2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Zaten eşimle alakalı yoksa kolay kolay bebeğimi kendimi bu kadar üzüp hirpalamam ama suan beklemedeyim bakalım ne olacak mevlam neyler neylerde guzel eyler..

Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah büyük bir mevzu değildir.. Dertleşmek istersen burdayım..

aman Ranana onlar büyüsün serpilsin.. Vakti zamanı gelince hayırlısıyla kucaklarımıza gelsin.. Herşey olar için canım..

Amin inşallah ya aynen valla o iyi olsun büyüdün de birsey istemem yedin annesi onun torosunu küçük minnakim cok huzursuzdu bugün ama suanda iyi cok sukur

ay_girl herkesin bütçesi kendine.bunun için kimseyi yadırgayamazsın.biri evde doğurur,biri devlette,biri özelde,biride sırf doğum için amerikaya gider.herkes yağına göre kavrulur,5 kardeşin beşi bile bir değil ki burda toplanan onca kişinin mali durumu aynı olsun.biraz daha hoşgörülü,düşüncelere ve tercihlere saygılı yaklaşımlar bekliyoruz senden ve tüm topicten....

tabiki herkes imkanları dahilinde elinden geldiğince yavrusu için bir şeye yapmaya çalışıyo
ama bende nedense devlet hastanesine güvenemem
hayır öyle bir tavırları varki neden hamile kaldın der gibi bakıyorlar
geçen sene zeynep kamile gitmiştim smear testim için
gebelik takip bölümüne gözüm takıldı
aman allahım oturacak yeri geçtim ayakta duracak yer yok
öyle bi hastanede ne muayene olmak isterim gebeyken nede doğum yapmak isterim

ben yatmaya gidiyorum artık
eşim uykuyu yarıladı bile garibim horul horul uyuyor
herkese hayırlı geceler öptüm sizi

sanada bir prenses geliyor değil mi annesi

Canim mesaj bölümü beni sıktı ne o öyle 10 dakka da bı mesaj mı atılır burdan yanıt veriyorum haklisin inşallah dediğin gibidir suan iyiyim kafamı burda dağıttım mutluyum bebegim olumsuzu değilde olumluyu hisseder inşallah

ben yatmaya gidiyorum artık
eşim uykuyu yarıladı bile garibim horul horul uyuyor
herkese hayırlı geceler öptüm sizi

AKlan rahatlık versin canim git yat bende giderim birazdan zaten iyi uykular tatli rüyalar canim görüşmek üzere öptüm

canım sakın ihmal etme zaten salgın var.2-3 hafta önce bende de başladı önce boğaz yanmasıyla beraber. tabi o zaman bilmiyordum ne kadar önemli olduğunu,özellikle akşam ağırlaşıyordum. baktım olmayacak doktorumu aradım; ara ara ateşim çıkıyo,halsizlik ve boğaz ağrısı var ne yapayım diye.hemen hastaneye çağırdı acile. tahlillerde lökosit 17000 olmuş,nötrofil tutulması varmış.benim vucut ısım normalden düşüktür ve ateşim çıktığında derecede normal değerlerde gösterir hep.doktor ateşimi ölçüyo normal ama vücudu yanıyo diye haber verdi kendi doktoruma.hemen en ağır antibiyotiklerden biri ve ateş düşürücü yapılıp serum taktılar.kendi doktorum ateşi düşüründe gerisi önemli değil dedi düşün artık.bir hafta antibiyotik ve ateş düşürücü kullandım. o yüzden sakın ihmal etme ateşini hastalığını.normal zamanda olsa yinede gitmezdim acile ki 30uma geldim hastalık için hiç acile gitmemiştim o güne kadar.

AKlan rahatlık versin canim git yat bende giderim birazdan zaten iyi uykular tatli rüyalar canim görüşmek üzere öptüm

hah canım şöyle ol mutlu pozitif ol evet 10 dakika engeli çok saçma yaa :/
hadi sende git yat dinlen öptüm seni tekrardan

