Ah canim kiyamam ya. haklisin insanin bisey alasi gelmiyor..Allah tamamına erdirsin bu arada canim..Bu yumurta isi iyi oluyor tatlim hem leziz hem doyurucu
Afiyet olsun kujum
haklısın canımcımiyi yolculuklar
tavsiye ederim canım hamişler içinde sağlıklı
geldi mi hep üstüste gelir zatenKahvaltı: İki yumurta iki tane zeytin iki tane kaşar..
Bugün de apartman günümüz var.. Bu aralar herşey bana karşı sanki ya..
haklısın canımcım
bu sabah kahvaltımı yapamadan çıktım.
geç kaldım.
sadece elma yiyebildim.
bir de kocamın horultusu yüzünden saat 4.30 da uyandım.
uyuyamadım bi süre
6.15 de uyumuşum.
6.50 de saatim çaldı.
saçma sapan bi gece oldu.
işe gelince 1 adet ekşi elma yedim.
şimdilik midem berbat.
galeta yemeyi düşünüyorum.
öğlen için domatesli yumurta getirdim.
kahvaltı için hazırlamıştım . ama yiyemeyince cam kavanoza koydum attım çantama.
53 kiloyum. Ankara da kardeşimde tartıldım.
kilo aldım sanıyordum almamışım.
Allah mamalar çok desene. dikkat et. ama karşı koymak güç gerçektenKahvaltı: İki yumurta iki tane zeytin iki tane kaşar..
Bugün de apartman günümüz var.. Bu aralar herşey bana karşı sanki ya..
çok yorulmuşsun canım .merhaba kizlar .,
nasilsiniz
?
4 gunden beri full calistim .. bittim resmen gece gorevi aksam gorevi derken ayaklarima kara sular indi .. cook yoruldum coook ..
diyette tabiki gitti gece aksam derken ..
neyse takmiyorum .. olan oldu .. allah dan ki sut veriyorum ..
ben bu hafta izin isteyecegim sizlerden cunku .. cuma gunu calismam lazim ve cook gec evde olacagim dolayisiligi ile bildirim yapamayacagim ..
sorry sorry sorryyy
kizceler cokoptum sizleri biraz okuyayim .. sizleri neler olmus bakalim
kısır güzeldir. bi çatal tavukgöğsünden bişey olmaz. poğaça da öyle. akşam yemek yemeseydin dengelimiş olur muydun acabaBu akşamda annemlere geçicem ve orda da misafir var.. Bu hafta kesin artıdayım.. Bu da can yaa. Bu kadar üstüme gelinmez ki ama..
kısır güzeldir. bi çatal tavukgöğsünden bişey olmaz. poğaça da öyle. akşam yemek yemeseydin dengelimiş olur muydun acaba
hadi hayırlısı. bence bi etkisi olmamıştır yediklerinin. sıkıntı yapma. akşam yememişsin çünkü.Akşam yememiştim zaten.. Cuma günü anlıcaz artık sonuçlarını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?