ahhh emzirmeden bekleme gibi bi lüksümüz olsa bacımkızlar gaz için 2 gündür az biraz çare olacak bişey yapıyorum. tavsiyem sizde yapın emzirmeden önce bebği hamur gibi yoğuruyorum tabiri caizse sağa çeviriyorum bacağını karnına itiyorum sola çeviriyorum karnına itiyorum sırtüstü yatırım bacakları ve kollarıyla baya bi spor yaptırıyorum.iki bacağını karnına itip 5 6 saniye tutuyorum bunu 4 5 kez tekrarlıyorum o sırada küçük küçük pırtlar geliyo. ama gaz içerde hareketlenmiş oluyo tabi sonra hemen emziriyorum sıcak sütte içeriye girince bi güzel pırtlatıyoruz yada portlatıyoruz diiym :))
ahhh emzirmeden bekleme gibi bi lüksümüz olsa bacım
bizimkide hırpalanmaktan çok hoşlanıyo ya rahattan hiç anlamıyo biri alsın elini kolunu çekiştirsinben 3 4 gündür yapıyorum bu ilk günlerde bizimkide beklemiyo kendini daha çok kasıyodu. artık alıştı hoşuna bile gidiyo hırpalanmak. resmen çocuk yoğurulmaktan zevk alıyo :))
ben herzaman olmasada bebek yağı ile masaj yapıyorum ve o da rahatlıyor yüzünden belli oluyor. ben artık çıtçıtlı badi ile dolaştırıyorum sadece akşamları giydiriyorum ve uyurkenmerhabalar kızlar bu topiğe ilk kez yazıyorum. bebişim doğduğundan beri de foruma girmeye pek fırsat bulamadım. 36 günlük olduk bugün. size sormak istediğim birkaç şey vardı. belki daha önce konuşulmuştur geçmişe biraz göz attım ama hepsini de okuyamadım bebişim uyurken yazayım en iyisi dedim.
banyo sonrasında bebek yağı ile masaj yapıyor musunuz bebişlerinize? yada gerekli mi sizce bazıları yapmak lazım diyor bazıları da çok küçük bebekler için iyi olmadığını söylüyor kararsız kaldım bende.
bu sıcak havalarda nasıl giydiyorsunuz bebişlerinizi? terledi mi diye birşeyler çıkartıyorum sonra da üşütmesinden korkup tekrar giydiriyorum bütün gün giy çıkar uğraşıyorum :)
daha çok sorum vardı aklıma takılan ama aklıma bunlar geldi şimdilik.
bu ne yaaa yirim ben onuuu maşallhhhbakışları çok fenaaaaa çapkınn
aynen yaa bizimki öyle bi ağlıyoki :84::84:ahhh emzirmeden bekleme gibi bi lüksümüz olsa bacım
aynen :84: bu bebek gibi deliriyo sanki günlerce aç kalmışkızçelerinize sahip çıkın anacumm çapkınız çapkın doğduk ne yapalım
ama sizin abiniz var biraz zor yaklaşırız:18::18:
aynen yaa bizimki öyle bi ağlıyoki :84::84:
komşular duyuyosa kim bilir ne diyolar
bu kadın çocuğu dövüyomu falan:18:
merhbalar ben geldim yanlızım cünküm paşam göbişimde degil koynumda uyuyor suandaa
cok sukur bugün 5 gunluk olduk bılemm vee göbişimz düştüü
p.tesi gunu sunı sancı ıle 08:00-15:40 arasındaa sunı sancı ıle dogurdum hemde catırr catırrson 2 st gıttım geldımm ama sukur hepsı geldıı gectı sımdı dıkıs agrım ve kaburgam yapılan baskı nın agrısı ılee nefes almak da zorlanıyorum ama sukurler olsunnnn gectıı
işte buda paşammmmm
Eki Görüntüle 754532 maaşşahh sübhanallahhh diyelim lütfennn
maşallah canım oğluşuna sonunda aramıza katıldımerhbalar ben geldim yanlızım cünküm paşam göbişimde degil koynumda uyuyor suandaa
cok sukur bugün 5 gunluk olduk bılemm vee göbişimz düştüü
p.tesi gunu sunı sancı ıle 08:00-15:40 arasındaa sunı sancı ıle dogurdum hemde catırr catırrson 2 st gıttım geldımm ama sukur hepsı geldıı gectı sımdı dıkıs agrım ve kaburgam yapılan baskı nın agrısı ılee nefes almak da zorlanıyorum ama sukurler olsunnnn gectıı
işte buda paşammmmm
Eki Görüntüle 754532 maaşşahh sübhanallahhh diyelim lütfennn
ohh st lerınız olsun cnaım benım bısde yarın yaptıracagız kısmet seeeBabanneyle dedemiz geldi oğluşumu bi güzel yıkadık
şimdi fosur fosur uykuda:81::81::81:
kuzum benim hiç ağlamadı maşallah hatta aguuuucuuklar saçtı etrafına
dedesiyle babaannenin gönlünü yaptı yani yalaka mı olacak ne
onlarda kurban ola ola bi hal oldular, hapşursa hemen ''oyy kurban olsun dedesi'' vs....
