ne bileyim googleda arayınca çıkmıştır belki, bir de dikkat ediyorum ben ne zaman bu hastanenin topiklerine girsem hararetli savunucuları var özel olarak rumuz alıp takip ediyorlardır belki topikleriinanmıyorum nasıl bulmuşlar hemen yazını .
ben doğum hikayami yazamadım ama bende hastane ile ilgili sıkıntı yaşadım. ben çok takmadım ama annemin çok morali bozuldu kadın çöktü resmen .
kalmadım canım hem de hiç..kadın doğum doktorumdan memnunum o da orada olmasa adımımı atmam bir daha..CNm dün yazını gördüm memnun kalmadın mı o hastaneden ben iyi diye duymuştum hatta ben bile gitmeyi düşündüm ama bana uzak oldugundan vazgeçtim
Benim anlamadığım senin yazını nerden bulmuşlar ya vede nasıl haklı olduklarını düşünüp tehdit eder gibi mahkemeye veririz yasal işlem baslatiruz gibi laflar söylemişler
olur tabi canım, istersiniz de yapmaz mıyımBem anlamam tatlişko yaaa ama süper olur,arkadaşlardan anlayan veya vakit ayırabilen varsa yapmasını isteyelim
KEEEEEP huuhuu duy sesimizi bize bi topik al kardeeeşşş
e
canım o bana bile dokunuyor bebeğe de dokunur tabi..gerçi ben böyle derim bu sefer de bu marka mahkemeye vercez bu keepi derkızlar ya bu janhson bebe yağı bebeişim karnını fena kabarttı. karnımız kabarcıklar içinde kaldı bepantol plus sürüyorum 2 gündür anca geçmeye başladı.bize dokundu anlayacağınız sizinde başınıza gelirse aklınızda olsun.
ben herzaman olmasada bebek yağı ile masaj yapıyorum ve o da rahatlıyor yüzünden belli oluyor. ben artık çıtçıtlı badi ile dolaştırıyorum sadece akşamları giydiriyorum ve uyurken
Allah yardımcın olsun CNm sabret az kaldı bebisler biraz kendilerini toplasınlar dış dünyaya biraz daga alışsınlar hersey duzelicek Rabbim evladına Saglik verdin sana da bol sabır ve kolaylıklar versinKızlar lütfen bana dua edin. Kafayı yemek üzereyim. Çok güçlü bir bayanım ama galiba bu çocuğu kaldıramıyorum. Sürekli pozitif olmaya çalışıyorum iyimser bakıyorum ama yok bu sıpa öldüreck beni. Hiç uyumuyor sürekli sallayayım yada gezdireyim istiyor. Evde dolaşmaktan belime kollarıma ağrılar girdi. Bide memede durmak istiyor. Uyku diye bişey kalmadı. Kendimi çok yorgun hissediyorum. Dün gece bebek kucağımda uyuyakalmışım. Allahtan eşim sahura kalkarken geldi bebeği kaldırdı ya ona bişey olsaydı vicdan azabından ölürdüm33 günlük olduk düzelir derken gittikçe kötüleşiyor durumumuz. Allahtan sabır ve güç diliyorum bol bol dua ediyorum. Kanamam bitsede biraz kuran okuyup rahatlasam. Lütfen sizde bana dua edin. Şuan bile ayağımda sallıyorum ve sürekli ağlıyor. Herşey düzelecek geçecek bunlar biliyorum ama o zamana kadar biraz daha sabıra ihtiyacım var.
