Size katılıyorum çok soğur yazmışsınızÖncelikle kadınlara ders olsun. Kimseye geçmişinizi detaylı anlatmayın, Sonra böyle başınız ağrır.
Kız arkadaşınızla konuştuklarınız neydi bilmiyorum ancak kocanızdan gizlemek yerine yüzeysel anlatabilirdiniz.
En azından kıllandım demesine fırsat vermemeliydiniz.
Eşyalarım dediğiniz nedir? Tüm fotoğraflar bir arada durmaz mı genelde?
Fotoğrafı çok gizli saklı bir yerde bulmuşsa, kocanız delirmekte haklı.
Eşiniz belki alkol yüzünden ağır konuşmuş ama sizin otele gitme amacınızı anlamadım.
Sabahı bekleyip sakince konuşmayı denemeliydiniz.
Bu duruma düşmekte sizin de kabahatiniz çok.
Yeri değil belki ama profil resmine gülmekten odaklanamadımAdam kovmamış ki ya? Nerde kovmuş?
Ama adam hamile olsaydı burda kimse onu evden kov, kapıyı kitle de sokakta kalsın ya da otelde yatsın demezdi. Kimse böyle vicdansiz değil
şimdi enpati yaptığımızda ben kocamın bir kızla fotoğrafımı yanlışlıkla olsada görsem moralim bozulur.... onun öfkesine hak verin ama bu derece uzatan birine aynı zamanda hak vermeyin kaybetmek istemiyorsanız aile büyüklerini devreye sokun4 aylık hamileyim .eşimle çok severek evlendik.evliliğimiz de de hiç bi sorun yoktu .ta ki bu gece ye kadar .evlenmeden önce uzun süreli bi ilişkim oldu.eşimde bunu biliyordu .beni ilgilendirmez geçmişin dedi vs konuyu hiç açmadı.sonra bi gün telefonumu kurcalamak istedi bi kız arkadaşımla olan yazışmalarımız vardı okumasını istemedim .telefonumu karıştırma dedim .kıllandım vs dedi.aradan çok uzun zaman geçti .ben evde değilken benim eşyalarımı karıştırmış.bi foto albümü vardı onların içinde eski sevgilimle olan bi fotoğrafımız kalmış ben eve getirmeden önce tek tek bakmış kesip atmıştım .biraz da alkollü bi şekilde eve gelip doğumdan sonra görüşürüz vs dedi.ne diyosun deyince de çıkardı resmî gösterdi .ne kadar söylediysem de inandıramadım .saklıyorsun diyor .saklasam evde mi saklarım.bu evde tek varlığın çocuk yüzünden dedi .çok ağırıma gitti bugün işe gidecek olmama rağmen evden saat 1 de çıktım arabaya binip bi otele geldim saatlerdir ağlıyorum .ne aradı ne sordu.ben kocamı seviyorum ayrılmak istemiyorum.ne yapmam gerek bilmiyorum .lütfen yardım edin biri fikir versin bana
Ama adam hamile olsaydı burda kimse onu evden kov, kapıyı kitle de sokakta kalsın ya da otelde yatsın demezdi. Kimse böyle vicdansiz değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?