2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
annemin üzerine cisimi yaptim, sacina da bir güzel kustum artik rahat rahat uyuyabilirim
Eki Görüntüle 749629
yeriim ben senin minnak poponu masallah masallah

ysmc canım çook iyi anlıyorum seni bende en az 6 ay ağzına bi damlada olsa sütüm gitmesi derdindeyim denemediğim kalmadı..pompa alıp sağmayı deneyecem en son..bazı günler aman olmuyorsa olmuyor ne yapayım diyorum sonra ağlayarak iki elimle göğsümü parçalarcasına sıkıyorum..allah yardımcın olsun umarım hepimizin bol bol sütü olur..hala biraz olsun umudum var..pes etmek yok ama kendimizide paralamak yok

Eki Görüntüle 749312 Eki Görüntüle 749313 çirkin kızımm aslında daha güzel fotoları var teteleri ama makinadaki resimleri atmıyo niyeyese küçültmem gerekiyoo
çooook güzelsin bebek çoooooooook
ya bu giydirme konusunda bende çok karasızım.buralar soğuk gündüz 25-26 gece 6- derece oluyo biz bile hırka yün yorgan kullanıyorz..bebeğide uzun kollu çıtçıtlı body üstüne uzun kollu bişi alttada iki ince patikli alt ve çorap giydiriyorum acaba abartıyormuyum. üzerinde hep ince bi polar battaniye var gecede daha kalın bi battaniye

acemi canım bebiş emdikten sonramı yoksaa öncemi sağıyorsun 40 ml süt tüm gün çıkan sütmü yoksa her sağdığında çıkan sütmü...benim kızım emiyor uyuyor 5dk sonra uyanıyo yine emiyo sonra ağlayarak uyanıyo ve meme tutmuyo 60 yada 90 ml mama hazırlıyorum lok lok içiyo bitiriyo anlıyorumki memişi boş boş emmiş

bu da benim oğluşumun son hali ve tabi aramadığımız yer kalmayan nihayet internette bulduğumuz siyah bodysi
Eki Görüntüle 749054
kuzuuuuuuuuuuuum ne yakışıklısı sen yawf o boncuk gözlerine binlerce kez maşallah

yaw bu minnaklar ne güzel ya herbiri bi başka güzel...maşallah çook güzelsin çok sevimlisin yawrum

slm lar tüm annelere ,2010 ekim annesiyken 26 haziran 2013 te de oğluma kavuştum.herkesin evlatlarına sağlıklı,hayırlı ömürler diliyorum.

bikaç sorun olacak oğlumda isilik çıktı özellikle kol dirsek arkası erimiş gibi,yğzündede var,alanyada yaşıyoruz ve burası çook sıcak,duş aldırma vs dışında neler yapabiliriz

bide oğlum ağzından gaz çıkarmıyor hiç hep alttan çıkarıyor,dr umuz buna alışmasın dedi ilerde gaz sancısı çok çeker dedi,napsam bilmiyorum uğraşuıyorum çıkmıyor kızımda olmamıştı böyle sorun.

canım benim hiç sütüm dolup taşmadı ama arkadaşlar burda yazmıştı. sanırım iltahaplanma..bi arkadaşımdada olmuştu senin anlatttığın şikayetler göğüsteki sütü boşaltmak lazımmış..bide antibiyotik veriliyormuş..çok geçmiş olsun

maşallah canım çok güzel bi bebek

iki gündür sarı su gibi yapıyo resmen
öncesinde içinde tanecikler fln vardı
farklı yani o yüzden tedirgin oldum
benim kızımdada var aynı sorun..ama biz çoğunlukla mama ile besliyoruz ...doktor banyo suyunu bile kaynatmamızı söylemişti enfeksiyon falan kapmaması için ama o zaman kabızdık ishal bi kaç gündür var

oda ısısına göre cnm, bizim ev gündüzleri 26-28 derece civarı oluyor, kısa kollu body alta çorap giydiriyoruz ki çocuk yine de sıcaktan rahatsız, yıkıyoruz siliyoruz durmadan..Dr. 30-32 derecede klima açın dedi, biz 28i geçerse açıyoruz çocuk perişan oluyor çünkü. Bir ara gece 23-24 derecelere düşmüştü o zaman uzun kollu, altına kısa kollu body ve yazlık uyku tulumu fln giydirmiştim..Ama bizim oğlanın sıcağa hassasiyeti epey sorun oldu, bebekten bebeğe de değişiyor sanırım