bazı hamişler özel hastanelerin fiyatlarından bahsetmiş değer mi diye.dayanamadım yazmak istedim bende işin içinde biri olarak.ben sağlıkçıyım anestezi teknikeriyim ve memur olmadan önce pek çok özel hastanede ameliyathanede çalıştım. inanın kimilerinde daha çok para kazanmak için o kadar adi malzemeler kullanılıyor ki aklınız şaşar,yüzünüze gülüp sağlığınızı elinizden alırlar.pek çok devlet hastanesi daha iyi.ben normalde devlet hastanesinde yapmak istiyorum doğumumu ama memurların rapor sıkıntısı oluyor.devletteki doktorum rapor cimrisi özelde ise istediğin kadar rapor senin diyor, o yüzden emin olamıyorum. kimisi memorialden bahsetmiş. ben okmeydanı memorialde de çalıştım ve her hastaya ayrı malzemeler özel olarak hazırlanıyordu, şişli hospital hiç bi işe yaramaz,gaziosmanpaşa özelde çok iyi değildi.istanbulda bildiklerim bunlardı,medical hastanelerinde kart çıkarttığınızda (sanırım 200 tl idi) 1 sene boyunca yüzde 50 indirim yapılıyor bilginize. bu arada o da fena değildir göztepe ve bahçeşehirdekiydi sanırım bildiklerim.

canım sanada çok geçmişler olsun.korktum şimdi:18:yarınki durumuma göre hareket edeyim o halde.saolasın...

Uyyy anacim bu nedir saka gibi bu fiyat dudagim ucuklamayla kalmadi hala kapatamiyorum acik kaldi.
Turkyedeki arkadaslarin yazdigi fiyaa sasirken senin yazini girunce sok oldum:O :O
Valla boyle seyleri duyunca hic sevmesende bu ulkeyi almanyada olduguma sukrediyorum
Burda sigortAn yoksa bayagi bir yuklu fuyat cikartiyorkar fakat ne kadar oldugu konusunda
Bilgim yok. Sigortan varsa hastaneye sadece yatak parasi oduyoz gunlugu 10€ birsey 3 gun kadar
Normal dogumda sezeryanda bir hafA sonra bebegimiizi kucagimiza alip cikiyoz.
Hatta hastAnede kaldigi surece bebegin giysi , bez, mama ,bz. Seylerde hastane tarafindan
Karsilaniyor.doktor kontrolerimizede extradan ucret odemiyoz
Yani hersey bedeva gibi birsey sanki.

Valla cok uzuldum sizin adiniza nasil karsiliyorsunuz o kadar ucreti.
BurdA oyle olsa ben hic doguranazdjm galiba cunku imkankarimiz yetmezdi.
Allah yardimciniz olsun .

Ben o paranin fazlasini tatilde harcarken kendi ve cocugumun canini teslim ettigim kisilere guvenirken o paraya acimamda bana ayip geliyor.Hastanede saniyorumki hem normal hemde sezeryan ayni fiyat.Ayrica artik doktorlar normal doguma cok hakim degil hepsi kesip bicme konusunda uzman, normal dogumda komplikasyon olusma riski cok daha fazla bircok doktorda bunu goze almiyor.Bende isterim tabiki daha uygun fiyatlara hastaneden cikmayi ama insanin kafasinin ve gonlunun rahat etmeside onemli, tum branslari olan, yeni oldugu icin son teknoloji kullanilan bir hastane.

Medicalpark iyi mi?Benim annem orda yogunbakimda yatti kadinin nabzi 20 lere dusene kadar tomografiye almadan gunlerce beklettiler yok beyinde tumor yok bobrek ustu bezi yetmezliginden supheleniyoruz sapa saglam gidip suurunu kaybetti buna ragmen kac gun beklettiler tomografiye cikarmadilar en sonunda iyice agirlasip solunuma baglayip cikardilar ve sonuc neymis annem sadece hipertiroid hastasiymis eger ilk gun cekilse o tomografi ilk dakika anlasilacak, birde utanmadan doktor annenizi bu degerlerle kaybedebilirdik ama yasiyor diyor.Sadece bir hapla hersey duzeldi ama annemin o uzun suren nabiz dusuklugunden ic organlari zarar gordu ve omur boyu kortizon almak zorunda kaldi.Eger annemin sekeri yada tansiyonu olsaydi Allah korusun yani.O yuzden hastaneye antipatim var ama yinede bununla degerlendirmek dogru olur mu sen daha iyibilirsin?
Kuzenim memorial hastanesinin ilk sahiplerindendi ilk basta zarar ediyor diye devretti sonra aldi basini gitti, olaydi iyiydi orda yapardim yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…