Cok dogru konusuyorsunuz da, konu sahibi telefonumu kurcalama demis. Ustune birde fotografi buluyor. Biz bayanlar ayni seyi yasasaydik ne yapardik acaba adami tele koyardik burda telefonu kurcalanmasini istemiyor kesin aldatiyor birdr fotograf offf tamam bitmisti daha. Adamin tavri cok fevri ancak. Telefonu karistirma demek ustune birde fotograf meselesi eklenikce insanin aklina neler gelir. Acaba telefonunda da resim sakliyor mu neden kurcalattirmadi vs.İlk olarak eşimin arkadaşlarımla mesajlaşmamı okumasını asla istemem bi kere yapmak istedi ona buna asla izin vermeyeceğimi söyledim çünkü o mesajlaşmalarda sadece benim özelim yok, bana özelini açan kız arkadaşlarımın mesajları var. Bunu eşimin görmesine gerek olduğunu düşünmüyorum. Size güvenmesi gerekiyordu.
ikincisi de gelip size sorması gerekiyordu fotoğrafı bulduğunda, eski sevgilisinin fotoğrafını saklamak isteyen insan albümde mi saklar deseydiniz.
Dikkatsizliğim yüzünden gördüğüm muamele beni çok üzdü .bütün gece ağladım .biz bi yuva kurmuşuz .bana hiç mi güvenmiyor diye .sabah da ben kendim aradım hiç mi merak etmedin beni diye .çektin gittin ben git demedim gel dedi .geldim konuştuk .makul konuştu bu konuyu kapatıyorum dedi bilmiyorum ne derece kapattı .ben nasıl davranacağımı bilmiyorum .haklı olduğunu söyledim .üstüne gidip suçlu psikolojisine girmek istemiyorum .ama benden uzaklaşır diye çok korkuyorum
O konu her tartışma da başınıza kakılacak. O kadar saçma sapan davranmışsınız ki yazık size.Dikkatsizliğim yüzünden gördüğüm muamele beni çok üzdü .bütün gece ağladım .biz bi yuva kurmuşuz .bana hiç mi güvenmiyor diye .sabah da ben kendim aradım hiç mi merak etmedin beni diye .çektin gittin ben git demedim gel dedi .geldim konuştuk .makul konuştu bu konuyu kapatıyorum dedi bilmiyorum ne derece kapattı .ben nasıl davranacağımı bilmiyorum .haklı olduğunu söyledim .üstüne gidip suçlu psikolojisine girmek istemiyorum .ama benden uzaklaşır diye çok korkuyorum
Yanlış üstüne yanlış hamleler.Dikkatsizliğim yüzünden gördüğüm muamele beni çok üzdü .bütün gece ağladım .biz bi yuva kurmuşuz .bana hiç mi güvenmiyor diye .sabah da ben kendim aradım hiç mi merak etmedin beni diye .çektin gittin ben git demedim gel dedi .geldim konuştuk .makul konuştu bu konuyu kapatıyorum dedi bilmiyorum ne derece kapattı .ben nasıl davranacağımı bilmiyorum .haklı olduğunu söyledim .üstüne gidip suçlu psikolojisine girmek istemiyorum .ama benden uzaklaşır diye çok korkuyorum
Bu kırolar kendine modern. Aynı şeyi onlar yapsa, '' Ya ne alakası var, araya bir tane fotoğraf kaynamış işte, kaçmış gözden. Arkadaşla da konu açıldı konuştuk öyle. Amma uzattın. '' diye üste çıkarlardı. Herife bak sanki aynı yatakta yakalamış. Çok diyeceğim var da, ban yerim neyse.Geçmişin umrumda değil ama telefonunu karistiricam. Geçmişin umrumda değil ama albümlerini karistiricam. Geçmişin umrumda değil ama sen bu fotoğrafı saklamissin teee bin tane fotoğrafın arasına. Kusura bakmayın ama eşiniz dışarıya modern görünen kirolardan. Bu kadar kafasına takicakti madem kendisine köyünden gözü açılmamış kız alsaydı. Bu adam omrunuz boyunca bunları sizin yuzunuze vurucak. Hayır anlamadım ki, ilişkileriniz olmasa evleneceğiniz adamı nasıl bulacaksınız? Yapmanız gereken şey boşanma.davasi açmak
