Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Çok geçmiş olsun canim

Çok geçmiş olsun canım

Rumuz sarfansari
Başlangıç 62.8
Geçen hafta 59.7
Bu hafta 59.1
Fark 600 Gr

Bu hafta sabit kalmak bile beni mutlu edecekti. Çünkü 59 u çok uzun zamandır görmemiştim. Şükürler olsun vermişim yine. Önümüzdeki hafta regl haftam olacak, ondan kilom eksi olmayacağını için vermeme çok sevindim.

Tebrikler canim.
Bu ara kişi baya azalmıştı, listeyi yapmayı bıraktık ondan. Herkes bir düzene girsin yine başlarız listeye.

Harikasın canım maşallah
Bekle beni yetişicem sana

Cnim tebrikler aslinda az diye yapmadik ama suanda cogaldik sanki yapabiliriz herkes var neydeyse
Safrancim cok sevindim tebrik ederim cnim, ben regl oncesinde sanirim meto hizli oldugundan daha cok kilo veriyorum sana da oyle oluyor mu acaba? Bir de liste yapabiliriz belki 8 veya 9 kisi variz

Sindirimi hızlandırıp, kabızlığa engel oluyormuş. Baska çok faydasını okudum da, şimdi bu geldi aklıma. Karatay yapanlar tereyağlı kahve içiyordu ya, şimdi h.cevizli kahve içiyor.
ooooo iyiyimiş. Peki bunun kozmetiği ve yemeliği ayrı ayrı mı yoksa ikisi de aynı mı?
Öğlen hep karbonhidrat olmuş canım fazla birazcık..
Oy zor şeyler kar buz..Geçmişler olsun..
Keske ben de yesem de kilo almasam
Ben deeee
Ben deeee
Yarin gidicez canım sabah tartılırım inşallah
Şimdiden iyi yolculuklar....
Ver ver ver
Çok geçmiş olsun canım..Kusma falan olursa sakın ihmal etme..En azından gidip bir film çektirseydin keşke

Sanırım kozmetik için de, yemek için de kullanılan aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…