- 14 Kasım 2012
- 225
- 30
- 98
Zaten eşimle alakalı yoksa kolay kolay bebeğimi kendimi bu kadar üzüp hirpalamam ama suan beklemedeyim bakalım ne olacak mevlam neyler neylerde guzel eyler..
aman Ranana onlar büyüsün serpilsin.. Vakti zamanı gelince hayırlısıyla kucaklarımıza gelsin.. Herşey olar için canım..
bi doğuma normal doğuma hemde düz normal doğuma 4bin verilirmi yaa..ben epidural normal istyrm mesela devlet yapmıo onu o yüzden özeli tercih ediyrm 700 en fazla 1 isteyr .o bile gözüme geliyo inan devlette bi doktr ben yaparımd esn cüzzide olsa öder devlete yaptırrırım inanın .biz ucu ucuna acaba hastane masrafı ödeyeblrmyiz diye düşünelim ..4bin ödeyen insana bu para noarmal geliyo şaşıyorum yok olablr paranız ama fazlasıda abartı yani bence..o şeklde işse devlet daha güvenilr..
ay_girl herkesin bütçesi kendine.bunun için kimseyi yadırgayamazsın.biri evde doğurur,biri devlette,biri özelde,biride sırf doğum için amerikaya gider.herkes yağına göre kavrulur,5 kardeşin beşi bile bir değil ki burda toplanan onca kişinin mali durumu aynı olsun.biraz daha hoşgörülü,düşüncelere ve tercihlere saygılı yaklaşımlar bekliyoruz senden ve tüm topicten....
Amin inşallah ya aynen valla o iyi olsun büyüdün de birsey istemem yedin annesi onun torosunu küçük minnakim cok huzursuzdu bugün ama suanda iyi cok sukur
sanada bir prenses geliyor değil mi annesi
sanada bir prenses geliyor değil mi annesi
ben yatmaya gidiyorum artık
eşim uykuyu yarıladı bile garibim horul horul uyuyor
herkese hayırlı geceler öptüm sizi
kızlar üşüttüm sanırımiki gün havaya aldanıp attım dışarı kendimi.yürüyüş yaptım.şuan titreme geldi,midemde bulanıyor az ateşim de çıktı.ne önerirsiniz?hasta olmak istemiyorum yaaa
Canim mesaj bölümü beni sıktı ne o öyle 10 dakka da bı mesaj mı atılır burdan yanıt veriyorum haklisin inşallah dediğin gibidir suan iyiyim kafamı burda dağıttım mutluyum bebegim olumsuzu değilde olumluyu hisseder inşallah
AKlan rahatlık versin canim git yat bende giderim birazdan zaten iyi uykular tatli rüyalar canim görüşmek üzere öptüm
hah canım şöyle ol mutlu pozitif ol evet 10 dakika engeli çok saçma yaa :/
hadi sende git yat dinlen öptüm seni tekrardan
canım sakın ihmal etme zaten salgın var.2-3 hafta önce bende de başladı önce boğaz yanmasıyla beraber. tabi o zaman bilmiyordum ne kadar önemli olduğunu,özellikle akşam ağırlaşıyordum. baktım olmayacak doktorumu aradım; ara ara ateşim çıkıyo,halsizlik ve boğaz ağrısı var ne yapayım diye.hemen hastaneye çağırdı acile. tahlillerde lökosit 17000 olmuş,nötrofil tutulması varmış.benim vucut ısım normalden düşüktür ve ateşim çıktığında derecede normal değerlerde gösterir hep.doktor ateşimi ölçüyo normal ama vücudu yanıyo diye haber verdi kendi doktoruma.hemen en ağır antibiyotiklerden biri ve ateş düşürücü yapılıp serum taktılar.kendi doktorum ateşi düşüründe gerisi önemli değil dedi düşün artık.bir hafta antibiyotik ve ateş düşürücü kullandım. o yüzden sakın ihmal etme ateşini hastalığını.normal zamanda olsa yinede gitmezdim acile ki 30uma geldim hastalık için hiç acile gitmemiştim o güne kadar.
Ne güzel hanımlar hastane planları falan yapılmaya başlanmış. Bu günleri görebilmek bile bir hayaldi benim için. Allah hepimizin evlatlarını korusun. Bazılarınız oradaki ücretlere şaşırmışlar birde burayı yani benim yaşadığım eyaletteki ücretleri duysalar dudakları uçuklar sanırım:))
Eğer sigortan olmazsa hastane ve doktor ücreti ortalama 20-25 bin dolar civarında. Sigortan varsa 5 bin dolar. 9 aylık muayene falanda dahil. Normal yada sezryan farketmiyomuş. Takside bağlıcaklar her ay ödenecek. Burda devlet opsiyonu yok zaten. Mecbursun(
bi doğuma normal doğuma hemde düz normal doğuma 4bin verilirmi yaa..ben epidural normal istyrm mesela devlet yapmıo onu o yüzden özeli tercih ediyrm 700 en fazla 1 isteyr .o bile gözüme geliyo inan devlette bi doktr ben yaparımd esn cüzzide olsa öder devlete yaptırrırım inanın .biz ucu ucuna acaba hastane masrafı ödeyeblrmyiz diye düşünelim ..4bin ödeyen insana bu para noarmal geliyo şaşıyorum yok olablr paranız ama fazlasıda abartı yani bence..o şeklde işse devlet daha güvenilr..
bazı hamişler özel hastanelerin fiyatlarından bahsetmiş değer mi diye.dayanamadım yazmak istedim bende işin içinde biri olarak.ben sağlıkçıyım anestezi teknikeriyim ve memur olmadan önce pek çok özel hastanede ameliyathanede çalıştım. inanın kimilerinde daha çok para kazanmak için o kadar adi malzemeler kullanılıyor ki aklınız şaşar,yüzünüze gülüp sağlığınızı elinizden alırlar.pek çok devlet hastanesi daha iyi.ben normalde devlet hastanesinde yapmak istiyorum doğumumu ama memurların rapor sıkıntısı oluyor.devletteki doktorum rapor cimrisiözelde ise istediğin kadar rapor senin diyor, o yüzden emin olamıyorum. kimisi memorialden bahsetmiş. ben okmeydanı memorialde de çalıştım ve her hastaya ayrı malzemeler özel olarak hazırlanıyordu, şişli hospital hiç bi işe yaramaz,gaziosmanpaşa özelde çok iyi değildi.istanbulda bildiklerim bunlardı,medical hastanelerinde kart çıkarttığınızda (sanırım 200 tl idi) 1 sene boyunca yüzde 50 indirim yapılıyor bilginize. bu arada o da fena değildir göztepe ve bahçeşehirdekiydi sanırım bildiklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?