Koranayi önemsemeyen çevre

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak yorumuma gülücük atmışsın ama cidden bu o kadın mı? Eşi abisini istemeyen ???

Eşi abisini istemeyen, çocukları çok yaramaz olduğu için komşusu şikayet eden, komşularıyla görüşmeyen, yaşadığı şehirde hiç arkadaşı olmamasından yakınan kadın bu kadın.

Artık herkes normal hayatına devam ediyor. Vaka sayıları artıyor ama insanlar korkmuyor galiba. Bende normal yaşayıp tatile gitmek gezmek istiyorum ama eşim hala salgının ilk günlerindeki gibi sürekli siz dışarı çıkmayın. Evden bir kişi çıksın sadece. Ne alınacaksa ben alırım modunda ve ben çok sıkıldım bu durumdan. Sanki salgın herkese yok tek bize var gibi hissediyorum. Biran önce eşimde normalleşse çok mutlu olacağım

Konuya zerre inanmadım valla evde yalnız oturmaktan canı sıkılmış senaryo yazmış.
Park konusu da bana öyle gelmişti. Hatta villa konusu da .
Eşi abisini istemeyen, çocukları çok yaramaz olduğu için komşusu şikayet eden, komşularıyla görüşmeyen, yaşadığı şehirde hiç arkadaşı olmamasından yakınan kadın bu kadın.
Son mesajları çocukları parka götürüyorum ama orada bile arkadaş edinemiyorum temalı. Apartmandakilerde istemiyormuş dert yanıyor gündüz insan arkadaş olacak birilerini arıyor diyor ama hala kimseyle görüşmem virüsten diyor. Görüşecek adam yok çünkü bulunca görüşüyorsun işte, hayır ne diye pandemi yüzünden dikkat ediyorum muhabbeti yapıyorsun. Eşine de bişey diyemiyorum belki de kendisi istedi misafirleri eski mesajlarını görünce mana kazanıyor. Konu sahibi tüm bu çelişkilerin bile beni ilgilendirmez aslında ama yok bayırlara giricem duvarları delicem yok zeytin yiyen hemşireler falan demesen inan umrumda bile değil.

Vahşet ve kaos ne ararsan var

Şöyle bir yanlış anlaşılma var.
Gelmek isteyeni ikna etmek, görüşünü değiştirmek zorunda değilsiniz.

İnsan psikolojisinde yeni gelen tehditlere karşı tetikte olma, uzun süreli tehditlerde ise umursamama psikolojisi vardır. Vaka arttığı halde milletin gezmesinin nedeni bu.

“Misafir kabul etmiyoruz”
Boşver bişiy olmaz, öldürmez bak pamuk gibi vs vs
“Misafir almıyoruz”
Pamu-
“Misafir almıyoruz”

Aynı cümleyi gerçekten yüz kere çevirebilirsiniz.
Oturup açıklama yapmaya çalıştıkça hem karşı tarafın kırılma riski artar, hem de siz yıpranırsınız. Sonuçta virüs şart değil ki eviniz dağınık olabilir, yorgun da olabilirsiniz.

Gülümseyin ve net olun, öğretmen ses tonu.
İnanın size virüsü bulaştıranlar, hasta olduğunuzda bir bardak su getirmeyecek.

Eşi villaya götürüyor, konu sahibi istemiyor. Çünkü ideal kadın, tutumlu, cefakar falan temalı.Herkes yapma canım keyfine bak eşini bunaltırsın falan demişti.

eee, tatile de gitmiş oluyor o zaman şu durumda. Niye kızıyor dışarı çıkana, denize gidene? Kadın çekişkiler yumağı resmen.

Dediğim gibi canı sıkılmış, çok yorum alacak bir konu açayım demiş koronadan iyi konu mu var bunun için.

Maalesef şu bir türlü anlatılamadı bazı insanlara , virüs senin için öldürücü olmayabilir grip gibi atlatırsın gider ama bir başkasını öldürebilir. Yanı düz nezle , grip bile olsan insanlarla yakın temastan kaçınman gerekirken böyle bir durumda nasıl umursamaz davranıyorlar hayret. Bazıları da hiç inanmıyor, ama tedbir alana , tedirgin olana saygı duy arkadaşım bu kadar zor mu. Keşke virüs sadece böyle bencil , saygısız, tedbirsiz insanları bulsa . Zaten abartılıyor ya kolayca atlatırlar gider işte.

Villa konusunu kaçırmışım ben du bakayım hemen.
Bulamazsin ben ÖZet geçim.
Eşim villa kiraladı yazın herkesten uzağa gidelim tatil yapalım diye. Bir yildir kullanilmayam havuzlu bir villa virüs olması yuzde sıfır olan bir yer yani kalabaliktan uzak .

Beni bu kadar yakindan takip etmen hoşuma gitti demekki cok dikkat çekiyorum tabi bu isin sakasi sen bunu da ciddiye alırsın şimdi.

Not : kusur bulan en cok kusuru olandır bu da aklinda bulunsun...

Gecmis konularim çözüldü tekrar gundeme gelmesine gerek yok bu kulupte cok değerli yol gosteren insanlarla tanıştım ve düşüncelerini önemsiyorum. Sizin gibi sirf yorum olsun sirf insanın canını nasıl siksam kafasında olmayan insanların yorumları cok kaliteli geliyor bana bilmem anlatabildim mi

Mandalinakolik beğenmedim kasmanız hiç sorun değil de doğruları söyleyenleri beğenmemek komik oluyor.

Çocuklarınızla parka çıkmışsınız
Anne babanıza gitmişsiniz
Tatile gitmişsiniz
Misafir ağırlamışsınız

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye sormazlar mı adama? Şu durumda ama hemşireler rererö yapmak tamamen duyar kasmaktır.

Yeterince ilgi çektiyseniz “mune konumu kapatır mısın rica etsem” klasiğinizin vakti gelmiş olabilir.

Yoo buldum. Okudum da hepsini

Kadınlar kulübünde ilgi çekmek pek övünülecek bir şey değil yalnız uyarmış olayım. İlgi çeken üyeler bellidir burda

Benim de 4 aylik bebegim var arkadasimla nezamandir gorusemedik,gelince bebegini opucem isiricam diyor ne demeliyim uygun bir sekilde cok sinirlendim gercekten,bide heryere gidip gezen insanlar hic cekinmiyorlar

Allah aşkına burda bir konu açılınca firsatcilar kenarda dursun da akli basinda yorum yazanların yorumlari okunsun.
Yok onceden su konu açılmıştı bilmem ne yerine cok güzel aydınlatıcı bilgiler sunabilirsiniz burda bu dert benim değil sadece tüm saglikcilarin derdi .
Hadi konu sahibine saygınız yok ya bari dalgaya almayın konuyu da bilinclenmek isteyen insanlar ve güzel yorum yazan insanlar farkedilsin.

Benim de 4 aylik bebegim var arkadasimla nezamandir gorusemedik,gelince bebegini opucem isiricam diyor ne demeliyim uygun bir sekilde cok sinirlendim gercekten,bide heryere gidip gezen insanlar hic cekinmiyorlar

Seni cok iyi anlıyorum ama ben olamadim siz net olun virusler arttı deyin.
Su an karantinadayim ben ve gerçekten kolay değil hic bir şey göründüğü kadar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…