evlenmeden görümceyle sorun :/

benim de kardeşim kız arkadaşıyla tam 6 sene görüştü. kızla hiç yüz yüze gelmedik. ama hep haberdardım ondan da kendi işimle ilgilenmekten valla kardeşimin kimle çıktığı ne yaptığı umrumda bile değildi.ama kızcağız ciddi düşünüyormuş demek ki.. hep benle irtibat kurmaya çalıştı. her doğumgünümde bana mesaj çekerdi, bir keresinde inci takı hediye göndermiş. ameliyat olmuştum bana mesaj attıydı ..e koskoca 6 yıl... bu süre zarfında telefonda bile konuşmadık. sadece bu mesajlaşmalar.bunun sebebi kardeşimin işinin ciddi olacağını düşünmememdi bir de açıkçası kendi erkek kardeşim olsa da kimsenin sevgilisi umrumda değildi. kızın bi adını bi de memleketini biliyordum..bu arada geçen sene mi ne face de de eklemişti ama hiç konuşmamıştık orda da..ramazanda kardeşim illa istemeye gidecez dedi. iyi dedik aldık çiçek çikolata istemeye gittik. kız içeri girdiğim andan itibaren gözlerimin içine baktı ve benim sıcak bulunca o kadar sevindi ki.. kardeşim eve gelince abla senle anlaşamayacaksınız diye çok korkuyordu dedi. dedim ne anlaşamayacağım. beni ilgilendiren bi durum yok ortada. kız ayrı şehirde ben öyle hatta kardeşim ayrı şehirde. evlenip ist da yaşayacaklar.

iki hafta sonra nişan yapacağız. annem yerine bütün bohçasını ben hazırladım.güzel beğendiği bir takı da alacağım inşallah.hergün telefonda görüşüyoruz. evin tek kızıydım şimdi kızkardeşim gibi. çok şeker bir kız.

bu durumda bir görümce adayı olarak durduk yere aklı başında olan bir insanın sana tavır almasını bekleme ama kanaatim eğer ciddi düşünüyorsan ailesiyle iyi anlaş. ha sen iyi anlaşamaya çalışırsan onlar yanaşmazsa sevgilin durumu görür zaten.

şahsen gelin adayımız kardeşime tanışmak için beni ablan beni faceden eklesin deseydi ilk andan itibaren gıcık olurdum ona ki adam yerine de koymazdım herhalde. yaşın da kücük değil. bunları senin de bilmen lazım.

Arkadaşların da dediği gibi evlenince o hiç sevilmeyen kardeşle can ciğer kuzu sarması olunuverir..
Sen mesafeyi korumaya, kıza yüz vermemeye bak.. Baktın ki huzurunu bozmaya çalışır, o zaman düşünürsün bir hal çaresini..

yüzyüze gelemeyız sevgılım askerde cunku...numarasıda yok bende faceten msj atsam ya da eklesem nasıl olur kii??

ya daha cok havalara gırer ya da muhatap olmaz ne dıyorsunuz??

sanal ortam da tanısma mı olurmus hıc ! baştan eksi puan bana göre .

yani ne beklıyordunuz kı ,fotolarınızı begenıp sıze ıltıfatlar mı yagdırmasını

bekledınız ? bence cok samımıyetsız .yuz yuze bıle gelmedıgı bırıne

facede ne selamı verecek kı ? verse bıle ne kadar samımı olur kı ?

yanlıs bı tanısma seklı secmıssınız .bi'de sevgılınız kend kanından kardesı

ıcın sıze "kskardesım kıskanc fesat kotu benı cekemez "dıyor ıse

o adam bır numara yalancının hatta ozur dıleyerek soyluyorum kı

döneğin tekidir .hıc olgun adam profılı degıl karsınızda kı emın olun buna .

olgun adam ,ıkı tarafada laf vermemeye calısır .ama bu senınkı

ortamı ıyıce kızıstırıyor .emın ol sana dedıklerının aynısını kardesıne de soylemıstır :)

beklenır yanı .benım eskı sevgılıme cok benzettım sevgılını :)

o da bana sureklı aılesını kotulerdı ama duydum kı aılesınede benı kotuluyormus :)

Benimki tanıştırmak istiyor...Onlardan talep yok tabıı..Ben anlamadım böyle şeyler neden beni buluyorki..Hem abisine kız bulma isteği garip..Ne zor işler ya.

ayrıl demek bana dusmez ama ,bu ılıskıden hayır gelmez soylıyım .

ıkı tarafda karısmıs .aıle senı sen aıleyı ıstemıyorsun .

daha ortada soz nısan yokken bu tatsızlıklar oldu ıse

emın ol bu ılıskının sonu husran ç

ama ne ben onları ne de onlar beni tanıyor...Kız kardeşiyle böyle şeyler oldu nette ...oldu olanlarda ...kız kardeşiyle iletişime geçip onları daha yakından tanımak istiyorum..

