Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Evet sahalara geri döndüm.

Rumuz: hayal hatun
Başlangıç tarihi: 18 Ekim 2019
Başlangıç kilo: 61.6

3 hafta önce: 56.2
Bu hafta: 57.5
Fark: + 1300 g

3 hafta öncesi ile bildirim yaptım. Nerde kaldıysam ordan devam:) yoksa geçen hafta yazmıştım 60.9 diye ama gerçek bir kilo değildi. Ama bu hafta gerçek. Demek ki saçma sapan beslenmem yüzünden 1,5 kilo kadar almışım.

Bu hafta çok iyi spor yaptım. Günde ortalama 35 dakika lesli yaptım gibi düşünün. Fiziksel ve ruhsal olarak bana çok iyi geliyor ama çocuklarla düzenli yapamıyorum. Neyse özetimi de geçtim böylece

izole nasılsa + diye yüzde hesaplamıyorum ben, yani zaten kilo almışım kaçıncı sırada aldığımın bence bir önemi yok ama istersen hesaplarım da sorun değil :)

Şekersiz 21 gün diyeti yapacağım Kızlar. Benimle beraber yapmak isteyen var mı ?
Canim ben varim diyet olarak degil ama artik sekersiz beslenme karari aldim yarin baslayalim mi ben bugun yeni dondum
Tayland da esimle neredeyse hic sekersiz beslendik orada meyve vardi heo 2 kez tatli yani kek yiyelim dedik o bile sekersizdi dusun yani o nedenle biz de saglikli beslenme karari aldik ben varim

Tayland alışveriş cennetidir alışveriş yaptın mı canım tatil nasıl geçti

kekteki şeker oranı neydi merak ettim . adada az açıklasan ya beybişxx

meyve yiyorlar mı peki. şekerli bi şey çünkü.
meyve hastasıyım ben de . yaz gelse de yarım karpuzu yesem oturup yine. ya da 1 bütün kavunu.

Tamm canım yarın başlayalım gezip görmüşsünüz ne güzel canım onlar öyle galiba bildiğim kadarıyla kızartma vs de tüketmiyorlar dimi en güzeli aslında ☺ yarına niyet edelim adını da şekersiz sağlıklı 21 gün diyelim

Bugün tartılmayınca bildirim yapmayı da unuttum anneme geldim dün tartilmayi unutmusum
Ama 62.5 diyebiliriz bikac gün önce tartılmıştım

Rumuz:zeze_35
Geçen haftaki kilom: 62.1
Bu haftaki kilom: 62.5
Aradaki fark: ++++++400 gr
Nasıl olsa artıdayım hayal gibi yüzde hesaplamadım beni istediğiniz sıraya atabilirsiniz
Hatta atın beni denizlere

Tuz ve şekerin tamamen alışkanlık olduğunu düşünüyorum. Öyle alıştılarsa onların normali odur. Buraya gelip künefe filan yeseler onlar da bize şaşırır bu ne böyle mideleri bunu nasıl alıyor diye
Önemli olan pes etmemek, bak bana pes ediyor muyum

Aslında vücudum direniyo kendini kapattı vitamin eksikliğim etkiliyor 2 hafta ne kadar verebilirsem sonra ilaçlarıma dikkat edicem 1 ayda toparlar herhalde sonra tekrar diyete devam edicem bakalım planım bu

çok iyi gidiyorsun canım

canım benim . az yemişsin ama yeterli gelmiştir eminim ki.

maşallah sana. alkışşşşşşşş
Midem karnım şiş onları zor yedim bırakıyordum acıkırım diye bırakamadım:) ama bugün tartılamadm koşuşturmaca dan anemler geliyor hazırlık kız derken karın ağrısı da şiddetlendi bildiğin adet ağrısı ya geçen yada oldu acaba adetim başlaması yakınmı anlamadm her ay düzenlenen böyle ağrı mı çekilir

Kızlar şuan tartıldım 60.6 geldim
ama öncesinde e tane kıymalı patatesli açma yedim kalorisini bilmiyorum
Geçen hafta 59.5 tim bildirim yapmış olmak için gidip tartıldım
Canım sabah tartılsan yine 59.5 gelirsin merak etme tartılmış olmak için tartılmana gerek yok sabah tartil gerçek kilonu görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…