Gitmeseydin iyiymiş ama gitmişsin. Normal davran. Ayaklarına kapanayım falan deme. Zaten tek derdi üste çıkmak, üstünde baskı kurmak. Aynı şeyi o yapsa yine üste çıkacaktı '' Bitmiş gitmiş ne kurcalıyorsun,abartıyorsun.'' diye.Dikkatsizliğim yüzünden gördüğüm muamele beni çok üzdü .bütün gece ağladım .biz bi yuva kurmuşuz .bana hiç mi güvenmiyor diye .sabah da ben kendim aradım hiç mi merak etmedin beni diye .çektin gittin ben git demedim gel dedi .geldim konuştuk .makul konuştu bu konuyu kapatıyorum dedi bilmiyorum ne derece kapattı .ben nasıl davranacağımı bilmiyorum .haklı olduğunu söyledim .üstüne gidip suçlu psikolojisine girmek istemiyorum .ama benden uzaklaşır diye çok korkuyorum
Annem yok babam tek yaşıyor .o da bi saat uzaklıktaki şehirde .bu şehirde gidecek hiç bi yerim yok dedüm .gidecek yerin çok tutunacak dalın yok dedi o kadar ağırıma gitti ki kaç saattir ağlıyorum karnımdaki çocuğa üzülüyorum((
Adı üstünde eski, ayrılmasaydı zaten ben hayatında olmazdım. Neden bir fotoğraf parçası için eşimle tartışayım, aklıma da kötü şeyler gelmez.Simdi bunu bir erkek yapsa aa hemen boşa hala eski sevgilisi de akli veya kesin bir şeyler karistiriyor derdik.Ne yazık ki pozitif ayrımcılık yapıyoruz ben olsam ben de eşinle aynı tepkiyi verirdim kendini affettirmeye çalışmaktan başka çaren yok
Eşin senı sevıyor çocuğuna değer veriyor senı üzmek istemiyor ama gördüğü karşısında kım olsa aynı şeyi düşünür belki kıskançlık kötü bir duygu acımasız sinirle kurduğu kelimeleri asla ciddiye alma onu anlamaya çalış farkında değilsin resmin ama onda bu düşünceleri oluşturması çok normal siz empati kurun siz olsaydınız ne yapardınız dıye. Eşine zamn ver sakın bır zamanda guzel e konus ve ikna et bunu yapman gerek herşey güzel olacak hormonların etkisi de var emınım eşinde çok üzülüyordur kendını üzme toparlan ve bu olayı toparla iş sende canm eşinde değil onu arayıp ikna edecek sensin4 aylık hamileyim .eşimle çok severek evlendik.evliliğimiz de de hiç bi sorun yoktu .ta ki bu gece ye kadar .evlenmeden önce uzun süreli bi ilişkim oldu.eşimde bunu biliyordu .beni ilgilendirmez geçmişin dedi vs konuyu hiç açmadı.sonra bi gün telefonumu kurcalamak istedi bi kız arkadaşımla olan yazışmalarımız vardı okumasını istemedim .telefonumu karıştırma dedim .kıllandım vs dedi.aradan çok uzun zaman geçti .ben evde değilken benim eşyalarımı karıştırmış.bi foto albümü vardı onların içinde eski sevgilimle olan bi fotoğrafımız kalmış ben eve getirmeden önce tek tek bakmış kesip atmıştım .biraz da alkollü bi şekilde eve gelip doğumdan sonra görüşürüz vs dedi.ne diyosun deyince de çıkardı resmî gösterdi .ne kadar söylediysem de inandıramadım .saklıyorsun diyor .saklasam evde mi saklarım.bu evde tek varlığın çocuk yüzünden dedi .çok ağırıma gitti bugün işe gidecek olmama rağmen evden saat 1 de çıktım arabaya binip bi otele geldim saatlerdir ağlıyorum .ne aradı ne sordu.ben kocamı seviyorum ayrılmak istemiyorum.ne yapmam gerek bilmiyorum .lütfen yardım edin biri fikir versin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?