Sancılarını sıklıklarını yaz canım bi yere takipte kal bence 6-7 dakika ya düşene kadar evde vakit geçir mümkünse, rabbim yardımcın olsun :)
Sagol canim 10 dkda oluyo duzenli gitcek mi bakcam
Maşallah size :)
Allah yardımcın olsun bi avazda kurtarsın inşAblalarr kardesler ben doguma gidiyorum ebe bugEce dogurursun dedi dua edin benim icin ve tum doguranlar icin bir insikak suresi okurmusunuzz
Tebrikler canim. Masallah size. Bol sutler agrisiz gunler olsun.Kızlar ben çok iyiyim ancak fırsat buldum. Kızım çok güzel dünyaya bedel. Hiç korktuğum gibi olmadı. Hiç hiç bişey hissetmedim. Şimdi biraz ağrım var adet ağrıdı gibi. Kızım ağlıyor emzirecem detaylar yarın eve gidince :)
günaydın canım . kusura bakma şimdi gördüm yazdıgını .
bak böyle yazıyor
bpd(hadlock) kısmında
age 38+1 range 34+6/41+2
fl(hadlock) kısmında
age 33+2 range 30+2/36+1
ac(hadlock) kısmında
age 33+2 range 30+2/36+1
ne demek oldugunu ben hiç anlamıyorum sen biliyorsun galıba soylermisin ne demek bunlar ?
Çok sevindim canim:) güle güle büyüt bebeğini. İnşallah ilk gecende ağrisiz sancisiz geçer. Yaz mutlaka firsat buldukça:)Kızlar ben çok iyiyim ancak fırsat buldum. Kızım çok güzel dünyaya bedel. Hiç korktuğum gibi olmadı. Hiç hiç bişey hissetmedim. Şimdi biraz ağrım var adet ağrıdı gibi. Kızım ağlıyor emzirecem detaylar yarın eve gidince :)
Valla çok kasılmam var ona rağmen hergün yürüyorum inşallah hayırlısı ile doğar bebelerBiz de geldik kontrolden. Bir sorun yok şükür. Erken doğacak diye korkarken şimdi de 40. haftada bile doğmaycakmış gibi gelmeye başladı hiç gelesi yok bu kızın nst de falan hiç sancı çıkmıyoneyse ki bu hafta doktorumu pek bi normal doğum taraftarı gördüm. yürüyüş yapta doğum başlasın diyo..
Maşallah size :) Gözün aydın canım.Kızlar ben çok iyiyim ancak fırsat buldum. Kızım çok güzel dünyaya bedel. Hiç korktuğum gibi olmadı. Hiç hiç bişey hissetmedim. Şimdi biraz ağrım var adet ağrıdı gibi. Kızım ağlıyor emzirecem detaylar yarın eve gidince :)
Allah yardımcın olsun canım, inşallah bi avazda doğar yavrun.Ablalarr kardesler ben doguma gidiyorum ebe bugEce dogurursun dedi dua edin benim icin ve tum doguranlar icin bir insikak suresi okurmusunuzz
Allah bir avazda kurtarsın canımAblalarr kardesler ben doguma gidiyorum ebe bugEce dogurursun dedi dua edin benim icin ve tum doguranlar icin bir insikak suresi okurmusunuzz
canım hayırlısiyla kucağına alırsın inşallah bizim için sende dua et bizi haberdar etmeyi de unutmaAblalarr kardesler ben doguma gidiyorum ebe bugEce dogurursun dedi dua edin benim icin ve tum doguranlar icin bir insikak suresi okurmusunuzz
Hadi maşallah.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.bize de dua et canım.Kızlar ben çok iyiyim ancak fırsat buldum. Kızım çok güzel dünyaya bedel. Hiç korktuğum gibi olmadı. Hiç hiç bişey hissetmedim. Şimdi biraz ağrım var adet ağrıdı gibi. Kızım ağlıyor emzirecem detaylar yarın eve gidince :)
Hadi hayırlısıyla inşallah bir avazda doğurursun.sağlıkla gelsin bebeğin.Ablalarr kardesler ben doguma gidiyorum ebe bugEce dogurursun dedi dua edin benim icin ve tum doguranlar icin bir insikak suresi okurmusunuzz
İnsallah sezeryana gerek kalmaz. Ben de ayni durumdayım. Ilki normal oldu ama ikincisi belli degil malum ne olacagi belli olmaz. Normal dogumun guzel yani gece 12 de dogum yaptim sabah sekizde ayagımla çıktım hastahaneden...çok saol canım cvp için. umarım banada nasip olur epidural normal doğum. bende sezeryan dogumun sonrasındaki acı ve agrılardan korkuyorum umarım gerek kalmaz ama kalırsamda allahın takdiri napalım mecbur katlanırım.
