slm kızlar benım ciddi bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz. Erkek arkadaşımın 2 tane kız kardeşi var.Biri 1 yaş küçük ve evli diğeride 9 yaş küçük. Erkek arkadaşım evli olan kardeşiyle tanıştırmayı çok istedi bende o zaman facebooktan beni eklesin ve tanışalım dedim. Neyse ekledi beni ama slm yazmadı kız bana :)) o yazmayınca bende yazmak istemedim. 1 hafta geçti bende erkek arkadaşıma söyledim, o da gitmiş sormuş kardeşine neden slm yazmıyorsun konuşmuyorsun diye. o da işim var yoğunum filan deyip daha sonra yazarım deyip geçiştirmiş. neyse bu gitti böyle...Erkek arkadaşımın facebook şifresi var bende. Bir gün açtım kardeşiyle konuşmalarını okudum. Bu benimkine kız bulmuş çalıştığı iş yerinden...hep birilerini ayarlama çabası içindeydi zaten..Bende sinirden engelledim hem kardeşini hemde erkek arkadasımı...Biz barıştık ama kardeşi sevmez oldum ve engelli kaldı.
Anlaşılan biz birbirimizi tanımadan nefret eder olduk. o beni istemediğini ve sevmediğini söylüyormuş abisine..bende sevmiyorum zaten. kardeşide bunu bılıyor.
Zaten erkek arkaşım kardeşinin kıskanç kötü niyetli biri olduğunu ve kendisini çekemediğinden böyle yaptığını söylüyor..Boşver diyor.
sizce nasıl yaklaşmalıyım???
madem kız kardeşinin kıskanç ve kötü niyetli olduğunu düşünüyor neden tanıştırmayı bu kadar istiyor ki erkek arkadaşın
faceden abla kardeşin özel konuşmalarını okumanda garip geldi senin özel konuşmalarını birisi okusa hoşuna gidermi
aralarında şaka olur ciddi olur önemli önemsiz gerekli gereksiz konuşurlar, kardeşler yani, ama senin o mesajları algılaman farklı olur tabii
keşke okumasaydın, belki işler bu noktaya gelmezdi
bence erkek arkadaşın özel mesajlarını okuduğun için sana kızmalıydı ablasına değil
slm kızlar benım ciddi bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz. Erkek arkadaşımın 2 tane kız kardeşi var.Biri 1 yaş küçük ve evli diğeride 9 yaş küçük. Erkek arkadaşım evli olan kardeşiyle tanıştırmayı çok istedi bende o zaman facebooktan beni eklesin ve tanışalım dedim. Neyse ekledi beni ama slm yazmadı kız bana :)) o yazmayınca bende yazmak istemedim. 1 hafta geçti bende erkek arkadaşıma söyledim, o da gitmiş sormuş kardeşine neden slm yazmıyorsun konuşmuyorsun diye. o da işim var yoğunum filan deyip daha sonra yazarım deyip geçiştirmiş. neyse bu gitti böyle...Erkek arkadaşımın facebook şifresi var bende. Bir gün açtım kardeşiyle konuşmalarını okudum. Bu benimkine kız bulmuş çalıştığı iş yerinden...hep birilerini ayarlama çabası içindeydi zaten..Bende sinirden engelledim hem kardeşini hemde erkek arkadasımı...Biz barıştık ama kardeşi sevmez oldum ve engelli kaldı.
Anlaşılan biz birbirimizi tanımadan nefret eder olduk. o beni istemediğini ve sevmediğini söylüyormuş abisine..bende sevmiyorum zaten. kardeşide bunu bılıyor.
Zaten erkek arkaşım kardeşinin kıskanç kötü niyetli biri olduğunu ve kendisini çekemediğinden böyle yaptığını söylüyor..Boşver diyor.
Ben aslında işaretlediğim noktaya takıldım bi insan kardeşi hakkında nasıl böyle düşünür hadi düşünüyor diyelim sana neden söyler ki çok saçma, ne kadar ciddi olursa olsun bir insan kendi ailesinden birini henüz kız arkadaşı olan birine kötülememeli,, Kardeşi böyle düşünüyorsa senin kötü düşünmen çok normal...slm kızlar benım ciddi bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz. Erkek arkadaşımın 2 tane kız kardeşi var.Biri 1 yaş küçük ve evli diğeride 9 yaş küçük. Erkek arkadaşım evli olan kardeşiyle tanıştırmayı çok istedi bende o zaman facebooktan beni eklesin ve tanışalım dedim. Neyse ekledi beni ama slm yazmadı kız bana :)) o yazmayınca bende yazmak istemedim. 1 hafta geçti bende erkek arkadaşıma söyledim, o da gitmiş sormuş kardeşine neden slm yazmıyorsun konuşmuyorsun diye. o da işim var yoğunum filan deyip daha sonra yazarım deyip geçiştirmiş. neyse bu gitti böyle...Erkek arkadaşımın facebook şifresi var bende. Bir gün açtım kardeşiyle konuşmalarını okudum. Bu benimkine kız bulmuş çalıştığı iş yerinden...hep birilerini ayarlama çabası içindeydi zaten..Bende sinirden engelledim hem kardeşini hemde erkek arkadasımı...Biz barıştık ama kardeşi sevmez oldum ve engelli kaldı.
tanışmak için eklesin beni demen ilginç,
eklemiş selam yazmak için ondan beklemen daha ilginç.
sen baştan tavrını hazırlamışsın.
kız ne yapsaydı yine takacakmışsın bence.
o sadece koz vermiş.
kimin eklediği önemli değil.yanı benım ekleyıp benım mı konuşmam lazımdı anlamadım :)))
kimin eklediği önemli değil.
kimin yazdığı da
senin bunu önemseyip bir de sevgiline sordurtman çocukça.
ben de olsam takardım.
ekleyipte canım o an konuşmak istemiyor diye uzun zaman yazmadıgım çok arkadaşım olmuştu facede.
düşünüyorum şimdi birinden birinin bana haber yolladıgını neden selam yazmamış diye =)
uzaylıymış gibi bakardım heralde.
yaşınız küçük sanırım.
ben sanırım bu konuda biraz fazla hassasım.bende facedekılerle konusmuyorum ama bu tanışmak konuşmak ıcın eklenmıs zaten hıc konusmadıgım bırı. Ve ben 1 haftayıda geçtı kız çevrimiçi ben çevrimiçi .tanışmak ıstemıyorsa neden eklemıs o zaman.ayrıca ben sordurtmadım erkek arkaadasıma. Cok tanıstırmak ıstemıstı bızı.bende zamanı gelınce tanısırız demıstım neymıste ben ıstemıyormusum fılan bana surat yaptı sevgılım.Bende isteyenle tanısırım dedım. o şekilde ekleyınce bak surat yapmana değmedi dedım konusmadı bıle dedım :)) o da gıtmıs konusmus böyle yanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?