Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydın güzeller

bugün karay kahvaltısı yaptım

salçalı tereyağlı omlet
peynir zeytin
3 gün kurusu
3 ceviz
çayy

öğlen Allah kerim akşama balık var eşim nöbetçi..

iş dönüşü görüşürüz hanımlar..sersum kaçar

Günaydınlarr
Yeniden aranızdayım..

Sersumum 62 kg filan oldum. Buraya gelmeyince kg veremiyorum. Sizler nasılsınız?

Kahvaltım
yer fıstığı
2 gün kurusu
domates k biber biber salatalık
patatesli yumurta salatası
çay
peynir

Tesekkurler canim..senin menude guzel..sanirim dukan yapiyorsun..kolay gelsin..azmin bol olsun..

Afiyet olsun bebisim...yarin cuma tikkat tikkat:)
1 gunluk mukafat bile tartiya yansimisti musmutlu uyandim ben:)

Hosgeldin iyiniyetlim..daha sik gelirsin ins bundan sonra..oyy oyy 62 kiloda olsam neler yimezdim:) mas. Fazzla almamissin..

Gunaydin kizlar..yogun bi gun beni bekliyo..guzel bi kahvalti yaptim hemen yazayim..
uyaninca 2 bardak su bi dilim elma
kahvaltim
4 tane wasa 37 kl lik
tuzsuz peynir
1 kasik tuzlu yogurt
1,5 h yumurta
domates
5 zeytin
yesil cay
yarim mandalina
aksama kapuska yapicam ..cok isim var hemen kactim..

Yıldız dukan bana işlemiyor. Yani dukan ile kilo veremiyorum. Ama dukandan çok şey öğrendim. Öğrendiklerimle kendime program yapıyorum. Onu uyguluyorum.
Yıldız sen kaç kilosun. Kahvaltın çok güzel ama meyve yersen yanına hiç bisey yeme. Ya da diğer herseyi ye ama yarım mandalinayı listeden çıkar. Bi de kalkınca elmayı suyuna at ama dilimi çıkar çöpe at yeme. Böylece süyun Alkali olur ama elmayı yersen tatlı almış olursun.

Ben bugün kahvaltıda 1/2 yk Gojiberry yedim. Spor ve 1 saat yürüyüşten sonra öğle yemeğimi yedim. 1 tabak terbiyeli kereviz, 1 kase light yoğurt, 1 kase yagsiz salata.

Bence diyetlerde bitter ciko yada bar lar varya ici yulafli felan disi ciko kapli cok guzel oluyo diyetlerde..sonucta baskalarindan daha masum..ins sonuc alicaz...hadi hep destek olalim birbirimize...
yıldızcım bencede daha masum doktor ender saraç kendi parmağınızla 2 parmak bitter çikolatanın kalbede yararı var diyordu kakao oranı %70 lerde olacakmış
topiğimize hoşgeldin canım
oooo canım hoşgeldin iyiniyetlim gitme artık kıs

arkadaşlar dün yazamadım çok yoğundum ve baya bi kaçamağım oldu regl sapıttırıyo insanı neyse yazmıyayım canınız çekmesin ama tatlı ağırlıklı oldu
bugün normale döndüm arzedeyim
sabah=yoğurt+2 kaşık müsli+limonlu su
öğlen=1 tavuk pirzola+yeşillik+ 1 kase yoğurt+meyve
ara bugün yok
akşam = karışık ot yemeği+yoğurt+3 hurma
limonlu su

bende zayıflamak istiyorum size katılabilirmiyim nasıl diyet uygulayacagız 1,62 boyum 24 yaşındayım 65-67 arası kilom

hoşgeldin bebeemm..gel artık sen de eski tempomuzu bulalım motive olalım biz de
Afiyet olsun bebisim...yarin cuma tikkat tikkat:)
1 gunluk mukafat bile tartiya yansimisti musmutlu uyandim ben:)

daha 1 günümüz var kıss durr yarın perşembe
yıldızcım bencede daha masum doktor ender saraç kendi parmağınızla 2 parmak bitter çikolatanın kalbede yararı var diyordu kakao oranı %70 lerde olacakmış

bende zayıflamak istiyorum size katılabilirmiyim nasıl diyet uygulayacagız 1,62 boyum 24 yaşındayım 65-67 arası kilom
tabii katılabilirsin..hoşgeldin..bizde herkes istediği diyeti yapıyor ve yediklerini paylaşıyor

selam kısslar...

öğlen

arnavut ciğeri
ayran
tavuk suyu çorbası

akşam

5 adet çinekop
3 biber turşusu
3-4 kaşık ıspanak

selam kısslar...

öğlen

arnavut ciğeri
ayran
tavuk suyu çorbası

akşam

5 adet çinekop
3 biber turşusu
3-4 kaşık ıspanak
afiyet olsun kuzum bende yarın balık alıcam ne alıcağıma karar veremedim ama büyük balık alyım ızgara yapayım diyorum bide süt alıcam bakalım

Filiztoprak ben de regl iken sapıttım. Daha hala banyo yapmadım ama kilo almışım gibi geliyor. Valla ben dramatik bi şekilde ironi yapıcam ve yazıcam. Çekirdek, kola, Tahıl bar, cheesecake , yaş pasta, Dido, tereyağlı sütlü börek, kaymak. Herşeyi yedim. Eşim diyo ki bi beni yemedin :)
Sen de benim gibi normale dönmüşsün. Listen de benimkine benziyor. Çok beğendim.
Sersum akşam Yemeğin çok güzel ama öğlen naptın sen?? Hem kızarmış Ciğer yiyosun. Üstüne bi de tavuk çorbası çok fazla

afiyet olsun kuzum bende yarın balık alıcam ne alıcağıma karar veremedim ama büyük balık alyım ızgara yapayım diyorum bide süt alıcam bakalım
al canım al balık candır
ne yemişsin hakkettenn
canım bizim işyeri yemekhanesi tadilatta onun için kumanya alıyoruz ben evden anca çorba getirebiliyorum ekmek arası ciğerdi ekmeğini yemedim yine kardayım yani..ben karatay dukan karışımı yapıyorum..
Sersum Allahtan ara öğün yapmamışsın. Kahvaltıda ne yemiştin canım sen

ben karatay dukan karışımı yapınca zaten karatayda ara öğün yok canım ondan yanii.sabah yazmıştım kahvaltımı geçmiş sayfalarda kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…