çok şükür iyiyiz artık oglum tum borulardan kurtuldu şükür bi kaç gune evimize gelcekOyyy oyyy şükür senden haber aldık herşey yolunda inşallah özletme kendini gel lütfen
Benimde ilki çok zordu iyilesme sureci kabus gibi ve cok uzun surdu bu sefer benimde planli sezeryan olucak seninle haftamiz ayni ama bana doktorum 39.haftayi doldurmadan sezeryan yapmanin dogru olmadigi soyledi yoksa bende 5/5 de dogum yapmayi cok istiyordumiyi akşamlar kızlar kontrolden geldik biz bebeğim kaburgamı rahatsı ediyor demiştim ya ben ayakları sanıyordum meğerse kafasıymış ve yine ters dönmüş dr çok şaşırdı nasıl döner geçen hafta başı aşağıdaydı diye bu haftadan sonra zor gibi dedi drum normal doğum yanlısı sezaryen yapma taraftarı değil hiç haftaya bebeğin pozisyonuna bakalım bir de çatı muayenesi yapalım ona göre karar veririz dedi salı tekrar çağırdı çarşamba yani 6 mayıs büyük kızımın doğum günü o gün olur mu sezeryan olursa dedim olur problem olmaz dedi yani 5 inde kontrol 6 sında doğum olabilir eğer öyle olursa kızlarımın doğum tarihleri aynı olacak bakalım hakkımızda hayırlısı onun dışında bebeğim iyi nst de sancı falan yok Allahıma dua ediyorum hangisi hayırlıysa öyle olsun ilk normaldi çook zor geçti çok zor iyileştim inşallah hakkımızda hayırlısı olsun.
Allah hayirli saglikli dogumlar versin canim :)Kizlar selam. Hastanedeyiz. Doktorumun durumuna gore cuma ya da cumartesi suni sanci verecekler. Normal doguma hazirla kendini dedi. O an korktugmu hissettim. Bebegim minyonmus hic korkma sagligi cok iyi dedi. cok sukur ki iyi. sadece kucuk bir bebekmis. 2700 ile 3000 arasinda dogacak dedi. Bizden haberler boyle. OpUyorum
canim annen hakli bence, bekle biraz daha. dogumun normal seyrine yapilan her mudahale risk demek, hani eger ki normal dogum istiyorsan. sahsi dusuncem suni sancidan mumkun oldugunca kac. Allah'im cok kolay dogum nasip etsin insallah, tek avazda kurtarsin :))Kızlar tek tek alintı yapamadım kusura bakmayın hepimizden Allah razı olsun sancım yok pek fazla anneme geldim oda sancım sıklaşmadan göndermiyo hastanexe ama döğuma gidince muhakkak haberdar ederim sizleri dün dr kontrolüm vardı dr,um kanaman olursa gel dedi ama direk suni,yi istemiyorum acaba yanlismı yapiynqum şuan hafif adet sancisı gibh sancım var sizler ne dersiniz kizlar
Hadi Allah yardımcın olsun dualarımız seninle, bi avazda kurtul inşallahh :)Ablalarr kardesler ben doguma gidiyorum ebe bugEce dogurursun dedi dua edin benim icin ve tum doguranlar icin bir insikak suresi okurmusunuzz
Maşallah size :) Yürü bol bol benim kızın da hiç gelesi yok bugun 3 saat yürümüşümdür hihi :)Biz de geldik kontrolden. Bir sorun yok şükür. Erken doğacak diye korkarken şimdi de 40. haftada bile doğmaycakmış gibi gelmeye başladı hiç gelesi yok bu kızın nst de falan hiç sancı çıkmıyoneyse ki bu hafta doktorumu pek bi normal doğum taraftarı gördüm. yürüyüş yapta doğum başlasın diyo..
Yani maşallah yavruna, nasıl başarmış ki dönmeyi sen hiç hissetmedin mi ya?? Becerikli olacak yavrun :)iyi akşamlar kızlar kontrolden geldik biz bebeğim kaburgamı rahatsı ediyor demiştim ya ben ayakları sanıyordum meğerse kafasıymış ve yine ters dönmüş dr çok şaşırdı nasıl döner geçen hafta başı aşağıdaydı diye bu haftadan sonra zor gibi dedi drum normal doğum yanlısı sezaryen yapma taraftarı değil hiç haftaya bebeğin pozisyonuna bakalım bir de çatı muayenesi yapalım ona göre karar veririz dedi salı tekrar çağırdı çarşamba yani 6 mayıs büyük kızımın doğum günü o gün olur mu sezeryan olursa dedim olur problem olmaz dedi yani 5 inde kontrol 6 sında doğum olabilir eğer öyle olursa kızlarımın doğum tarihleri aynı olacak bakalım hakkımızda hayırlısı onun dışında bebeğim iyi nst de sancı falan yok Allahıma dua ediyorum hangisi hayırlıysa öyle olsun ilk normaldi çook zor geçti çok zor iyileştim inşallah hakkımızda hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?