- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
ellerine sağlık bebeemmmm14 kasım listemiz
Kilo verenler
Filiztoprak:0,691
Leylak84:0,611
Aynı kalanlar
Bahar_34
Kilo alanlar
Çakmel:0,935
Yıldız:+1,201
Sersum:+1,458
ne kusuru kısss bebişle yaptın ya sağolasın canımmm
Kusura bakmayın kızlar bebişle ve misafirle bu kadar olduhatamı düzelttim efenim
amanın aşureeeeeeşu an akşam çayımı içmekteyim
buyurun kızlar hep beraber içelim
yarın çok yoğunum pazarım var kızımın dersanesi var ve tekrar aşure yapılacak bizim evde kociş malzemeleri almış
yarın yapıcam allahtan hafta sonuna deggeldi ben tazeyken yiyom zaten eşim ısıtıp ıstıp yiyo allahtan öle sevmiyom sonra halim ne olurdu yürüyüşle telafi etmeyi düşünüyorum vermişken almamam lazımbide regl gelseydi iyi olacaktı atlatırdım bu hafta enazından
Gunaydinnn
ekmege dayanamadigimi anliyorum ve sadece sabahlari yicem ve yedim:)..
Peynirli domatesli tost yaptim yedim..
yaninda zeytin bol sogus dom salatalik maydonoz esliginde..
dun aksamda 35 dk bisiklet surdum..
simdide binicem..yavastan basliyorum..reglimde gelmek bilmedi poff sislikte devam dolayisiyla..
Sağol canım. Hayırlısı bakalım Detaylı ultrasonda kesinleşir sanırım.slllmmmm
afiyet olmuş olsuuuun kızlaarrr
kahvaltım
kahve ve hurmaydı
akşam yemeğim
kuru fasulye
lahana çorbası
kuru fasulye
3 yk kadar pilav
1 kupa ayran
ve ben kaçar kızlar
sadece akşkım tebrikler canım kızınız hayır ve huzurla gelsin inşallah...
gözünaydın sersum tekrardanselam kıslar...
dün mutfak gider boruları değişti..iyi ki annemler varmış valla onlar olmasa izin de alamıyacağız iş yerine yüzüm yok diyor eşim bu kaçıncı yanii..inşallah oldu bu sefer..iş çıkışı geldim sağolsun annem azcık toparlamış ama bana hijyen tarafı kaldı tabii yine mutfak çamaşır sularıyla kırklandı..yerleştii
hepimize yetti valla umarım bu sondur..
tabii akşamın yorgunluğu kahvaltı yaptık yemekle uğraşamadık..annem şimdi de çiğbörek açıyor bende kızartıcam..eee eskişehirli olunca böle oluyokızım bayılır ananesi yapıcam dedi mecbuurrr..
işte bölee canlar..öpüyorum hepinizi..
ayyy bende bi ara merak sardım bulamamıştım bi tane buldum aldım benim kız özensin diye ona aldım sadece bişey yemiyoda resmini koysana sersumcum çok merak ettim musayit olduğunda tabak çanaklara bayılırım kıssssssselam canlar...
çakmelcim sağol misafir olunca kilo da kaçınılmaz..
bugün annemle accuk dışarı çıktık..kahvaltılık renkli servis tabakları aldım bölmeli..ayy çok güzzell..istiyordum zaten indirime girmiş iyi oldu..az önce de yimek yidikk..
kahvaltım
2 tane kepek ekmekten tost
çayy
akşam
2 dolma biber
4 yaprak sarma
mercimek çorbası
brokoli salatası
yoğurt
şimdi de çay içicez yanında da komşumun getirdiği aşureden yiycem accukk
yine herkesler gezmede..çakmelle benden başka uğrayan olmamış
katılabilirsin tabii..ama biz belirli bir diyete takılı kalmıyoruz herkes bir yol deniyor ve paylaşıyor..başarılar..Kızlar ben de aranıza Katılmak istiyorum. Ilk olarak ne yapmam lazım ? Bi de siz örnek bir liste var mı
geçer geçer az kaldıMide bulantıları hala arada olmasa iyi gidiyor hamilelik ama işte . Bugün hamile pilatesi Yaptım. Rahattım. Tabi hala küçüğüz çok bi karın yok gaz yapıp şişme olmadığı sürece :)
sağol canımSelam kızlar
Cuma gelemedim haft sonu bol kaçamaklı geçti bu sabah tartıldım fena durumdayım
76.6
Sersumum annen gelmiş gözünaydın canım
sağol canım..az kaldılar döndüler bugün..gözünaydın sersum tekrardan
inşallah tekrar sorun yaşamassın mutfağında canım borular değişmiş sanırım düzelir
çiğ börekkkkkbayılırım malum benim eşimde eskişehirli orada bi dükkan var harika yapıyolar onlarda afiyet olsun kuzuyada
ayyy bende bi ara merak sardım bulamamıştım bi tane buldum aldım benim kız özensin diye ona aldım sadece bişey yemiyoda resmini koysana sersumcum çok merak ettim musayit olduğunda tabak çanaklara bayılırım kıssssss
ayyy aklıma gelmişken bende bakır yoğurt bakracı aldım yoğurdum artık daha doğal olcakya tencereler çok yer kaplıyo dolapta bu kibar bişey 2 buçuk 3 litre alır sanırım
benim regl bitti ama şişim hala ve hala canım tatlı istiyor..bugün itibarıyla regl oldum en sonunda ne şişlikti kaç gündür
kimseciklerde yok
aynen canım ..ben de bugün tutcam kendimi inşallah..yine gün kurusu ve hurmaya başlamalıhepimizde var bu tatlı isteği sersumcum napalım idare edicez regl oluncada fena oluyo ben naparım bilmem evde bitter çikolata var belki o keser tadı keskinya ama elim varmıyo tabi yersem kazara yazarım
allah tekrar kavuştursun canım anneciğinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?