aboww bu kerata fena bakmış Allah'tan benim kız sahipli:))) maşallah paşana Rabbim size bağışlasin
Evet powerr sana katılıyorum bende kızımın gazını öyle çıkarıyorum hatta doktor söyledi bana resmen yoguruyorum Peker hosuna gidiyor vallaben 3 4 gündür yapıyorum bu ilk günlerde bizimkide beklemiyo kendini daha çok kasıyodu. artık alıştı
hoşuna bile gidiyo hırpalanmak. resmen çocuk yoğurulmaktan zevk alıyo :))
merhaba ben hergun banyo yaptırıyorum her banyo yaptığımda da mutlaka yağlarım bı 10 dakika kadar masaj yaparım kızım çok rahatlıyor ve uzun kaliteli bir uyku uyuyor tavsiye ederimmerhabalar kızlar bu topiğe ilk kez yazıyorum. bebişim doğduğundan beri de foruma girmeye pek fırsat bulamadım. 36 günlük olduk bugün. size sormak istediğim birkaç şey vardı. belki daha önce konuşulmuştur geçmişe biraz göz attım ama hepsini de okuyamadım bebişim uyurken yazayım en iyisi dedim.
banyo sonrasında bebek yağı ile masaj yapıyor musunuz bebişlerinize? yada gerekli mi sizce bazıları yapmak lazım diyor bazıları da çok küçük bebekler için iyi olmadığını söylüyor kararsız kaldım bende.
bu sıcak havalarda nasıl giydiyorsunuz bebişlerinizi? terledi mi diye birşeyler çıkartıyorum sonra da üşütmesinden korkup tekrar giydiriyorum bütün gün giy çıkar uğraşıyorum :)
daha çok sorum vardı aklıma takılan ama aklıma bunlar geldi şimdilik.
Hoş geldin CNN tebrik ederim Allah anali babali büyütsün güle güle büyütün oğluşunuzumerhbalar ben geldim yanlızım cünküm paşam göbişimde degil koynumda uyuyor suandaa
cok sukur bugün 5 gunluk olduk bılemm vee göbişimz düştüü
p.tesi gunu sunı sancı ıle 08:00-15:40 arasındaa sunı sancı ıle dogurdum hemde catırr catırrson 2 st gıttım geldımm ama sukur hepsı geldıı gectı sımdı dıkıs agrım ve kaburgam yapılan baskı nın agrısı ılee nefes almak da zorlanıyorum ama sukurler olsunnnn gectıı
işte buda paşammmmm
Eki Görüntüle 754532 maaşşahh sübhanallahhh diyelim lütfennn
CNm sakın emzirmekten vazgeçme devam et zamanlageciyor ahh ben ne çektim halada çekiyorum benim göğüslerde şişiyor ben aldım ama kullanmadım gerek kalmadı ama susam yağı iyi geliyormuş bı dene CNm Rabbim şifa versinGöğüs uçlarım geçmiyor kızlar emzşrmekten soğudum yardım edin
Bebegimin sacinin derisi yuzundeki kirmizi sivilce gibi seylerle kaplandi isilik oldu sanirsam. Anneme diyorum cok giydiriyoruz cocugu, isilik oldu diyorum dahakucuk diye izin vermiyor ince giydirmeme. Ve isilik degil diyor. Yavrum simdiden sacindan terliyor.ben cok bunaldim kizlar. Ne desem ya aliniyorlar ya da laf soyleyip canim sikiyorlar. Dun d vitamini vermek icin kiz kardesimden kasik istedim. Biraz acele etmesini istedim. Niye o kadar acele ediyormusum. Benim kuzum emerken uyuyor ve memeyi birakmisken ilaci verryim demistim.
Bebegimin sacinin derisi yuzundeki kirmizi sivilce gibi seylerle kaplandi isilik oldu sanirsam. Anneme diyorum cok giydiriyoruz cocugu, isilik oldu diyorum dahakucuk diye izin vermiyor ince giydirmeme. Ve isilik degil diyor. Yavrum simdiden sacindan terliyor.ben cok bunaldim kizlar. Ne desem ya aliniyorlar ya da laf soyleyip canim sikiyorlar. Dun d vitamini vermek icin kiz kardesimden kasik istedim. Biraz acele etmesini istedim. Niye o kadar acele ediyormusum. Benim kuzum emerken uyuyor ve memeyi birakmisken ilaci verryim demistim.
