Ama sank canım o kadarcık kaçamak olur ben de yapıyorum bazen dayanamıyor insanKaçamak yapsamda pişmanlık derecesinde olmuyor açıkçası bazen kahve yanında bi iki kare bitter yiyordum ama onu bile unuttum neden bende anlamıyorum
Ama düzenli sporum yok bu hafta iki defa yuruyuse çıktım bu günde plates yapicam evde eliptik bisiklet im var bir ya da iki gün de ondan çalışayım diyorum böylece haftanın 4-5 günü spor olur eşim der hep bana sen çok yemiyorsun hareket azlığı var diye iki çocuğum var nasıl hareket azlığı olabilir ki ama ev içi aktiviteler e bünye alışmış herhalde
Şimdi insanlar bilinçli 3-5 kilo fazlası olan bunu ileeletmiyor hemen önlemini alıyorlar kendi adıma ben çok bilinçsizdim aman evlendim olur o kadar kilo aman çocuğum olacak tedavideyim olur o kadar dogurdum olur diye diye buraya kadar geldim şimdiki aklım olsa uç kilo bile alsam diyet e başladım
Neyse cenem düştü
Herkese az kalorili günler olsun arada grssssrz
Benim yeşil çay günüm bugün:)Hibiskus icmekteyim :)
Yarım su bardağı tarçınli şekersiz süt, 3 erik, 1 elma, 1 mandalina ( bunlar aralıklarla tabi ki) 1 bitter ( adını aninca ozletti kendini kerata)
Akşam bir kase domates çorbası, salata
Bir adet şerbetsiz şekerpare
Ama pişman mıyım aslaa
Aksam kararında makarna
yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?