2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tebrikler canim. Masallah size. Bol sutler agrisiz gunler olsun.

canim;
bdp : kulaktan kulaga olcummus. ortalama degerine gore 38 hafta, 1 gunluk. ama kesin degil 34 hafta 6 gunluk ile 41 hafta 2 gunluk arasinda olabilir demek. yani bu olcumlerde baya bir hata payi varmis. burda hic olcum yapmiyor doktor, ben de netten arastirdim.
fl: uyluk kemigi olcumu. ortalama degere gore 33h2gun.
ac: gobek cevresi. ortalama degere gore 33h2gun.
https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20070507000330AA3V0DV

canim bu 3 olcum kullanildiginda 30-36 haftalat arasinda yapilan olcumlerde +/-2.50 hafta, 36-40 haftalar arasinda yapilan olcumlerde de 2.52 haftaya kadar hata olabiliyormus. (linkteki yazida tablo 11 : http://www.glowm.com/section_view/heading/Assessment of Gestational Age by Ultrasound/item/206 )

Çok sevindim canim:) güle güle büyüt bebeğini. İnşallah ilk gecende ağrisiz sancisiz geçer. Yaz mutlaka firsat buldukça:)

Valla çok kasılmam var ona rağmen hergün yürüyorum inşallah hayırlısı ile doğar bebeler

Maşallah size :) Gözün aydın canım.
Ablalarr kardesler ben doguma gidiyorum ebe bugEce dogurursun dedi dua edin benim icin ve tum doguranlar icin bir insikak suresi okurmusunuzz
Allah yardımcın olsun canım, inşallah bi avazda doğar yavrun.

Ablalarr kardesler ben doguma gidiyorum ebe bugEce dogurursun dedi dua edin benim icin ve tum doguranlar icin bir insikak suresi okurmusunuzz
canım hayırlısiyla kucağına alırsın inşallah bizim için sende dua et bizi haberdar etmeyi de unutma

Hadi maşallah.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.bize de dua et canım.

iyi akşamlar kızlar kontrolden geldik biz bebeğim kaburgamı rahatsı ediyor demiştim ya ben ayakları sanıyordum meğerse kafasıymış ve yine ters dönmüş dr çok şaşırdı nasıl döner geçen hafta başı aşağıdaydı diye bu haftadan sonra zor gibi dedi drum normal doğum yanlısı sezaryen yapma taraftarı değil hiç haftaya bebeğin pozisyonuna bakalım bir de çatı muayenesi yapalım ona göre karar veririz dedi salı tekrar çağırdı çarşamba yani 6 mayıs büyük kızımın doğum günü o gün olur mu sezeryan olursa dedim olur problem olmaz dedi yani 5 inde kontrol 6 sında doğum olabilir eğer öyle olursa kızlarımın doğum tarihleri aynı olacak bakalım hakkımızda hayırlısı onun dışında bebeğim iyi nst de sancı falan yok Allahıma dua ediyorum hangisi hayırlıysa öyle olsun ilk normaldi çook zor geçti çok zor iyileştim inşallah hakkımızda hayırlısı olsun.

İnsallah sezeryana gerek kalmaz. Ben de ayni durumdayım. Ilki normal oldu ama ikincisi belli degil malum ne olacagi belli olmaz. Normal dogumun guzel yani gece 12 de dogum yaptim sabah sekizde ayagımla çıktım hastahaneden...

Benimde ilki çok zordu iyilesme sureci kabus gibi ve cok uzun surdu bu sefer benimde planli sezeryan olucak seninle haftamiz ayni ama bana doktorum 39.haftayi doldurmadan sezeryan yapmanin dogru olmadigi soyledi yoksa bende 5/5 de dogum yapmayi cok istiyordum Hakkinda hayirlisi olsun canim inş bu sefer ilkinde yasadigin sikintilari yaşamazsin

Allah hayirli saglikli dogumlar versin canim :)

canim annen hakli bence, bekle biraz daha. dogumun normal seyrine yapilan her mudahale risk demek, hani eger ki normal dogum istiyorsan. sahsi dusuncem suni sancidan mumkun oldugunca kac. Allah'im cok kolay dogum nasip etsin insallah, tek avazda kurtarsin :))

Hadi Allah yardımcın olsun dualarımız seninle, bi avazda kurtul inşallahh :)

Maşallah size :) Yürü bol bol benim kızın da hiç gelesi yok bugun 3 saat yürümüşümdür hihi :)

Yani maşallah yavruna, nasıl başarmış ki dönmeyi sen hiç hissetmedin mi ya?? Becerikli olacak yavrun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…