Bu konuda fikriniz nedir uzak mı dursamm acaba ne yapsam bilemedim...

Bu konuda fikriniz nedir uzak mı dursamm acaba ne yapsam bilemedim...

bence aile meselesını kapat .sen üzerlerınde durdukca olaylar dahada cok artacak .

uzerlerınde durdukca sımarırlar .sevgılın konuyu acsa bıle kırıcı olmadan

konuyu kapatmasını rıca et.aılen bana boyle yaptı boyle dedı dıye mızmızlanma sakın

sımdı senın yanında gıbı olur ama sonra ısler tersıne donuyor

erkekler hıc sevmez aılelerı hakkında sıkayet duymayı

sen haklı bıle olsan ,aılesı hakkında dert yanarsan eger

o dert degıl senı dırdırcı olarak yorumlar .

eger ılıskını yormak ıstemıyorsun sevgılını bogmak ıstemıyor ve

uzun soluklu bı ılıskı ıstıyorsan aile meselesını tamamen kapat

aıle sana karsı dort dortluk bıle olsa ılıskıye aıleler gırdıgınde

o ılıskıden umudunu yıtır zaten .aıleler mahvfedıyor ılıskıyı

kadınlar guclu oluyor dırenıyor ama erkekler hıc gelemıyor boyle seylere

o yuzden bence aıleyle tanısma bıle .ne zaman nısan soz durumu olur ıste

o zaman tanıs .sımdıden ılıskını mahfetme derım ben :)

iyi yapmışsın engellemişsin görümceyi, erkek arkadaşın senden yana oldumu sorun yok evliyse fazla sorun olmaz. fazla samimi olma erkek arkadaşını fazla görüştürme
aranızı bozar görümce

bana çok çocukça geldi yaptıkların zaten herkeste bahsetmiş .bence bundan sonra yapabşleceğin şey.bi akşam ararsınız müsaitseniz bi kahveye gelicez diye alırsın güzel bi pasta gidersiniz beraber.hoş beşle aradaki soğukluk gider zaten.
birbirinizi sevmek zorunda değilsiniz ama saydı duyup birbirinizi incitmemeniz gerekir.

iyi yapmışsın engellemişsin görümceyi, erkek arkadaşın senden yana oldumu sorun yok evliyse fazla sorun olmaz. fazla samimi olma erkek arkadaşını fazla görüştürme
aranızı bozar görümce

tabii ya sokaktan geçen herhangi biri görümce,görüştürmezsin olur biter

aranızı bozar görümce

kim başka bir kız için kız kardeşinden vazgeçer?
bir erkek ya da kız kendine bir sürü evlenecek kişi bulabilir ama kardeşini asla üzmek istemez. çünkü kanından canından birisi.
hem kim karısı bile değil sevgilisinin sözüne bakarak kızkardeşiyle görüşmez ki bu olayda kızkardeşin suçu nedir?,bu nasıl bir akıl verme işi yahu..
çok çocukça.

Aranızda geçen çok basit bir olay bence büyütülecek bir şey değil.Umarım barışırsınız görümcenle çünkü görümce dediğin dış kapının dış mandalı olamaz bence.Haa aranızı bozmaya çalışıyorsa tabiki hoş değil o zaman mesafeli durursun.Ama asla sevgilini kız kardeşinden ayırmaya çalışma çünkü kardeş candır.Eğerki ben bir gün seçim yapmak zorunda kalırsam hiç düşünmeden kardeşimi seçerim.Kardeşi ne yapmış olursa olsun ne kadar kötü olursa olsun insan kardeşinden kopamaz.İstesede yapamaz...

ayrıca o ilk adımı atmış seni eklemiş sen eklememişsin ki :) ya biraz anlayış dıyorum kardeşiyle görüştürme diyenlerede şaştım kaldım gerçekten.

face den selam yazınca tanısmıs mı olacaksınız yani ?
tanısma fasılları face e kadar düşmüş. cok acı..
cok samimiyetsiz buldum ben

aranızı bozar görümce

verdiğin tavsiye bumu..

faceden ekleşerek tanışmanız mı gerekiyor du ? yüzyüze fırsatınız yokmuydu ? hadi arada uzaklık var diyelim telefonla da tanışıp birbirinizin halini hatrını sorabilir sonra da ekleşebilirdiniz sen ya da o eklemesi slm yazması ne farkederrr önemli olan tanışmak mı gereksiz güç gösterisi sen ben savaşı mı......İş evlilik aşamasına gelince ne sorunlarla cebelleşiyor insanlar en büyük derdiniz bu olsun...Bence aradaki buzları eritip ara görümceni ilk adımını da at sonrasında baktın yine soğuk sana çekersin elini eteğinii sen iyiliğini yapmış olursun hem, sevgilin birşey derse de ben elimden geleni yaptın o böyle olmam ızı istiyor dersin...

şimdi direkt aramak abes olmaz mı ? faceten eklesem P Kendisini silmiştim ya nasıl olur ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…