haklısın canım amiinnnslm kızlar
yemeee filcim yeme o bitteri , eritmek çoook zor sonrası ,pişmanlık ayrı dert be güzelim yemeyelim artık
sersumcum ALLAH kavuştursun herkes evinde sağlıklı huzurlu yaşasın ayrı kalsak da bunu bilelim yeter.
kahvaltım:
bolca badem-fındık çiğ tabi ki
bol sütlü kahve
akşam yemeğim
tavuk
salata
yoğurt
ben kaçar okuldan geldim canıma okudu erkek sınıfları dinleniyim kızlar hoşçakalıııın
Bu topik kilo verme icin..hadi kizlar toplasalim artik. ..kilo verelim soyle suzulelim...guzelleselim...
Bende katılmak istiyorum. :)
Bence diyetlerde bitter ciko yada bar lar varya ici yulafli felan disi ciko kapli cok guzel oluyo diyetlerde..sonucta baskalarindan daha masum..ins sonuc alicaz...hadi hep destek olalim birbirimize...hepimizde var bu tatlı isteği sersumcum napalım idare edicez reglfena oluyo ben naparım bilmem evde bitter çikolata var belki o keser tadı keskinya ama elim varmıyo tabi yersem kazara yazarım
allah tekrar kavuştursun canım anneciğinle
oyyy o hap fena canım..benim bu kilolarımın en büyük sebebi d.kont.hapı..2.5 sene kızımdan önce kullandım sonra doğum hemen spiral taktı doktorum 7 sene sonra çıkarttım korktum taktırmaya gene hapa döndüm sonuç berbat 80 li rakamları gördüm sonrasında apar topar k.doğuma gittim dedim spiral taktırıcam hormonlusu en iyisi o olsun dr.o da sana kilo yapar hap yaptığı için normalini taktı..yani kısaca kendim yüzümden aldım bu kiloları bile bile..umarım sende de aynı etki olmaz..Kizlar bide bu ay dogumkontrol hapina basladi..normal kilo yapar diyede korktum artik diyete dort elle sarilcam yok baska yolu yok....
sağol canım evet haklısın artık kesinlikle durmalıyız..ben sınırdayım valla çok feci çokAfiyet olsun sersumcum. .guzelmis menun..evet canim artik yapmayalim..ne bu ya sistikce sistik
evet canım bazısını zayıflatıyormuş ama bana ters tepti umarım sana aldırmaz..haklısın spiralde uymayınca olmuyor..hayırlısı bakalım ben spirali taktırdım ama hala hapın aldırdığı kilolar üstümde..bi kurtulsam..off offf...Ayyy deme...hafif bir hap aldim bazina kilo verdiriyomus bazisinada kilo yapiyomus..ama bu ay reglim cok fena oluyo sanirim kilo verecem diyip avutuyorum kendimi..malesef sipiral bende durmadi 2 defa takti drum cikardi yamuk duruyo ..cikk olmadi o..her ayda korkuyorum en iyisi hap dedik basladik bakalim...oylede boylede bogazliyiz isteen iyisi hep diyet yapmak...vee su an bisikletteyim. ..kizlari yatirip ortaligi toparladim hemen bisiklete attim kendimi...hergun duzenli yapmak istiyorum..
35 dk bisiklet
100 tane yanlara egilme..
ohh sporum yapildi rahatladim yaff....
menü güzel spor güzelYıldız senin listeni beğendim. Spor da yapıyorsun.
Ben her gün Allah'ın izni ile 1 saat tempolu yürüyorum. Sabah aksam da yer egzersizleri ve ağırlık ile kol calisiyorum.
Ben bugün ne yedim?
SABAH: 1/2 yemek kaşığı Gojiberry
ÖĞLEN: 1 tabak terbiyeli kereviz, yoğurtlu ve bol yeşil Soğanlı salata
IKINDI: 1,5 ymek kaşığı Gojiberry
AKŞAM: Hindiyi az pişirmişim. Yediğim herseyi kustum.
GECE: 1 kase limonlu yoğurt + 1 yem. Kaş. Yulaf kepeği.
Regl bitsin kilomu da paylaşacağım kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?