aynı şeyi yaşamışız, ben doktora söylettiriyorum onu dinliyorlarBebegimin sacinin derisi yuzundeki kirmizi sivilce gibi seylerle kaplandi isilik oldu sanirsam. Anneme diyorum cok giydiriyoruz cocugu, isilik oldu diyorum dahakucuk diye izin vermiyor ince giydirmeme. Ve isilik degil diyor. Yavrum simdiden sacindan terliyor.ben cok bunaldim kizlar. Ne desem ya aliniyorlar ya da laf soyleyip canim sikiyorlar. Dun d vitamini vermek icin kiz kardesimden kasik istedim. Biraz acele etmesini istedim. Niye o kadar acele ediyormusum. Benim kuzum emerken uyuyor ve memeyi birakmisken ilaci verryim demistim.
vallahi çevremizdekilerin bizi motive etmesini beklersekk oooo yandıkk
onlar bizden beterler, ben hergece eşimi sakinleştiriyorum, bebiş çok ağlayınca utanmasa oda aglamaya başlayacak,
niye susmuyor canımı yanıyor doktora gidelim ezberledim artık söyleyeceklerini bazen ona sen lohusa depresyonuna girdin heee diyorum evet olabilir diyor saf saff
annem ve k.v bir araya geliyorlar sözde bize yardım edecekler lak lak yapıp duruyorlarsadece komut veriyorlar
onu öyle yapma böyle yap, onu giydrme ince o üşür, daha yeni emdi üst üste emzirmeyemek yok bu akşam ne yesek kii
valla hiç duymuyorum bile söyledikleriniii
takma yanii boşver, herşeyi stres yaparsan çok çabuk yaşlanırsın sen bak benden söylemesii
şu hastanenin yasal yollarla yazımı sildirme işi canımı çok sıkmıştı giresim gelmez diyordum bir gün dayandım resmen
ne bileyim googleda arayınca çıkmıştır belki, bir de dikkat ediyorum ben ne zaman bu hastanenin topiklerine girsem hararetli savunucuları var özel olarak rumuz alıp takip ediyorlardır belki topikleri
kalmadım canım hem de hiç..kadın doğum doktorumdan memnunum o da orada olmasa adımımı atmam bir daha..
olur tabi canım, istersiniz de yapmaz mıyım
canım o bana bile dokunuyor bebeğe de dokunur tabi..gerçi ben böyle derim bu sefer de bu marka mahkemeye vercez bu keepi derdoğru söyleyip dokuz topikten kovulsam mı kii
HAmileyken de doktorlarin herseye normal demesine gicik olurdum simdi de aynisi. Ben cok kaka yapinca telas olmustum ama normalmis. Biz mi cok hassasiz bilemiyorum
Benim oglumun da seninkininki kadar olmasa da dik saclari var
Zeytinyagi isi bana garip geldi kizlar. Doktorlar ilk 6 ay su bile vermeyin derken zeytinyagi vermek dogru mudur acaba :44: KK da bir topik vardi. Gaz olmamasi icin ilk dogunca bir nar tanesini agzina sikiyorsun bebegin. Kafaya koymustum ben bunu. Ama sonra bir yerde uzman doktor aciklama yapmisti. Nar asitli olddugu icin mideyi yakiyormus, gaz olmuyormus ama ilerde reflu, ulser ve daha da kotu sonuclar ortaya cikabiliyormus. Zeytinyagini kimden duydunuz doktora sordunuz mu hic?
