tutalım valla kendimiziAynen canım ben de çay içiyorum ya sabır Çek. Ben öyle yapıyorum. Ben de adetliyim sonuçta. Bakalım ben birazdan limonlu yoğurt yicem sana da tavsiye ederim. Başka da bişey yeme kuzum. Dayan.
Sersum baktım kahvaltına. Baya da sağlam kahvaltı yapmışsın maşallah. Artık çayın yanına canın tatlı çekmesin. Ara öğünler zaten olmazsa daha iyi bence de. Ben de dukandan çok şey öğrendim ben de o bilgilerime dayanarak liste hazırlıyorum kendime. Kendi liStemi kendim yazıyorum.
Ama canım benim Karatay da yapsan öğlen Yemeğin bana biraz fazla geldi. Kahvaltın sıkı ama günün erken saatlerinde yediğin için problem değil. Güzel bir kahvaltı olmuş. Öğlen yemeklerinde sebze götürmeye çalış iş yerine. Ya da salata götür. Hiç olmadı. Yağsız bi sosis haşla götür. Ya da hazır ton Balıklı salata al. Tavuklu veya Hindili salata al ye. Ama kızarmış Ciğer artı tavuk çorbası bana fazla geldi. Yani kilo veremezsin diye uyarıyorum.
okurken yoruldum bennSlmss
cokk yorgunum cok dolu bi gundu..sabahtan kizimi krese biraktim ilk defa yanliz denemeydi az aglamis kuzum beni gorunce cok mutlu oldu..ordan kizimin yuzme dersi icin yardima gittim geri gel kuzuyu kresten sonra geldim yemegimi yaptim kuzular okuldan geldi yedir icir dersini yaptir..buyukleri arkadaslarina biraktim sonra esimle bi avukatta randevumuz vardi git gel aksam oldu yemegimizi yedik..ben kapuska yogurt yarim wasa yedim..kizlarada mc donalsdan balik aldim sirf oyuncak icin..nasil mutlu oldular:)
himm birde kizim yazilidan yine hic yanlis getirmemis cok sevindirdi beni..odul gibi oldu bu mc do..haftaya yine yazilisi var oyy oyy cok caliscaz yine...
ne yazmisim be..
Sersumcum yogunluktan gunleri bilem sasirmisim hahaa:)) 1 gun 1 gundur valla iyi oldu..
hımm bak duymamıştım onu sağol..alayım barii..Tatli istegine karsi ender sarac krom hapi oneriyor sersumcum..cok ucuzmus eczanelerde..istersen bir dene..
Ben severim ender saraci..gerci eskisi gibi cikmiyo tv de sanki..bence dene ise yariyo ..bundan 6-7 sene evvel ben elma krom kullanarak zayiflamistim..ama hic tatli istegi yoktu megersem o kromdanmis..
3 km 5000 adim felan yapiyo galiba sersumcum ..biraz daha cabalasan kilo verme rayina girecek..en azindan gunluk evdede yarim saat spor olsa..sporsuz olmuyo be malesef..
O zaman bende yarin basliyorum kizlarrrrhoşgeldin bebeemm..gel artık sen de eski tempomuzu bulalım motive olalım biz de
daha 1 günümüz var kıss durr yarın perşembe
tabii katılabilirsin..hoşgeldin..bizde herkes istediği diyeti yapıyor ve yediklerini paylaşıyor
umarım iyidir tahlil sonuçların canımselam arkadaşlar nasılsınız iyisiniz umarım. Bu aralar sağlığımla ilgilenmek durumunda kaldım biraz hastane işlerim vardı.
Diyet işleri aksadı karbonhidrat diyeti yapmaya karar verdim bol bol cips çıkolata yiyecem
geçmiş olsun canımSersum ben bu akşam yulaf kepeğinden krep yaptım. Iki krebin arasına yumurta sarısı ve lor peyniri sürdüm. Fırında 15 dk. Pişirdim. Harika oluyor. Kıtır kıtır.
Yıldızım limonlu su Alkali olur. Ben de yarın güzel bir kahvaltı yapacam. Bu ara çok dağıttım diye iki gün şok yapmıştım.
Kaçamaklara son kısmına ben de Katılıyorum.
Ben dün çok rahatsızdım. Hindi az pişmiş diye zehirlendim. O halde bile gece kalktım spor yaptım.
Sersum ben günde 7 km yürüyorum çök şükür.
Eskiden ben de elma sandoz ile zayıflamıştım. Hem yan etkisi de yok.
Çiğdem seninki anti diyet mi oluyor ?
O zaman bende yarin basliyorum kizlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?