yeriim ben senin minnak poponu masallah masallahannemin üzerine cisimi yaptim, sacina da bir güzel kustum artik rahat rahat uyuyabilirim
Eki Görüntüle 749629
ysmc canım çook iyi anlıyorum seni bende en az 6 ay ağzına bi damlada olsa sütüm gitmesi derdindeyim denemediğim kalmadı..pompa alıp sağmayı deneyecem en son..bazı günler aman olmuyorsa olmuyor ne yapayım diyorum sonra ağlayarak iki elimle göğsümü parçalarcasına sıkıyorum..allah yardımcın olsun umarım hepimizin bol bol sütü olur..hala biraz olsun umudum var..pes etmek yok ama kendimizide paralamak yokAcayip doluyum suan ağlıyorum ablama geldim bir sure burda kalıcam ama memelerim O KADAR YUmusadı ve kuculduki umudumu yitirdim sagma makinasına bile cok az geliyor 10 yada 20 cc böyle oldukça kendimi toparlıyamıyorum zaten lohusalık hormonları, rahat bir hayatdan böyle bir tempoya girmek, annelik ve sorumluluk duygusu derken toparlayamıyorum kendimi.Mama ile büyüyen sağlıklı çocukları aklıma getiremiyorum
çooook güzelsin bebek çoooooooookEki Görüntüle 749312 Eki Görüntüle 749313 çirkin kızımm aslında daha güzel fotoları var teteleri ama makinadaki resimleri atmıyo niyeyese küçültmem gerekiyoo
ya bu giydirme konusunda bende çok karasızım.buralar soğuk gündüz 25-26 gece 6- derece oluyo biz bile hırka yün yorgan kullanıyorz..bebeğide uzun kollu çıtçıtlı body üstüne uzun kollu bişi alttada iki ince patikli alt ve çorap giydiriyorum acaba abartıyormuyum. üzerinde hep ince bi polar battaniye var gecede daha kalın bi battaniyeTecrubeli anneler ve taze anneler
Bizim evdeki oda sicakligi 25-26 derece. Hava isininca 27-28 derece oluyor.Annemler bebek usur diye kat kat giydirmemi istiyor. Kolsuz body uzerine ince uzun kollu penye, altina corap ve patikli alt. Kisa kollu giydiremiyorum.
Siz nasil giydiriyorsunuz? Oda isilariniz kac derece?
Bebgimin cildi isilik gibi minik minik sivilcelerle doldu. Vucudunda yok sadece yuzunde var. Endise ediyorum :18:
acemi canım bebiş emdikten sonramı yoksaa öncemi sağıyorsun 40 ml süt tüm gün çıkan sütmü yoksa her sağdığında çıkan sütmü...benim kızım emiyor uyuyor 5dk sonra uyanıyo yine emiyo sonra ağlayarak uyanıyo ve meme tutmuyo 60 yada 90 ml mama hazırlıyorum lok lok içiyo bitiriyo anlıyorumki memişi boş boş emmişOnce memen bosalana kadar emzir. Bebek bos bos geveliyorsa memeyi sut bitmis demektir. Hicbir pompa bebek kadar cekemez ve kanallari o kadar iyi acamaz. Ondan sonra mama ver. Bebek mamaya guvenip zorlamiyor sanirim.
Benim sag mememi emmiyordu bebek ve sagdisimda 15 ml sut cikiyordu. Simdi 40 ml sut cikiyor. Zamanla da artacak insallah
kuzuuuuuuuuuuuum ne yakışıklısı sen yawf o boncuk gözlerine binlerce kez maşallahbu da benim oğluşumun son halive tabi aramadığımız yer kalmayan nihayet internette bulduğumuz siyah bodysi
Eki Görüntüle 749054
yaw bu minnaklar ne güzel ya herbiri bi başka güzel...maşallahGünaydın teyzeler... annelerrr...
kızım uyuyor,ve de ortalık yıktıran gaz sancılarımız azaldı şükür... bunu da kimyonlu rezene çayına bağlıyorum. kendiliğinden gaz çıkarıp çok ıkınmadan,renk değiştirmeden kakamızı yapıyoruz... eşimle artık çocuk her gaz çıkarıp kaka yaptığında sesli bi oh çekiyoruz...
bugün defnem 32 günlük... Eki Görüntüle 748565 minik gülücüğüm benim....