- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
- Konu Sahibi Mandalinakolik
-
Bak yorumuma gülücük atmışsın ama cidden bu o kadın mı? Eşi abisini istemeyen ???Konuya zerre inanmadım valla evde yalnız oturmaktan canı sıkılmış senaryo yazmış.
Bak yorumuma gülücük atmışsın ama cidden bu o kadın mı? Eşi abisini istemeyen ???
Park konusu da bana öyle gelmişti. Hatta villa konusu da .Konuya zerre inanmadım valla evde yalnız oturmaktan canı sıkılmış senaryo yazmış.
Son mesajları çocukları parka götürüyorum ama orada bile arkadaş edinemiyorum temalı. Apartmandakilerde istemiyormuş dert yanıyor gündüz insan arkadaş olacak birilerini arıyor diyor ama hala kimseyle görüşmem virüsten diyor. Görüşecek adam yok çünkü bulunca görüşüyorsun işte, hayır ne diye pandemi yüzünden dikkat ediyorum muhabbeti yapıyorsun. Eşine de bişey diyemiyorum belki de kendisi istedi misafirleri eski mesajlarını görünce mana kazanıyor. Konu sahibi tüm bu çelişkilerin bile beni ilgilendirmez aslında ama yok bayırlara giricem duvarları delicem yok zeytin yiyen hemşireler falan demesen inan umrumda bile değil.Eşi abisini istemeyen, çocukları çok yaramaz olduğu için komşusu şikayet eden, komşularıyla görüşmeyen, yaşadığı şehirde hiç arkadaşı olmamasından yakınan kadın bu kadın.
Vahşet ve kaos ne ararsan varEşi abisini istemeyen, çocukları çok yaramaz olduğu için komşusu şikayet eden, komşularıyla görüşmeyen, yaşadığı şehirde hiç arkadaşı olmamasından yakınan kadın bu kadın.
Villa konusunu kaçırmışım ben du bakayım hemen.Park konusu da bana öyle gelmişti. Hatta villa konusu da .
NAsil buluyorsun yaaaaaaa!!! Bence sorun eşinde de neyse!Villa konusunu kaçırmışım ben du bakayım hemen.
Eşi villaya götürüyor, konu sahibi istemiyor. Çünkü ideal kadın, tutumlu, cefakar falan temalı.Herkes yapma canım keyfine bak eşini bunaltırsın falan demişti.Villa konusunu kaçırmışım ben du bakayım hemen.
Eşi villaya götürüyor, konu sahibi istemiyor. Çünkü ideal kadın, tutumlu, cefakar falan temalı.Herkes yapma canım keyfine bak eşini bunaltırsın falan demişti.
Ne alaka sizin bu yazıdan anlayışımız bu mu gerçekten.duyar kasma demiyoruz buna duyarlılık diyoruz aradaki farki farketmeye davet ediyorum sizi.
Bulamazsin ben ÖZet geçim.Villa konusunu kaçırmışım ben du bakayım hemen.
Bulamazsin ben ÖZet geçim.
Eşim villa kiraladı yazın herkesten uzağa gidelim tatil yapalım diye. Bir yildir kullanilmayam havuzlu bir villa virüs olması yuzde sıfır olan bir yer yani kalabaliktan uzak .
Beni bu kadar yakindan takip etmen hoşuma gitti demekki cok dikkat çekiyorum
Benim de 4 aylik bebegim var arkadasimla nezamandir gorusemedik,gelince bebegini opucem isiricam diyor ne demeliyim uygun bir sekilde cok sinirlendim gercekten,bide heryere gidip gezen insanlar hic cekinmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?