şimdi siz aileede alınan egitimle bu konuyu ne alaka kurdunuz anlamadım!!! hem de tanımadıgınız kişiler hakkında ,burdan aile terbiyesine bağladınız ya .. sizinde dediğiniz gibi iyi bir aile egitimi almıs biri olarak yollar bir yerde keşişirse lafı yerine oturturrrr (ailenize saygılar)Canım bu konuyla ilgili sen kesinlikle haklısın sen onların ailesine Allah izin verirse gelin olarak girecek bir insansın, sen bir genç kız olarak merhaba demeye tabiki çekinirsin, bende olsam bende çekinirim ama o hem senden büyük hemde nikah ta büyük bu şekilde davranmaması gerekiyordu, biraz alttan alıp merhaba deseydi sen ona çok daha farklı yaklaşırdın... Maalesef cahillik, cahillik derken ailede alınan eğitimden bahsediyorum eğitim ailede başlar bunu her zaman savunan bir insanım. Sen yine terbiyeni bozma alttan al elbet birgin yollarınız bir yerde kesişir o zaman lafı yerine oturturursun...
genç kızlarımızda bir özür mü var?
merhaba bile diyemiyorlar =)
ben söyleyeyim o çocugu seviyorsan
ailesinin seni sevmesini sağla.
dengesiz konusuna gelince abimde gelip kız arkadaşıyla ilgili
bu tarz şeyler söylemişti başta.
eminim benle de ilgili ona söylemiştir.
erkekler orta yol bulmaya çalışırken saçmalayabiliyorlar.
bunu unutma.
bir kız kardeş olarak çok rahat şunu söyleyebilirim.
onay almadıysan giriş yapamazsın.
çok değer verirler kardeşlerinin görüşlerine.
genç kızlarımızda bir özür mü var?
merhaba bile diyemiyorlar =)
ben söyleyeyim o çocugu seviyorsan
ailesinin seni sevmesini sağla.
dengesiz konusuna gelince abimde gelip kız arkadaşıyla ilgili
bu tarz şeyler söylemişti başta.
eminim benle de ilgili ona söylemiştir.
erkekler orta yol bulmaya çalışırken saçmalayabiliyorlar.
bunu unutma.
bir kız kardeş olarak çok rahat şunu söyleyebilirim.
onay almadıysan giriş yapamazsın.
çok değer verirler kardeşlerinin görüşlerine.
şimdi sizin eşleriniz sevgilileriniz aileleri hakkında hiç mi olumsuz yorumlar yapmadı ya da yapmıyor???
gelin aldığım falan yok :)Sizin gibi düşünen aileler oldukça daha çok yuvalar yıkılır ama unutmayınki hiç bir insanın mutsuzluğu üzerine de mutluluk kurulmaz eskilerin deyinmiyle eteri gider beteri gelin gideni de arar olursunuz...
şimdi sizin eşleriniz sevgilileriniz aileleri hakkında hiç mi olumsuz yorumlar yapmadı ya da yapmıyor???
o halde facetende eklemezsin sorun olmaz yanı.ekleyip konuşmam mı diyorsun ya da.
25 benım yasım erkek arkadasım 27 kardesı 26 :))) çok komik ya şu durum gerçekten...Olan oldu bakalım yüzyüze gelince nasıl olur:))
yaşınız küçük de değil niye böyle face den eklesin muhabbeti olmuş cidden anlamsız.
ya da o selam vermedi bende yazmadım o yazmayınca . yok o eklesin vs.. bu söylemleri görünce yaşınız küçük sanmıştım ama dediğim gibi önyargılarınızdan kurtulun.
erkek arkadaşınızdan rica edin ne konuşuyorlarsa sana anlatmasın. yüzyüze görüşmeye gideceğiniz zaman da bu yaşananlar olmamış gibi hazırlanarak gidin. baştan onu elemeyin kafanızda.
Doğru düzgün gitseydiniz bir yere, yüzyüze görüşseydiniz, 'bana slm demedi' gibi sorunlar yaşanmazdı, önce gören verirdi selamı.
Yüzyüze görüşene kadar sevdi, sevmedi, sevdim, sevmedim muhabbetlerini askıya almalısınız.
slm kızlar benım ciddi bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz. Erkek arkadaşımın 2 tane kız kardeşi var.Biri 1 yaş küçük ve evli diğeride 9 yaş küçük. Erkek arkadaşım evli olan kardeşiyle tanıştırmayı çok istedi bende o zaman facebooktan beni eklesin ve tanışalım dedim. Neyse ekledi beni ama slm yazmadı kız bana :)) o yazmayınca bende yazmak istemedim. 1 hafta geçti bende erkek arkadaşıma söyledim, o da gitmiş sormuş kardeşine neden slm yazmıyorsun konuşmuyorsun diye. o da işim var yoğunum filan deyip daha sonra yazarım deyip geçiştirmiş. neyse bu gitti böyle...Erkek arkadaşımın facebook şifresi var bende. Bir gün açtım kardeşiyle konuşmalarını okudum. Bu benimkine kız bulmuş çalıştığı iş yerinden...hep birilerini ayarlama çabası içindeydi zaten..Bende sinirden engelledim hem kardeşini hemde erkek arkadasımı...Biz barıştık ama kardeşi sevmez oldum ve engelli kaldı.
Anlaşılan biz birbirimizi tanımadan nefret eder olduk. o beni istemediğini ve sevmediğini söylüyormuş abisine..bende sevmiyorum zaten. kardeşide bunu bılıyor.
Zaten erkek arkaşım kardeşinin kıskanç kötü niyetli biri olduğunu ve kendisini çekemediğinden böyle yaptığını söylüyor..Boşver diyor.
sizce nasıl yaklaşmalıyım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?