Evden kovuldum

Cok dogru konusuyorsunuz da, konu sahibi telefonumu kurcalama demis. Ustune birde fotografi buluyor. Biz bayanlar ayni seyi yasasaydik ne yapardik acaba adami tele koyardik burda telefonu kurcalanmasini istemiyor kesin aldatiyor birdr fotograf offf tamam bitmisti daha. Adamin tavri cok fevri ancak. Telefonu karistirma demek ustune birde fotograf meselesi eklenikce insanin aklina neler gelir. Acaba telefonunda da resim sakliyor mu neden kurcalattirmadi vs.

Alt tarafi bir resim ya. Sevmeseniz onunla evli olmazsiniz zaten. Benim esimin kv evinde bir fotografi var. Mezuniyette cekilmis ve parmaginda da bir yuzuk. O zamanki sevgilisiyle yuzuk takmislar. Gencler kendi aralarinda yaparlar ya. Gorunce güldüm gectim. Hala orada durur. Benden cook zaman once yasadigi birsey, beni ne ilgilendirir. Artik benimle evli.

Bu adamın neyini seviyorsunuz? Eşiniz sizi sevmiyor ki hamile halinizle sizi kovmuş dahası size zerre güveni yok. Geçmiş geçmişte kalmış dedikten sonra bu kadar didik didik araştırma yapmak riyakarlık. Telefon karıştırmak bile büyük saygısızlık. Benim için gurur sevgiden aşktan çok daha kıymetli. Bu derece size saygısızlık eden gururunuzu hiçe sayan adam sizi eve çağırsın diye yardım mı istiyorsunuz gerçekten?

Son düzenleme:
Dikkatsizliğim yüzünden gördüğüm muamele beni çok üzdü .bütün gece ağladım .biz bi yuva kurmuşuz .bana hiç mi güvenmiyor diye .sabah da ben kendim aradım hiç mi merak etmedin beni diye .çektin gittin ben git demedim gel dedi .geldim konuştuk .makul konuştu bu konuyu kapatıyorum dedi bilmiyorum ne derece kapattı .ben nasıl davranacağımı bilmiyorum .haklı olduğunu söyledim .üstüne gidip suçlu psikolojisine girmek istemiyorum .ama benden uzaklaşır diye çok korkuyorum

Evet eşiniz size hiç güvenmiyor, evi terk ettiniz üstüne siz mi aradınız? Yaptığınızın arkasında duramamışsanız. Hala derdiniz eşinizin sizden uzaklaşması mı? Gerçekten merak ettiğimden soruyorum siz nasıl oldu da bunca şeyden sonra eşinizden bir parça olsun uzaklaşmadınız? Eşiniz bu konuyu kapatmadı hayatı boyunca üstünüzde baskı kuracağı, her şeyde ısıtıp önünüze getireceği bir koz var artık elinde. Bu sorunu çözmek için bence hatalı davranmışsınız.

Bu adamdan boşanın. Anlamadan dinlemeden yargısız infaz yapıyor. Olabilir insanlık hali hani bi sürü şey bulur resimdir hediyeleridir falan o zaman der ki saklıyorsun. Bakın ileride bir yanlış anlaşılma olsa bile sizi dinlemeden iftira atabilir.
Ayrıca eski uzun süreli ilişkim olan kişinin resmi kazayla benim de bilgisayarımda kalmıştı. Eşim gördü unutmuşsun sil hadi dedi. Sildim bitti gitti tartışması bile olmadı.

O konu her tartışma da başınıza kakılacak. O kadar saçma sapan davranmışsınız ki yazık size.

Yanlış üstüne yanlış hamleler.
Şimdiden geçmiş olsun size.
Bu kadar suçluluk psikolojisi içinde olduğunuza göre eşiniz haklı, siz haksızsınız.

