Gozunaydin canım çok sevindim Allah anali babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallahKızlar ben çok iyiyim ancak fırsat buldum. Kızım çok güzel dünyaya bedel. Hiç korktuğum gibi olmadı. Hiç hiç bişey hissetmedim. Şimdi biraz ağrım var adet ağrıdı gibi. Kızım ağlıyor emzirecem detaylar yarın eve gidince :)
yeni fark ettim ben tatlım ya. aynaya baktığım yok ki. babası halası babaannesi de sürekli iltifat edince hiç aklıma gelmedi bilebnde cok almadım cnm 16 kilo aldım ama maalesef(
Allah yardimcin olsun, sağlıklı kolay bir dogum olsun inşallahAblalarr kardesler ben doguma gidiyorum ebe bugEce dogurursun dedi dua edin benim icin ve tum doguranlar icin bir insikak suresi okurmusunuzz
o durum bizde de varmerhaba herkese,
ne güzel herkes yavaş yavaş bebeklerini kucaklarına alıyor. darısı hepimizin başına inşallah. kızlar size sormak istiyorum son 10 gündür bebeğim kilo almadı hiç. doktor bebeğin kilosunu tamamladı önemli değil diyor ama benim içim hala rahat değil. 3260 gr şuan ama neden kilo alımı durmuş olabilir ki? varmı böyle birşey yaşayan?
biz 38+3teyiz. perşembe yada cuma yapılacak. ama ben normal doğum istemiyorum yaa. korku var. kızımı çok zor doğurdumMerabalar. Normal doğum için çatı kontorlu ne zaman yapılıyor. 37.hafta da yaptıran var mı
allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin, dualarım kalpten seninle bitanemAblalarr kardesler ben doguma gidiyorum ebe bugEce dogurursun dedi dua edin benim icin ve tum doguranlar icin bir insikak suresi okurmusunuzz
neden sezeryan canımmmKizlar bugun baska bir doktora gittik nstlerin sikintili olmadigini soyledi.. Korkacak bisey yok dedi.. Dogum sekli yine sezaryen olabilir ama bunun nedeni nstler olmaz dedi.. Rahatladim biraz en azindan bebegimin rahatsizligi mi var da nstler kotu cikiyor diye dusunmekten kurtuldum..
Bol bol yürüyebildiğin kadar yürü çömelip kalkmanında faydalı oldugunu duymuştum. Hakkında hayirlisi olsun, sağlikla kucağina al bebeğini inşallahBebeğimin son tarihi 04.05 pazartesi gunu fakat doğum pozisyonu almasına rağmen bugün bile kanala girmemiş. Kontrole gittik doktor pazartesiye kadar bekleyecek ve kanala girmedezse sezaryen ile alacak normal doğum çok istiyorum bu tarz olay yaşayan var mı
Oh çok güzel bir haber bu, sağlikli olduktan sonra nasil geldiginin bir onemi yok zaten çok sevindim canim:)Kizlar bugun baska bir doktora gittik nstlerin sikintili olmadigini soyledi.. Korkacak bisey yok dedi.. Dogum sekli yine sezaryen olabilir ama bunun nedeni nstler olmaz dedi.. Rahatladim biraz en azindan bebegimin rahatsizligi mi var da nstler kotu cikiyor diye dusunmekten kurtuldum..
Canım çok sevindim Allah anali babalı büyütsün saglikla buyut bebisiniKızlar ben çok iyiyim ancak fırsat buldum. Kızım çok güzel dünyaya bedel. Hiç korktuğum gibi olmadı. Hiç hiç bişey hissetmedim. Şimdi biraz ağrım var adet ağrıdı gibi. Kızım ağlıyor emzirecem detaylar yarın eve gidince :)
Ben.normal istiyorum canim doktor da cok soguk bakmadi normal doguma ama ben kan sulandirici igne kullaniyorum belki kanaman cok olabilir normal dogumda dedi.. Yine de normal yapabilirsin dedi.neden sezeryan canımmm
Cok saol canim cok rahatladim cok sukur.. Bu doktor sorumlulugu bize yuklemedi normal de yapabilirsin cok sikinti olmaz dedi.. En azindan bir secenege zorlamadi.. En onemlisi de bebeginde sikinti olabilir demedi.. Allah hepimize hayirli haberler almak nasip etsin insallah..Oh çok güzel bir haber bu, sağlikli olduktan sonra nasil geldiginin bir onemi yok zaten çok sevindim canim:)
Masallah canim, Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah:)Kızlar biz dün doğduk iyiyiz şükür. Darısı bekleyenlere olsun öpüyorum herkrsi
Kizlar bugun baska bir doktora gittik nstlerin sikintili olmadigini soyledi.. Korkacak bisey yok dedi.. Dogum sekli yine sezaryen olabilir ama bunun nedeni nstler olmaz dedi.. Rahatladim biraz en azindan bebegimin rahatsizligi mi var da nstler kotu cikiyor diye dusunmekten kurtuldum..
Ben sancıyla kanala girebileceğini biliyorum, benimki de kanalda değil doktor bekleyelim dedi. En azından sancın gelsin, bebek girmezse Sonrasını düşünürsünüz zaten.Bebeğimin son tarihi 04.05 pazartesi gunu fakat doğum pozisyonu almasına rağmen bugün bile kanala girmemiş. Kontrole gittik doktor pazartesiye kadar bekleyecek ve kanala girmedezse sezaryen ile alacak normal doğum çok istiyorum bu tarz olay yaşayan var mı
Gözünüz Aydın canım çok sevindim inş hemen gelirbyavrun evine :))çok şükür iyiyiz artık oglum tum borulardan kurtuldu şükür bi kaç gune evimize gelcek
Canım bende kan sulandırıcı kullanıyorum başından beri 30 görürsen dua et diyen doktor mu olmadı kimi iğneyi kesmeye çalıştı ama kendi doktorum hep olumlu konuştu kan sulandırıcının normal doğuma bi zararı olmadığını söyledi çatı muaynemizde de yapmadı küçük bi ihtimal de olsa bazen Doğumu tetikliyo sancın başladığında bakarız şimdilik normal herşey olması gibi diyoKizlar bugun baska bir doktora gittik nstlerin sikintili olmadigini soyledi.. Korkacak bisey yok dedi.. Dogum sekli yine sezaryen olabilir ama bunun nedeni nstler olmaz dedi.. Rahatladim biraz en azindan bebegimin rahatsizligi mi var da nstler kotu cikiyor diye dusunmekten kurtuldum..
Evet canim ya ok sukur rahatladik.. Daha karar vermedik hangi doktorla devam edecegimize.. Bebegim iyi olsun da doktor falan umrumda degil.. Devlete bile gidip dogurabilirim.. Kizzz sen napion dogurmuyor musun daha.. Niyeyse bugun hep senden dogum haberi bekledim.. Gunun yaklasti diye galiba.. Var mi bi gelisme?..Ohh nasıl rahatlamışsındır şimdi canım, gözünaydın olsun. Nasıl korkuttu seni o doktor, tam sopalık ya. Değiştirmeyi düşünüyor musun peki, yoksa aynı doktorla mı devam edeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?