Gunaydin canim kizim da oyleydi nerdeyse iki hafta.. Yeni yeni iki gecedir duzeliyor.. Oyle bir agliyordu ki yataktan nasil firladigimi bir ben bilirim..Günaydın arkadaşlar..
Oğlum iki gecedir acaip oldu...
Bağırarak ağlayarak uyanıyor ve hiçbir şeyle memnun olmuyor...
Önceden uyanmadan sesini bile çıkarmadan emziğini bulur alırdı ağzına geri uyurdu...
Şimdi onun için bile yıkıyor ortalığı...
Gece boyunca böyle geçti yine...
Uykusuzum...
Anlamadım diş mi çıkarıyor ağrı kesici verdim çok ağlayınca ama değişen bir şey olmadı...
Umarım geçicidir..
Aynen canım benim kızımda öyle dudak tiryakisi aynı sigara gibi
Peşinde yemek kaşığıyla geziyoruz canım:)
Günaydın canım kesin sıkıntısı vardır yada biyeri ağrıyordur dişte olabilir kulak ağrısı kötü derler kızımda olmuştu acile zor düşmüştük bir kulağınada baktırabilirsin sağlık ocağında mağlum senin oralar soğuk soğukta artıyo kulak iltihabı
Gunaydin canim kizim da oyleydi nerdeyse iki hafta.. Yeni yeni iki gecedir duzeliyor.. Oyle bir agliyordu ki yataktan nasil firladigimi bir ben bilirim..
Allah yardimcimiz olsun..
Dise yormustum ben ama yeni bir dis cikmadi..
Kimler hamile
Hayirli olsun
Kulaksa ağrı kesici fayda etmiyor canım antibiyotikte kullanmak gerekiyorAklımıza geldi ama hep yattıktan sonra mı ağrıyor..
Ağrı kesici de verdim baktım durmuyor ama pek bişi farketmedi...
Böyle kendini huysuzluğa vermiş gibi bir hali var...
Bişiye kendi kendine sürekli sinirlenip ağlıyor gibi bir hal..
Anlamadım...
Pazartesinden beri 5 te çıkıyorum diyorum acaba o mu bu kadar etkiledi..
Sağol canım...
Emziği de gündüz öyle emmiyor eliyle alıyor kemiriyor bildiğin o yüzden acaba diş mi dedim ama bilmiyorum...
İnşallah çabuk düzelir...
Kulaksa ağrı kesici fayda etmiyor canım antibiyotikte kullanmak gerekiyor
Slm kızlarr yazamasamda takipteyimm.benim bu telefon çok uyuz yaaa
Kızlarrr çok utanaraktan söyliyivercemm.yusuf eren de ölü bittt gördümmmm.eltimin kızında vardııı vee yusuf erenede gemiş.kafasına baktım ehh biraz baktırdığı kadr başka yokkk.
Çocuğum bu yaşta bitlendi yaaa çok sinirlendimm.
Geçen hafta başladım arkadaşım. Ilk gün Eren çok ağladı, Benim dersim 2 de Başlıyor. Ben evden çıktıktan sonra bütün odaları gezmiş Ağlayarak. Beni aramış kuzumÇok zor sakinleşmiş ve 3,5 a kadar uyutmaya çalışmış abla. O gün bende çok kötü oldum. Sonraki günler konuştum Erenle, birbirimize bye bye yaparak gittim. O günler daha iyiydi. Ta ki Düne kadar. Araya hafta sonu girdi Diye sanırım. Dün çok fazla ağladı. Benim evden çıkacağımı anlayınca uzun uzun bana baktı, sonra bir ağlama ki görme.. Yanıma bile gelmiyor elleriyle yüzünü kapatıp kafasını koltuğa koyarak içli içli ağladı dün ben de çok kötü oldum. Bana tepki gösteriyor, üzülüyorum.. Bakıcımız çok iyi biri. Erenle birbirlerini seviyorlar ama alışma biraz zaman alacak gibi..
Kıyamam canım benim ya...
Gözlerim doldu...
