardı okumasını istemedim .telefonumu karıştırma dedim .kıllandım vs dedi.aradan çok uzun zaman geçti .ben evde değilken benim eşyalarımı karıştırmış.bi foto albümü vardı onların içinde eski sevgilimle olan bi fotoğrafımız kalmış ben eve getirmeden önce tek tek bakmış kesip atmıştım .biraz da alkollü bi şekilde eve gelip doğumdan sonra görüşürüz vs dedi.ne diyosun deyince de çıkardı resmî gösterdi .ne kadar söylediysem de inandıramadım .saklıyorsun diyor .saklasam evde mi saklarım.bu evde tek varlığın çocuk yüzünden dedi .çok ağırıma gitti bugün işe gidecek olmama rağmen evden saat 1 de çıktım arabaya binip bi otele geldim saatlerdir ağlıyorum .ne aradı ne sordu.ben kocamı seviyorum ayrılmak istemiyorum.ne yapmam gerek bilmiyorum .lütfen yardım edin biri fikir versin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?