Es konusunda ben cok sinir oluyordum ya esime sonra duzelmisti o duygularim. Simdi de iskolik oldu basima. Aksam ben bebek emzirip pispislamaktan bitap dusmusum gelmis bana su sunuya bi el atsana diyorKac gundur ilgisiz. Kendimi sutcu inek gibi hissediyorum. Kimseyi gordugum yok dogru durust. Evden tek basima cikamiyorum. Ramazan gunu kimseye de gidilmiyor zaten. Insallah o da anlar artik birseyleri. Dogumdan beri bambaska biri oldu sanki. Ben mi dogurdum o mu dogurdu bilemedim
Oz be oz kendi annemaynı dertten bende muzdaribim keşke diyorum tek başıma büyütme imkanım olsaydı bebişimi. annen mi seni bunaltan kv den mi anneye nazı geçiyor insanın da kv olunca herşeye alınma durumu çok oluyor. resmen kıldan nem kapıyor aslında hassas bir dönemde olan biziz anlayışlı davranılması gereken ama bu hassasiyeti gösteren yok malesef..
Simdi siz izmirdesiniz. Ben konyadayim burada hava ne kadar sıcak olursa olsun evler soğuk oluyor. aslında ben de tereddütdeyim. Nasıl giydireceğimi tam karar veremedim. Evin içini 26 derece. Ben Terliyorum, oğlumda kafadan terliyor. ama annem çocuk uyanıkken bile üstünü örtüyor.CNm ben ilk 1 hafta giydiriyorduk asiri olmasa da benimde kızın kafasında alnında ve yanaklarında isilik oldu doktor kontrolüne gittik kızıma alttan bir zibin ve ince bir tulum giydirmistim doktor fazla giydirme dedi bende tulumu çıkardım zibinla eve döndük o günden beridir hep askımı kısa kollu zibin giydiriyorum dışarı çıkarken bile zaten havalar sıcak sen annene söyle doktor ince giydirmemi söyledi de kalbini kırmadan ikna et CNm Allah yardımcın olsun zor bı süreç
of keep offfaynı şeyi yaşamışız, ben doktora söylettiriyorum onu dinliyorlar
merhbalar ben geldim yanlızım cünküm paşam göbişimde degil koynumda uyuyor suandaa
p.tesi gunu sunı sancı ıle 08:00-15:40 arasındaa sunı sancı ıle dogurdum hemde catırr catırrson 2 st gıttım geldımm ama sukur hepsı geldıı gectı sımdı dıkıs agrım ve kaburgam yapılan baskı nın agrısı ılee nefes almak da zorlanıyorum ama sukurler olsunnnn gectıı
işte buda paşammmmm
bencede hayatım abimizde çok serttirr haaakızçelerinize sahip çıkın anacumm çapkınız çapkın doğduk ne yapalım
ama sizin abiniz var biraz zor yaklaşırız:18::18:
aynen yaa bizimki öyle bi ağlıyoki :84::84:
komşular duyuyosa kim bilir ne diyolar
bu kadın çocuğu dövüyomu falan:18:
canm hayırlı olsun maşallah bebeğin çok tatlıımerhbalar ben geldim yanlızım cünküm paşam göbişimde degil koynumda uyuyor suandaa
işte buda paşammmmm
kızlar bebeğimin kakasının rengi sarı normal mi acaba sarılığı daha geçmedi gözleri sarı sarı ne zaman geçecek yaane kadar sürede emzirmem lazım geçmesi için göğüslerim yara içinde emzirmeye uğraşıyorum ama yetmiyor mu acaba diyorum
ranana teşekkür ederim tavsiyelerin için ben kayseride yaşıyorum buralarda baya sıcak buaralar genelde tulum giydiriyorum bende beli yanı açıldı sorunu olmuyor diye. çok hareketli çünkü bir keresinde gece bi uyandım iki bacağınıda bir tarafına sokmuş altının :))
iki günde bir banyo yaptırıyorum yağ hiç sürmedim şimdiye kadar ama bir sonraki banyosunda bende süreyim bakalım masajı çok seviyor çünkü yağ ile yapınca daha rahatlar galiba.
Göğüs uçlarım geçmiyor kızlar emzşrmekten soğudum yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?