- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #19.701
kızlar merhaba; 24. haftamdayım bugün detaylı ultrasonum vardı. raporda sağ ve sol uterin arterler negatif görünüyyor . yapan doktor bana herşey normal demişti. kendi doktoruma çıktım. o da sonucun normal, sadece böbrek kanalı genişlemesi var biraz dedi. bunu normal kabul ediyoruz dedi ama benim içim hiç rahat değil. aynı durumu yaşayanınız oldu mu? ne yapmalıyım sizce?
kızlar benide atladınız.az önce sormuştum ist.çok mu yağıyor ona göre giyinecem diye kimse b,şey yazmadı
ya bişi dicem ama gülmeyin,
benim donum devamlı yaş eve gıdınce ya cok terlıyorum:26:
ya utanarak soruyorum walla bole terleyen var mı yoksa benım totom buyuk dıye mı bole oluyor
Arkadaşlar merhabalar. Son aylarda yoğunluğumdan dolayı çok az takip edebiliyorum forumu umarım hepiniz iyisinizdir. Size birşeyler danışmak istiyorum. İlk olarak doppler ultrason hangi durumlarda yapılıyor acaba benım doktorum hıc lafını bile etmedi ben kulaktan dolma olarak duyuyorum. doktoruma hatırlatmalı mıyım? 2. olarak da 2 gündür avuc ıclerım cok kasınıyor ama daha salı gunu doktordaydım seker kontrollerım falan yapıldı. bırsey olsaydı orda cıkar mıydı acaba? karacıgerımle ılgılı bır sorun olabılır mı,:26:yoksa benım gıbı kasınanlarınız var mı?
saol fatmakoca... canım , benim cuma ve cumartesi günü yeşile çalan ve kokulu akıntım oldu, ve çok yoğundu. pazar günü birden kesildi... o günden beri de hiç akıntım olmuyor... ama hiç... bu durum normal mi yaaaa?
craftycim sen de duymuşsun sesimi, teşekkür ederim..
kızlar merhaba; 24. haftamdayım bugün detaylı ultrasonum vardı. raporda sağ ve sol uterin arterler negatif görünüyyor . yapan doktor bana herşey normal demişti. kendi doktoruma çıktım. o da sonucun normal, sadece böbrek kanalı genişlemesi var biraz dedi. bunu normal kabul ediyoruz dedi ama benim içim hiç rahat değil. aynı durumu yaşayanınız oldu mu? ne yapmalıyım sizce?
günaydınn kızlarr... saat 12 lere kadar yataktan kalkamayan ben 3-4 saatlik uykuyla cin gibiyim şimdi. Yaa ben nasıl dayanıcam bu mide ağrısına, yanmasına... yaa dün bütün gece kustum akşam yemeğinden sonra. Sanırım bu çocuk beğenmediği bir yemek olunca hep kusturuyor beni. ilaç içtim 3 yudum süt yapmadığım kalmadı. karnım bir şişti anlatamamm oğlumda dolanıp durdu hep sanki ben sıkıştırdım paşayı. durmadan tekme attı sanırım oda hissetti anormalliği. Yaa ben kustum diyorum ya hep kasıklarım nasıl ağrıdı. Allahımm sen koru dedim suyum gelecek doğurucam sandım. çok kötü oldum. Yaa ben çok korkuyorum bir yerde duymuştum kadın kusarken suyu gelmiş erken doğum olmuş diye... Çok korktum kızlar yaa. Şuanda çok şükür ağrım da geçti bulantımda. var mı böyle birşey yoksa ben mi korkudan sallıyorum anlamadım.
gunaydın alemin en deluvanlu anaları ve bebikler,
bugun pskilojik trawma gecırıyom sankı dun geceden arta kalan :82:
her halta aglıyorum ve aglayınca da duramama gıbı bır sorunum var,
3 saat agladım dun
7ye 20 kala basladım 10a 20 kala pert olmustum artık sadece içimi çekebiliyordum
benım kadar sulugöze baglayan var mı kendını yaa,
eskıden hıc bole degıldım 2-3 damla yas doker domuz gıbı oturup planlar kurardım kım benı aglattıysa,
şimdi çok mazlum oldum
kızlar benide atladınız.az önce sormuştum ist.çok mu yağıyor ona göre giyinecem diye kimse b,şey yazmadı
yok canım,aslında ben mersinli bile değilim.eşim mersinli.yaklaşık 1 aydır şırnaktayız
ibocum o sorun bende de var:79:
ya utanarak soruyorum walla bole terleyen var mı yoksa benım totom buyuk dıye mı bole oluyor
valla benimde öyle acayip terliyor bacaklarım kalçam akşama kadar masa başında oturuyoruz ondan sanırım..
aa mersinli asker eşimisin?
bazen korkuyorum suyummu geldı dıye ama
sıcaktan herhalde deyıp yatıstırıyorum kendımı
bazen korkuyorum suyummu geldı dıye ama
sıcaktan herhalde deyıp yatıstırıyorum kendımı
aynı korku bende de var ama sabah takibe başladım,eğer yanlardan ıslanmaya başlamışsa sorun yok diyorum rahatlatıyorum kendimi
günaydın kızçeler ve onların tatlı bebeişleri
polis eşiyim canım.süpriz yumurtadan şırnak çıktı.2 yıl burdayız.evden hiç çıkmıyorum nerdeyse.öğretmenim ama tayin istemedim buraya.doğum iznim bitince ücretsiz izin alcam.bebeğimi kimselere bırakamam buralarda.sen de şırnaktasın yoksa dicem ama hayır de lütfen.
aynen bendede var hep o ıslaklık arada bazen havlu kağıt koyuyorumm işyerinde ıslak kalmasın diye günde 2-3 kere değiştirsemde yetmiyor yetmiyor..
slm kızlar,
bizde dün zor bir gece geçirdik çok ağrım oldu dedim acaba pozisyonunumu değiştirdi bizimki yürüyemedm zaten ayaklarda olmuştu davul gibi(akşamları çok fena oluyo ya eve gittiğimde basamıyorum artık..
cnm o sorun bendede var ne yazıkki sıcaklardan ne yapalım su gibi oluyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?