Çalışan annelik de zor çalışan annenin bebeği olmak da zor gerçekten...
Oğlum çok alışkın düşkün olduğu için hiç ağlama faslımız olmadı şükür ama bu hafta 5 ta çıkmaya başladım..
O bile nasıl farketmiş..
Gider gitmez nasıl sarılıyor koynuma yatıyor kuzum...
Babası da gelince ikimizi de odaya alıyor kapıyı kapatıyor oyun oynuyor koklaşıyor bizimle..
Elimize telefonu alsak bağırıyor telefonu alıyor yere atıyor..
İnan onlar o kadar akıllı ki..
Rabbim yardımcımız olsun... Tabi ki bebişlerimizin de..
Ya onlara da mı güven yok ya...
Nasıl yırtık oluyor..
Eşim almaya utandığı için zaten almıyor ne zamandır..
Bu aralar da gerek olmuyor zaten : )
Emzirememen sıkıntı olmuş canım...
Biberonla süt felan versen içmiyor mu?
Herkese gunaydinlar kizlar oglum disini gec cikardida simdide ardi ardina patlatir 1 ay icinde 8 dis cikrdi sizlerde nasildi durum simdide alt azilarini cikarmis sukur hic sorun yasamdkta nie boyle acaba
Ay olurmu cnm nie utanıosunn erken farketmişsin iyi onların saçları ne ki zaten
geçer merak etme gerçi benm oğlum keltoş ondan öle dedim sizlerin ki baya saçlı
olan olanda var valla benmki olsa hemen temizlenir :):)
ay kıyamam büyük bırakmanın da bu sıkıntısı var işte
neyse ki kısa sürmüş bak arada olur annesi nazlanır sana
onlara da zor ya benmki valla 2 eliyle birden by by yapıo:):)
aman yerim ben onu tontiş surat:):)
ilgi istiyolar cnm oyun istiyolar napsınn benmki de
azcık bi oyun yapım hemen surat falan değişio bi şımarıklıklar
ki sorma...
malesef cnm hiç bişeyin garantisi yok geliceği varsa hertürlü gelir valla
bide onların en başta takılması gerekiyo zaman geçince takılınca yırtık olmasından değil
o ara gidio dio doktorlar spiral banada olmuyor dış gebelik olduğu için ilki sana neden olmuyor peki
aslında o daha iyi diğerlerine göre ondan hamile kalan bile oluyor tabi ama genede iyi..
Bizim de öyle oldu canım..
10. ayda sadece alttan iki diş çıkmıştı öyle kalmıştı..
Son iki aydır mı ne çıkardı 5-6 dişi...
Bende de perde var canım...
Doktor taksam da koruyuculuğu olmaz bir tarafı tutar sadece dedi..
Sen nerelerdesin bu arada?
Kayboldun gittin napıyosun bakim?
Evet başta kendi evinde bakacaktı ama başlamadan tekrar konuştum. Uyku düzeni falan bozulmasın bizde daha iyi olur dedim. Sağolsun kabul etti. İnşallah zamanla daha iyi olur, sonuçta şimdi olmasa Eylül'de yine ayrı kalacaktık erenle. Bir şekilde bu ayrılık Yaşanacaktı. Kendi kendimi böyle teselli ediyorum. Herşey onların geleceği için. Adaşımız nasıl, sen de eskisi gibi gelmiyorsun buralaraOkurken gözlerim doldu...Yine de güvenebileceğin biri çıktı karsına en azından bu içini rahatlatır... kendi evinizde bakıyor anladığım kadarıyla ilk zaman farklı anlasmıstınız böyle daha iyi olmus aynı bina da olmanız da avantaj gerisi zamanla alısmaya kalmıs neyse ki yarım dönem kaldı buna da sükür insallah kalan dönemi de rahat atlatırsınız.Pasama bizden çok selam söyle:)
iyi hamileliği engellememiş o perdede bemin kuzenimde
de vardı laınması lazım demişlerdi çocuğu olmuyor..
