2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ya sende haklısın bu dewir çok zor artık dewlet hastanelerine güvenilmiyor,dr.larda haklı olarak özeli tecih edip dewlettekinden aldığının neredeyse 3-5 kat fazlasını alıyor,düşünsene günde 5 doğum yapsa 20 milyar para eder bizlerde cuuuup diye oltaya atlamıyalım, mantiken düşünmek gerekirse dediğin giibi artık dr. kesip biçmekte bu zamanda doğru doktor bulmak çok önemli , ben gidipte en ucuz yer neresi ise orda yap demiyorum tabi herkes iyisini ve kaliteli ortam ister sonunda dunyaya gelecek bzizm bi parçamız herşeyimiz
sen istanbuldasın galiba bana en yakın il kayseri kalite bakımından bi çok adı duyulmuş hastaneler var ama inan bu kadar uçuk fiyatlar duymadım,bizim buralarda sezeryan o kadar yaygın değil, normal doğumda anne yoruluyo ama sezeryanda dr. yoruluyo o yüzden mümkün olduğu kadar dr. kendini yornaktan kaçınıyor
ama vaktimiz daha var bir iki ay daha araştır derim,dr.a o kadar parayı baymaktansa bebişin için harcarsın benceee

geçmiş olsun canım mümkün oldğu kadar c vitamini tüket ayakları sıcak tuutt dikkattt, benim çok hasssa yapım vardır rüzgar esse hapşururum bu sene maşallahım var günde 1 portaakal 2 mandalina yemeye çalışıyorum ondan olsa gerek

canım sen yurt dışındasın galiba oralara çok görmem zaten bizim dr. teyzelerimiz amacalarımız sağolsunlar oraları örnek alamaya başladılar:18: bence sen doğum için buraya kaçıver

Kızlar 3-4 hafta gerideyim sizden ve herkez cinsiyetini öğrendi.burda öğrenemeyen az kişi kaldık sizin tecrübelerinizden kıyaslama yapmak istiyorum.13+5 de yani dün gittim 2doktora birden kesin olmaz dediler ama bir çıkıntı var birdahaki ay daha kesin olur dediler.bunu yaşayan varmı erkek te oek değişmez diyorlar sizce?yaşadıklarınızı söylermisiniz.tecrübelerinizden faydalanalım)cevap veren herkeze şimdiden teşekkürler.ben pek cevap alamıyorumda))

canım erkekte çıkıntı görüyorarsa değişmiyor yaa sanırım pek çünkü kızda çıkıntı olmuyor 13+5 te tahmin edebilirler bana 13 haftalıkken çıkıntı yok demişti hala çıkıntım yok dün gittim doktora :) ama hiç mi ihtimal yok tabiki var kordonu zannediyorlar bazı çocuklar bacak arasına alıyor onu:)

bugun bır hafta dha buyuduk ) 3 lu testımı yaptırmaya gıdıcem bır de usg ye gırecegım . 4.ayada gırdık yahuu ne cabuk zaman gecıyor...

Çok teşekkür ederim arkadaşım çok kibarsın cevap vermen mutlu etti beni.ben biraz sabırsızım sağlığından başka istediğim birşey yok ama herkez öğrendiya sabırsızlanıyorum.neler görüyorum alamıyorum) bakalım ne olucak.

bugun bır hafta dha buyuduk ) 3 lu testımı yaptırmaya gıdıcem bır de usg ye gırecegım . 4.ayada gırdık yahuu ne cabuk zaman gecıyor...

canım 3 lü test veya 4 lü test için en uygun zamanlar 16-18 haftalar arası en doğru sonucu veriyormuş doktorum bana şimdi gitme dedi mesela 10 gün sonra dedi nettede araştırdım öyle yazıyor uygun zamanları ama sen bilirsin :) doktorum söyledi die söyledim kendi doktorun söylediyse boşver beni:)

hep öyleyiz inan bende 13 haftalıkken sordum doktora kıza benzetti şimdi gittiğimde gene sordum hala kız bakalım :) sende öğrenirsin yakında randevun ne zaman tahminde de bulunuyorlar erkeklerde çıkıntı çabuk çıkıyor olmadı alttan baktır çok net oluyor ozaman keşke bende baktırsaydım dün çok pişman oldum zor netleştirdik :) heryerini

gunaydın kızlar
bana da belkı erkek olabılır demıstı dr um
ama henuz bende ogrenmıs degılım cınsıyetını
bakalım 7 ocak gıbı umarım ogrenırım

canım genelde yeni olan hastanelerde doktorlar haricindekiler yani işi asıl yapanlar yeni mezun oluyor çünkü kalifiye eleman bulmak çok zor, yada her bölümde 1 yada 2 tane işi bilen gerisi acemi oluyor bunu iyi araştır.çalışanların(hemşireler attler tekniker ve teknisyenler gibi)yaş ortalamasına dikkat et.yanlış anlama kafanı karıştırmak canını sıkmak için yazmıyorum bunları.