hayırlı olsun doğumun canım, oğlun umarım huzurla yaşar..az önce yazdım. Benim oğlumda da isilik sorunu çok oldu, doktor kalın giydirmeyin, hergün yıkayın, aralarda silin, çok sıcak olunca klima açın dedi. 15gün sonra da kontrole gideceğiz geçmezse ilaç kullanacağız.Gazı ağızdan çıkarmak için emdikten sonra hemen çıkarmak gerekiyor ama uyursa çıkarmıyor..kürek kemiklerinin arasına biraz hızlıca vurmak gerekiyor, bazen de şu pozisyon iyi oluyor ama çok emdiyse bu pozisyonda yapmıyoruz kusabiliyor..oğlanlar sıcağı sevmezmiş ve daha gazlı olurlarmış hepimize kolay gelsin

sağol canım ,klimayı yan odada açıyorum zaten serinliği geliyor ve tek çıtçıtlı bady ile duruyoruz iki gündür.pişik kremi falan sürüyormusun kızaran yerlere,annemde zeytinyağı sürelim diyor ama bilemedim.kurumu tutmam lazım orayı yoksa nemlimi

gaz olayı kabusum bakalım 20 sinden sonra görecez Akkoyun karakoyunu,şimdilik öyle sancılı bi durumu yok ama bu gidişle olacak gibi

Bana nedense zaman geçmek bilmiyor. Şu çocuk bir 4-5 aylık olsada gaz sancından kurtulsak, gece zırt pırt uyanmasak

aman canım sakın sürme krem zeytinyağı daha kötü yapar, pişik kremi alta kullanıyoruz ama vücuttaki isiliklere sürülmüyor..isiliği temiz serin ve kuru tutmak gerekiyor..odanın derecesini de takip edebilirsin. Kolay gelsin

Ya bu insanlar ne kadar anlayissiz arkadas yaa yok boyle bir sey.luhusa dogum yspmis sezeryanli gel yemek haxirlat pes artik yaa.cok kızıyorm boyle seyleri duyunca.gunler torbaya girdi sanki.hayir madem bebek gormeye geliyosunuz bakin gorun defolun gidin.canim bosver reddet sende musait degilum hastayim fln de anlamaz bunlar yoksa

Canim zeytinyagi sur geciriyor

Ya bu insanlar ne kadar anlayissiz arkadas yaa yok boyle bir sey.luhusa dogum yspmis sezeryanli gel yemek haxirlat pes artik yaa.cok kızıyorm boyle seyleri duyunca.gunler torbaya girdi sanki.hayir madem bebek gormeye geliyosunuz bakin gorun defolun gidin.canim bosver reddet sende musait degilum hastayim fln de anlamaz bunlar yoksa

slm annişler,

Bebeğimin bir süredir yeşille karışık sarı cıvık kakası vardı.birde çok huzursuzdu.uykuya dalamıyordu.bu sabah kakası tamamen yeşildi dayanamadım dr gittik.meğer oğluşum mikrop kapmış kaç gündür sancı çekiyormuş.ağrı kesici ve mikrop giderici şuruplar verdi dr şimdi paşam mışıl mışıl uyuyo.aman annişler böyle bir olayla karşılaşırsanız ihmal etmeyin dr a mutlaka götürün bebişleri.

Bol sütlü günler diliyorum........

bizde salı bir aylık olacağız allahın izniyle.bugün dr gittik artık kısa kollu giydirebilirsin üşümez dedi.ama ben yine kırkına kadar beklicem.zaten çok kalın giydirmiyorum.

ayyy canım kabul etme misafir.biz eşimle karar aldık geleceklere kırkından sonra gel diyoruz.annemi bile gönderdi eşim onun işlerini de ben yapıyorum die.gelmesinler mümkünse.sen birde yemek hazırlıyorsun.hazırlama.ver bi çikolata gitsinler.ayy bak sinirlendim şimdi.kimse lohusanın halinden anlamıyo yaa.

Bugün eşimle dışarı çıktık. Bebeği kv bıraktık ayy ne özlemişimmmm eşimle gezmeyi. Dışarı dediğimde ramazan için markete gittik

Bizim oğlanda çok huzursuz. Uyuyamıyor uyuduğu 15-20 dk sonra tekrar ağlamalar mızıldamalar ama kakası sarı
İyisimi bende doktora gittiğimde bebeğin alt bezini götüreyim belkide ben tam rengini çıkaramıyorumdur.

kızlarrr oğlumda sanırım göbek fıtığı var hiç ağlatmıyorum aslında ama göbeği dışarı fırlamış sekilde bole olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…