Arkadasim asagi tukursen sakal yukari tukursen biyik hesabi olmus sizinki bundan sonra ne olur bilmiyorum ama en ufak seyde bu konu isitilip isitilip onunuze cikabilir sizde hamilelik psikolojisi mi o anlik bisey mi hatanizi kabullenir gibi cekip gitmissiniz seviyorum da diyorsunuz esinizde dilin kemigi yok ki sinirle ne dedigini bilememis sanki aldatmissiniz gibi eskiden de boyle sikintilar yasamissiniz gibi ickinin de etkisi vardir o da pisman olur diye dusunuyorum. Ama siz esinizde boyle bisey yasasaydiniz emin olun ki sizde hicbir tepki vermeden sessiz kalamazdiniz sizde de var esinizde de hatalar var ne yazikki birde hamilesiniz Allah yardimciniz olsun zor bir durum..

Bu kırolar kendine modern. Aynı şeyi onlar yapsa, '' Ya ne alakası var, araya bir tane fotoğraf kaynamış işte, kaçmış gözden. Arkadaşla da konu açıldı konuştuk öyle. Amma uzattın. '' diye üste çıkarlardı. Herife bak sanki aynı yatakta yakalamış. Çok diyeceğim var da, ban yerim neyse.

Gitmeseydin iyiymiş ama gitmişsin. Normal davran. Ayaklarına kapanayım falan deme. Zaten tek derdi üste çıkmak, üstünde baskı kurmak. Aynı şeyi o yapsa yine üste çıkacaktı '' Bitmiş gitmiş ne kurcalıyorsun,abartıyorsun.'' diye.

Bu yazınızı yeni okudum. Bahanenin de böylesi en son 4 saat uzaktan ailem beni almaya gelecek diye şiddet gördüğü eşinden boşanmak istemeyen birine şaşırmıştım böyle. Siz onu da geçtiniz, 1 saat mesafe nedir? İstanbul’da bir aynı ilçede yol bazen 1 saat sürüyor. Hadi her şeyi geçtim neden Eşinize ona muhtaçsınız gibi davranıyorsunuz? Gidecek yeriniz olmadığını niye dillendiriyorsunuz? Resmen kocanız sizi rahatça ezsin diye yardımcı olmuşsunuz

Adı üstünde eski, ayrılmasaydı zaten ben hayatında olmazdım. Neden bir fotoğraf parçası için eşimle tartışayım, aklıma da kötü şeyler gelmez.

Allah yardımcınız olsun. Eskilerin gündeme gelmesini hiç sevmem. Ama işte bazen olmuyor.

Hamilesin ve evden kocanın eski sevgilisiyle resmini buluyorsun. Ne hissedersin?
Kocanın suçu senin ondan önceki hayatını kabullenememiş olması.

Eşin senı sevıyor çocuğuna değer veriyor senı üzmek istemiyor ama gördüğü karşısında kım olsa aynı şeyi düşünür belki kıskançlık kötü bir duygu acımasız sinirle kurduğu kelimeleri asla ciddiye alma onu anlamaya çalış farkında değilsin resmin ama onda bu düşünceleri oluşturması çok normal siz empati kurun siz olsaydınız ne yapardınız dıye. Eşine zamn ver sakın bır zamanda guzel e konus ve ikna et bunu yapman gerek herşey güzel olacak hormonların etkisi de var emınım eşinde çok üzülüyordur kendını üzme toparlan ve bu olayı toparla iş sende canm eşinde değil onu arayıp ikna edecek sensin

Kiskanmis olabilir ben olsam bende ayni tepkiyi verirdim siz belki art niyetli olarak saklamamis olabilirsiniz ama anlat o adama simdi ama hamile esini aramamis hata olmus umarim barisirsiniz

Oh ya ne ala,hem her seyi bilerek evlen gizli saklı olmasın hem de kafan atınca karını suçla.Ne hakla size laf edebilir ya? Yüz vermeyin hatasını anlasın lütfen.Sizin bir hatanız yok

Arkadaşınızla olan mesajların içeriği neydi bahsetmemişsiniz. Belki çok rahatsız edici bir şey. Onları silmemeniz, eşinizi yeterince ciddiye almadığınızı gösterir. O da böyle düşünmüş olmalı ki daha neler çıkacak diye evi kurcalamış. Bn tepkisini normal buldum klasik kıskanc insan tepkisi. Zamanla gönlünü alabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…