Evet ama cocugum anlamiyor bu durumu daha 4 yasinda anne evimize giderken su oyuncagida götürelim diyor ama yavrum nereden bilsin babasinin beni tehditle cuma geldin geldin gelmedin boşanırız dediğini bide bunu ailesi istedigi icin. Belki kufurleri olmasaydi yine oglum icin beklerdim ama onun yaninda ahlaksizca kufur ediyor kavga ediyor hele o bardagi taşıran kavga cok boş. Cocuk olmasaydi o 6 aydan sonra bir gun beklemezdim en fazla 1 yil bekler bosanirdimbu nasıl evlilik böyle
5 sene onsuz yaşamışsın bundan sonra da yaşarsın
Evet ama cocugum anlamiyor bu durumu daha 4 yasinda anne evimize giderken su oyuncagida götürelim diyor ama yavrum nereden bilsin babasinin beni tehditle cuma geldin geldin gelmedin boşanırız dediğini bide bunu ailesi istedigi icin. Belki kufurleri olmasaydi yine oglum icin beklerdim ama onun yaninda ahlaksizca kufur ediyor kavga ediyor hele o bardagi taşıran kavga cok boş. Cocuk olmasaydi o 6 aydan sonra bir gun beklemezdim en fazla 1 yil bekler bosanirdim
Ailesi zaten bana hizmetçi gibi davrandi ve babasi babaannemin taktigi 7 bin tl bilezikte benden aldı atladigim birseyde var ben kendi memleketime bile onun annesi babasi görümcelerim ile cumbur comaat gelirdik oda 3 gunlugune babanemn takacagi bilezik icin her yil 1 yada 2 bin tl bilezik alirdi ben bosanmamak icin bu somurulere bile katlandım o yuzden bosansa gözüm arkada degl evladim mahvediyor beniCanım benim... Bebeğine sarıl ve kendi ayaklarinin üzerinde dur. Bu zor olabilir. Zaten yıllarca onsuz yasamişsin. Hem de ailesi ile. Emin ol bundan sonra daha rahat yaşatsın onlarsiz
Suan babannemin evindeyim boşanırsam anneme gidecegim okumami istiyor bende oyle yapacağım annem babam bosanmis oldugu icin bunun psikolojisini çocukluğum boyunca yasadim bu yuzden kararsizligim ama gitsem cok zor bi hayat beni bekliyorBunca olaya nasıl hala düşünüyorum diyebilirsin öyle aileye de kocayada lanet olsun suratına tükürmeye değmez annenin yanına gitmeyi düşündün mü?Bir işe gir yani onlara muhtaç değilsin...
Evet ama ben annem ile 14 yasina kadar gorusmedim babamda öyle biriyle evliki benimle gorusmesi ona batiyor annem her durumda yanimda suanda esim annemin boşanma sebebinden ve 14 yasima.kdr yanimda olmadığı icin gorusmeme izin vermedi bende gizli görüştüm ben inaninki tasin bile çatlayacagi meselelere katlandimAnnen ve baban durumunu biliyor mu myrah?
Allah razi olsun. O evlenmeden önce boyle değildi ailesinin beni gondermemesi onu baska bi adam yaptı ama onun yaptigini yapmak icin vicsansiz olmak kalpsiz olmak lazimNasil icim acidi ya. Boyle hayat mi olur? Kocan tam bi pislikmis. Insallah bundan sonraki hayatin guzel olur.. Allah yardimcin olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?