2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydııın...yarın sabah 8.30da sezaryene giriyorum kızlar.bebeğimi göreceğim.çok heyecanlıyımç..hala inanamıyorum:))
hayurli dogumlar.ins sag salim hayirisiyla bebisini kucagina alirsin....
canm hosgeldin yoktun uzun zamandir..bende aynen senin gibi hissediyorm.hic dogurmayacakmsm gibi geliyo.ama ins kisa bir zaman sora kucagimizda olcak bebislerimiz
bende aynı şeyleri hissediyorum, ağrı yok sancı yok, her gün biri arıyo doğurdun mu diye:S bende oğluşumu görmeyi çok istiyorum hayırlısyla gelse artık....

ay evet ya benide goren herkez sen daha dogurmadinmi,kac gunun kaldi,karnin daha inmemis asagi.puffffff

kanala indiğini şöyle tahmin ettim hıçkırıkları derinlerden geliyodu normalde elimi koyduğumda hıçkırıktan dolayı başını hissediyodum ama bu sefer derinlerden gelmeye başladı öyle tahmin yürüttüm sadece :) saol canım erkeğin hasta olması heleki şu durumda zor oluyo

bayansucum dogum hikayeni okudum cook guzel anlatmissin.allah bizlerde seninki gibi kolay dogumlar nasip etsin

Bayansucum gozun aydin ne mutlu sana hastaneden ciktin mi epiduralin fiyat farki ne kadarmis ben 350 tl verdim spinal oldum ama mahvoldum gecti gitti neyse ki dikisinde az o zaman senin Rabbim saglik versin

ay ne güzel anlatmışsın hemen doğurasım geldi
Rabbim bebişinle sana mutlu hayırlı ömürler versin inşallah :)
bu arada normal artı 3 epidural oldun heralde ne kadar tuttu fiyatları
ben şimdi epidural istemiyorum diyorum ama o sancıya girince derim heralde bende

arkadaşlaaarr

bugün kontrolde nstm normal çıktı, ama ultrasaonda sıvı azalması ve yoğunlaşması var die dopplere gönderdi, orda da aynısı çıktı, kordon akışı normalmiş ama sıvı neden yoğunlaştı bilemiolar, yarın sabah 6 da hastaneye yatış yapılcak, vajinaya jel, ilaç falan koyup, bebeği uyarıcaklarmış, doğumu başlatmaya çalışacaklarmış.. Sunisancı vermicekler, böyle 4 sa bir falan ilaç vererek doğumu başlatmaya çalışcaklar, epidural normal planlanıo en son çare Allah korusun bi aksilik falan olursa sezeryana alcaklar İnşallah kolaylıkla epidural normal doğum yaparım.. Hayırlısı tabii.. Allah bana ve hepimize sağlıklı, kolay, hayırlı doğumlar nasip etsin, yardımcımız olsun , dualarınızı bekliyorum kızlar...

seni çoook ösledik, ve çoook sevioz, sağlıkla gel oğlum..

canim allah yardimcin olsun.bir avazda kurtul ins.bende senin gibi normal istiyorm...ins isteklerimiz hayirlisi ile gerceklesir..

Hayırlısı olsun canım, inşallah her şey yolunda gider ve planladığınız gibi epidural normal doğum yaparsın ben de öyle istiyorum. Allah tüm doğum yapacakların ve senin yardımcın olsun.

Canım Allah yardımcın olsun hayırlısı olsun inşallah.

Allah yardımcın olsun canım, inşallah bir avazda kurtulur oğluşuna sağ salim hayırlısıyla kavuşursun

ıyı geeceler arkadaslar acaba facebookta nısan mayıs annelerı olarak grub varmı ? ben yenı kayıt oldum da yardımcı olurmusunuz....bılgılerıımızı paylaslım ıstıyorum

merhaba arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı dr gün verdi cuma gün sabah 8 de suni sancı verecek olmazsa sezeryan olacak..dua edin inş herşey yolunda olur biraz korku biraz heyecan sanki bişeyler eksikmiş gibi çok farklı duygular içindeyim ne hissdeceğimi bilmiyorum(

Canm sende hayirlisi ile bebegini kucagina alirsn ins.bizlerde dua et tatlim.hayirli ve kolay dogumlar

sağol bebeim,inşallah sende en kısa zamanda kavuşursun yavruna
bende aynı şeyleri hissediyorum, ağrı yok sancı yok, her gün biri arıyo doğurdun mu diye:S bende oğluşumu görmeyi çok istiyorum hayırlısyla gelse artık....
bende öyle sizin gibi düşünürken bir anda kucağımda buldum onu,beklemeninde güzelliği var kendinizi üzmeyin kızlar
bayansucum dogum hikayeni okudum cook guzel anlatmissin.allah bizlerde seninki gibi kolay dogumlar nasip etsin
amiiin canım,inşallah sizde bir avazda kurtulursunuz..bebeğini kucağına aldığında sancılar uçuup gidiyooo
Bayansucum gozun aydin ne mutlu sana hastaneden ciktin mi epiduralin fiyat farki ne kadarmis ben 350 tl verdim spinal oldum ama mahvoldum gecti gitti neyse ki dikisinde az o zaman senin Rabbim saglik versin
sağol canım,epidural olan bi hasta idrarını yaptığında doğumdan sonra sıkıntı yok demekmiş..ben hemen yaptığım için 5 saat sonra kendi isteğimle taburcu oldum..toplam doğum ücretim 1000tl,ama özel sigortamız hepsini ödedi biz hiç para vermedik hastaneye
inşallah canım,sana ve bütün arkadaşlarada aynı şekilde
canım toplam doğumum 1000tl'miş..ama ben özel sigortamdan dolayı krş ödemeden çıktık hastaneden..bence 1000 tl değil 3000 bile değer herkes sancıyla kıvranırken ben yattım

ne güzel bi hikaye maaşallah..ben de hayırlısıyla bebeğimi kucağıma almak istiyorum artık

inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine..Allah yardımcın olsun..

Canım hayırlısı olsun, neden 38+ larda suni sancı ile deniyor doktorun merak ettim.
Bana da 20 nisan a kadar süre verdi bana da kendi isteğiyle gelmezse paşam bizde suni denicez :)
haberlerini yaz bize olur mu?

Masallah Allah anali babali saglikla buyumesini nasip etsin..

inşallah sizin de gönlünüze göre bir doğum olur. ben sadece bebeğimi kucağıma alacağım anı düşünerek motive oluyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…