ben napım cnm çalışıorum yoğun bir şekilde arada bakıom herzaman yazamıom
aynı devam hafta sonu cenaze vardı eşimin eniştesi ona gittim çok üzüldüm bi dünya ağladım
boşalttım kendimi geldim pazar günü şeime masa hazırlıcaktım şevkim kaçtı yapamdım
öle yani başka bişey yok sen naptın eşinle aran düzelmiş biraz galiba sevindim onlar akıllanmaz
gerçi tekrarlar gene ama napalım ders vericez böle böle işte..
ben de 3 hafta önce gitmiştim en son benimki de henüz belli değil hayırlısı ile merak icindeyim
Maşallah 16. haftaya bile gelmişsin...Nasıl gidiyor gebelik?
Bir de pembişleri tat ne güzel...
Canım benim ilki kürtaj oldu ya... Sebebi o muydu bilmiyorum..
Sezaryen sırasında öğrendim ben...
Doktorum da almamış söylediği halde..
Gerek görmedi niyeyse...
İkinci bebekte sıkıntı olur mu peki dedim...
İlki geç bile doğdu maşallah küçük yere yerleşirse 6-7 aylık doğma ihtimali yüksek büyük yere yerleşirse sıkıntı olmaz dedi..
Ben de nerde okusam herkes aldırmış...
İkinci bebeği düşünmeden önce iyi bir inceleticem kendimi: )
Bakalım sıkıntı var mı bir daha ameliyat duymak istemiyorum..
Eşimle de eh işte iyiye gidiyor gibi...
Bir daha sını asla böyle karşılamayacağımı anlamıştır umarım..
Bu sefer ailesine sıçradı bir dahakine aileme sıçrar ve giderim akıllanana kadar..
Hayrlisi olsun oğlum 12 haftalikken belli olmustu kizlar gec belli oluyomus..
Cok şükür baya rahatim bu kez. Oglumda ilk aylarim cok zor gecmisti. Simdi hamile oldugumu unutuyorum bile. Daha yeni yeni ufacık bi karnim çıktı. 49 kg ile basladim hala aynıyim.
Ama cok uykum geliyo ve uyuyamiyorum oglum hiç uyku sevmeyen bi cocuk ayni zamanda cok hareketli sürekli pesinde kosturuyorum. Bu biraz zorluyo beni sadece.
ilki kürtaj bilmiodum ben canım neden peki kısa sürede hamile kaldıysan
yani istediğinde ne güzel valla genelde engel oluo valla 2.ler nasip artık
bende eşime diorum çünkü oğluşum 8 ay sonra falan geldi 2.belkide olmaz
dio olsun oğlum yeter bana rabbim verirse vermezse hayırlısı dio ölede gerçkten bi tanemiz varya 2.ler için hayırlısı artık.
öle tabi genede hemen yumuşama sen azda olsa tepki bırak gene aklı başına gelsin
öle herşeyde ağza gelenler sölenmiceni bilsin..
Maşallah maşallah benim de zor geçmişti ilk aylarım hala çekiniyorum...
Birazcık zor olacak canım daha minik kuzu..
Kardeşi olsun büyüsün çok şirin olurlar evde onları izlersin..
Canım valla evlendiğim 2. ay kaza sonucu olmuştu o kürtaj oldu sonra 2 ay korundum 3. ay yine gebeydim..
Perdem de nerdeyse rahmi ikiye bölmüş büyükmüş yani ama doktorum mu çok rahat yoksa gerçekten mi bu kadar engel değil anlamadım...
Hiç alalım vs. demedi...
Korkuyorum bu yüzden işte ikinci için henüz çok erken...
Bakalım inşallah zamanla bu huyunu atar üstünden...
En ufak bir hatasında doktor yolu görünüyor..
he hemen gelmiş kuzucuk uğraştırmamış sizi
inşallah istediğinde hep öle olur.benim 8 ay sonunda
oldu valla ilki hemen olmuştu dış gebelikle sonuçlandı işte.
kürtaj sen mi istedin mecburimi peki yani perdeyle alakalı bi sorunmuydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?