çok geçmiş olsun canım.pek çok yere göre iyi demek istemiştim.umarım şimdi daha iyidir.

aklınızda bulunsun devlet hastanelerinde de artık sezeryanden çok normal doğuma almak zorunda kalıyorlar hastaları.hatta bazılarının sezeryan şart olduğu halde,hastanın komplikasyonu olduğu halde normal doğum için beklettiklerini, bebeği riske attklarını duymuşluğum var. neden derseniz bundan sanırım 2 sene önce falandı bi düzenleme getirildi;normal doğum ve sezeryan arasındaki orana göre doktorun alacağı para düşecek veya aynı kalacaktı.e durum para oluncada normal yaptırmak zorunda kalıyorlar.

Canım benim bende dün gittim birdahakine 25 ocak ta randevum nasıl sabretcez. Hayırlısı olsun hepimize.evet zaten öyle söyledi şuan çok benzer birbirine ama çıkıntı biraz var diyee.

Günaydın güzel anneler ve tatlı minnoşları

Çoooooook güzel bir cuma günü ve haftasonunuz olsun.

Takip ettiğim kadarı ile hastaneler konuşulmuş.
Memorial Hizmet ve İncirli Ethica Hastaneleri hakkında bilgisi olan var mı???
Memorial Şişli, Memorial Hizmet veya Ethicadan birini seçicem sanırım.

Arkadaşım okmeydanı memorial iyi mi demek istedin tam anlayamadım da emin olmak istedim. Ben orada doğum yapacağım çünkü.

Memorial ve Ethica kalite olarak çok farklılar..Sigortan karşılıyorsa bence kesinlikle memorial ama öyle değilse Ethicada iyi diye biliyorum.

GÜNAYDIN KIZLAR

Ya bende hala öğrenemedim bizimkinin cinsiyeti henüz ya ocağın 19 unu bekliyorum sabırsızlıkla renklı doplerı cekılecek bakalım içimden bir ses kız diyor ama sağlıklı ve hayırlı evlat olsunda başka birşey istemiyorum

Kızlar ne kadar kızsanız haklısınız. Böyle mantıksızlık olur mu. Bebek ölebilir diye hiç bir şey yapmayalım mı? O mantığa göre 1 saat sonra ben de ölebilirim, o zaman yemek yemeyeyim, plan yapmayayım, hayl kurmyayaım hiç, tövbe tövbe

Tabi ki görgüsüzce davranmak, ne oldum ben demek, bunu bir kibir vasıtası yapmamak lazım. Tabi ki ihtimallere açık olmak, temkinli olmak lazım. Ben hala hamile misin diyenlere "Allah nasip ederse 4 aylık" diyorum. Ama bu karamsarlık, bu moral bozma ne ya? İnsan sevdiği birine söylemez bunları

Arkadaşım okmeydanı memorial iyi mi demek istedin tam anlayamadım da emin olmak istedim. Ben orada doğum yapacağım çünkü.

evet canım çalıştığım en iyi hastanedir kendisi.kaliteye gerçekten önem verir. pek çok ünlü de o hastanede ameliyat olmuştu benim dönemimde.

Son düzenleme:

Arkadaşım kafanı karıştırmak istemem ama ben 2009 yılında Ethica'da çalıştım. Sağlıkçı değilim ama idari kadrosunda 5 ay bulundum. Sizin görmediğiniz kısmı şöyle anlatayım. Biri kürtaja geliyor, Kürtajdan çıkar çıkmaz yatak işkal etmesin bunu fiziktedavi yatağında yatırın yollayın diyorlar. Dışardan çok fazla doktor geliyor oraya doğuma. Bazı doktorlar çok hasta getirdikleri için onların hastası kıymetli oluyor bazı hastaları da yatak kalmadı erken çıkarıverin bunu yarım günden birşey olmaz diye taburcu bile edebiliyorlar. Çünkü yeni bir doğumun parası seni fazladan yarım gün yatırmalarının parasından çok daha fazla sonuçta. Hyatımdaki tek hastane tecrübemdi ve 5 ay zor dayandım istifa ettim. Ordan sonra da çok korkar oldum hastanelerin geri planında dönenlerden... Memorial ve Ethica'nın fiyatı çok farklıdır. Eğer karşılayabiliyorsan kesinlikle Memorial derim. Ben orda doğum yapıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…