- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.599
- 158
- 40
biraz empati yapmak lazım bu konuda diye düşünüyorum aynı şeyi eşlerimiz yapsa bizden telefon saklasa ve eski sevgilisiyle resmini evde bulsak ne düşünürüz, ben kendi adıma çıldırırım, şahsen eşimin geçmişi beni zerre ilgilendirmez ama evde eski sevgilisinin resmini bulsam burnundan fitil fitil getiririm.Ne kadar acimasizca bir cevap. Bu kadın kötü yola mı düşmüş bir fotograftan yaptiginiz cikarim bu mu? Bu kadar çirkin düşünceli olmayalim ya.
biraz empati yapmak lazım bu konuda diye düşünüyorum aynı şeyi eşlerimiz yapsa bizden telefon saklasa ve eski sevgilisiyle resmini evde bulsak ne düşünürüz, ben kendi adıma çıldırırım, şahsen eşimin geçmişi beni zerre ilgilendirmez ama evde eski sevgilisinin resmini bulsam burnundan fitil fitil getiririm.
Eski esim evlendigimizde annesinin evinden kendi sahsi esyalarini evimize getirdiginde gelenlerin icinde fotograf albumu vardi ve o albumun icinde eski sevgilisiyle fotografi cikti. Ben sorun etmedim cunku benden once yillar once olan birseydi. Albumun icinde gelmis. Onun gecmisini degistiremem. O da hala ona karsi birsey hissetse idi onunla evlenirdi, benimle degil. Ha eski sevgiliye karsi hala birsey hissettigini sezse idim zaten evlenmezdim. Bu arada biz bosandik. Benim de fotograflarim hala duruyormus. Bende de onun fotograflari duruyor. Ben atmadim oglum babasinin fotograflarini gormek isterse diye. Biz gorusmuyoruz bu arada. Onemli olan icinden sokup aymak.biraz empati yapmak lazım bu konuda diye düşünüyorum aynı şeyi eşlerimiz yapsa bizden telefon saklasa ve eski sevgilisiyle resmini evde bulsak ne düşünürüz, ben kendi adıma çıldırırım, şahsen eşimin geçmişi beni zerre ilgilendirmez ama evde eski sevgilisinin resmini bulsam burnundan fitil fitil getiririm.
Evden çekip gitmeyp biraz sakinleşmeyi bekleşip konuşsaymışsınız bunları yaşamayacaktınızDikkatsizliğim yüzünden gördüğüm muamele beni çok üzdü .bütün gece ağladım .biz bi yuva kurmuşuz .bana hiç mi güvenmiyor diye .sabah da ben kendim aradım hiç mi merak etmedin beni diye .çektin gittin ben git demedim gel dedi .geldim konuştuk .makul konuştu bu konuyu kapatıyorum dedi bilmiyorum ne derece kapattı .ben nasıl davranacağımı bilmiyorum .haklı olduğunu söyledim .üstüne gidip suçlu psikolojisine girmek istemiyorum .ama benden uzaklaşır diye çok korkuyorum
Sizin için demiyorum ama umarım kadınlar okur sizin şu an yaşadığınızı. Erkekler böyle işte sizin hamile olduğunuzu dahi düşünmez. Dinlemez bile.4 aylık hamileyim .eşimle çok severek evlendik.evliliğimiz de de hiç bi sorun yoktu .ta ki bu gece ye kadar .evlenmeden önce uzun süreli bi ilişkim oldu.eşimde bunu biliyordu .beni ilgilendirmez geçmişin dedi vs konuyu hiç açmadı.sonra bi gün telefonumu kurcalamak istedi bi kız arkadaşımla olan yazışmalarımız vardı okumasını istemedim .telefonumu karıştırma dedim .kıllandım vs dedi.aradan çok uzun zaman geçti .ben evde değilken benim eşyalarımı karıştırmış.bi foto albümü vardı onların içinde eski sevgilimle olan bi fotoğrafımız kalmış ben eve getirmeden önce tek tek bakmış kesip atmıştım .biraz da alkollü bi şekilde eve gelip doğumdan sonra görüşürüz vs dedi.ne diyosun deyince de çıkardı resmî gösterdi .ne kadar söylediysem de inandıramadım .saklıyorsun diyor .saklasam evde mi saklarım.bu evde tek varlığın çocuk yüzünden dedi .çok ağırıma gitti bugün işe gidecek olmama rağmen evden saat 1 de çıktım arabaya binip bi otele geldim saatlerdir ağlıyorum .ne aradı ne sordu.ben kocamı seviyorum ayrılmak istemiyorum.ne yapmam gerek bilmiyorum .lütfen yardım edin biri fikir versin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?