bizde görecezmi acaba torunlarımızı ama tesadüfmü bilemem sudan çıkar çıkmaz ortalığı yıktı
babaanne bi güzel yağladı heryerini ohh miss
aynen tatlımm bence de burnu dudusu benn yrım ben onu hehe havanısı sevsınler leynnnnnnnnnndemek karnında vıkır vıkır durmayan pipili buymuş haaaa
zibidiii senii yerim sizi beenn
bizimde fotomuz bi arka sayfada tetesi bak bakalım büyümüşmüyüz
cok sukru canım benımm geldık bısde burayaaa darısı bekleyenlereee
maşallah canım oğluşuna sonunda aramıza katıldı
havanı severımm senın leynnnnnnn0
oyyyyyy götünü pipişini yesin teyzesi onunnn yavrum yaa
''MAŞALLLAH LA HAVLE VELA KUVVETE İLLABİLLAHİ ALİYYİLAZİYM''
burnusuyla dudakları aynıı sen ya
oğluşumun büyüdüğünü anladım şimdi
küçük bebek görmeyi özlemeişizz(havamıda atayım biz büyüttük abi olduk yaa)
ohh st lerınız olsun cnaım benım bısde yarın yaptıracagız kısmet seee
aynen tatlımm bence de burnu dudusu benn yrım ben onu hehe havanısı sevsınler leynnnnnnnnnnbakım annemlerde baktırlar buyumus ıspacannn darısı kırklara bıse hayırlısından ınslll gelecekmısınız braya bakım ramoo gelırız demısss
cok sukru canım benımm geldık bısde burayaaa darısı bekleyenlereee
havanı severımm senın leynnnnnnn
tmm tetem sureyım o zaman devammsağğol cücüüüm pc yapıldımı
göbüşünüzde hayırlı olsun sizinkide aceleci olacak herhalde çabuk düşürdü maşallah...
saklada hacıya gidenlerle göndeririz göbeklerimizi
o spreye iyice normale dönene kadar dewam tetem
ara sıra kan olabilir korkma özellikle banyodan sonra
bılmem bayrama gelırız demıstı hehehesağoll bebişimmm vakit çok hızlı geçiyo ii günlerin doya doya öp sew sonra içlerinden CANAVAR ÇIKIYO
kuduruk oluyolar iyice şimdi en masum hali bütüngün uyur
yol uzundu tabi daha yol yorgunluğunu atamamıştır sizinki
sarılık falan nasıl yok dimii:26:
AYYY bana bişi demedi kociş süprissmii yapacak yoksam ,şimdi ankarada bi abisine parça götürdü
arabada daha tamirden çıkmadı onu çıkarmaya çalışıyodu eğer yapıldıysa
geliriz inşallah çok istiyoruuuum çoooooookkk:122::122::122:
kuru soganı kes sur uclarınaaa bıraz bekledıkden sonraa sıl yada yıka tavsıyem ben yara olmadı cok sukru hıcc nurgulunde öle cok sukurr ben ara ara agrı hıssettgımde bılem suruyorummm hemen gecıyro cok sukurrrrrrrrrrrGöğüs uçlarım geçmiyor kızlar emzşrmekten soğudum yardım edin
Göğüs uçlarım geçmiyor kızlar emzşrmekten soğudum yardım edin
inanmıyorum nasıl bulmuşlar hemen yazını .
ben doğum hikayami yazamadım ama bende hastane ile ilgili sıkıntı yaşadım. ben çok takmadım ama annemin çok morali bozuldu kadın çöktü resmen .
Selam kizlar biz 29 gunluk olduk hala sarilikla ugrasiyoruz gozlerinden gitmedi hala degerimiz 9 cikti varmi hala sariligi gecmeyen
sol göğsüm durmadan akıyor elimle sağdım ama yine akıyor çok mu dolu olduğu için yoksa ucu yara olduğundan mı acaba zaten göğüslerim ateş gibi yanıyor bende mi ateşlenirim emziremezsem Allah korusun yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?