2015 Şubat Anneleri

Kızlar hastane maratonu bitti çok şükür artık evimizdeyiz 8 gün raporumuz var Allah bir daha düşürmesin nasipse doğumda gidelim inşallah serum şişesi değilde kızım kucağımda olsun :)
Cok gecmis olsun canim allah zamaninda dogumlar nasi0 etsin herkeze sorun neymis peki canim ishaldenmi

Cihaza ilk başta çok kan veremedim sanırım çok düşük değerler çıktı. Sonra iğneyi ayarladım da doğru bir değer bulabildim. Yemekten iki saat sonra ölçülen 120 min altında olucakmış. Senin iyi gibi. Yalnız ilk lokmayı aldıktan tam iki saat sonra. Neden ikinci farklı çıktı senin bilemedim. Parmağı deldîkten sonra çıkan ilk kanı bir pamukla silip sonraki kanı koyuyorum makinaya. Nir de ölçümü etkileyecek kolonya ve krem olmamalı. Birkaç gün ölçüp değerleri kontrol etmek gerek. Cihazın kalibrasyonu da önemliymiş.

Ben de bunları düşünelim bir B planımız olsun dedim. Kafayı yemek üzereyiz acil başka şeylerle ilgilenelim.

Hangi bölümdesin? Iş getirmemek güzel bişey tabii ki bebişine zaman ayırmak lazım.

amin canım hepimizin kolay doğumları sağlıklı bebişleri olur umarım. oyy sen zor zamanlar geçirmişsin vucudun iyi bile toparlnamış bence. hormonların henüz yerine oturmamışken hamile kaldığın için bebeğin geride olabilir ama 1 hafta birşey değil geç döllenme vs. gibi durumlar olabilir. zaten 1 hafta tolere edilebilecek hafta bazında canım hiç sıkma canını, sağlığı yerine ya onemli olan o. Sen canını sıktıkça bebek de huzursuz oluyor sonuçta. güzel şeyler düşün beslenmene yoğunlaş sen mutlu ol ki bebiş de mutlu olsun:)

Bizim kilo durumumuz aynıymış. Ben de 76 ile başladım. 1,5 kilo verdim şimdi 3 kilo alıp 79 oldum

Baya aynı durumdaymışız bak sen de az kilo almışsın kı bunun yarısı bebek ve plesenta zaten :) böyle devam edebiliriz umarım

Baya aynı durumdaymışız bak sen de az kilo almışsın kı bunun yarısı bebek ve plesenta zaten :) böyle devam edebiliriz umarım

Evet bir de şimdi diyet yapıyorum. Zaten nefesimi zor almaya başladım kilo gerçekten rahatsız edebilir. Dikkat edilirse daha iyi olucak gibi

Canım bana diyetisyen aletle ölç demedi ama ben kendim akrabadan alet buldum önce açlık ölçücem snra yemekten snra önce 1 saati (unutmazsam tabi :) snrada 2 saat snraki değeri ölçücem kendimi takip edicem zaten burda annemlerde diyet listeme tam uymuyorum ki hamur işi hiç yemiyorum ama tatlılara (aşureye ) dayanamıyorum :)

bende 7 ayda 4 kilo aldım çok aşırı kilo almadım sadece dr.un dediğini diyorum patatesi yemeklerin içinde bile yeme dedi şekeri içindeki nişasta aniden kanda yükselttiği için iyi değil dedi. Hmur işleride kandaki şekeri aniden yükseltiyormuş bazı meyvelerde yasak mesela muz - hurma şekeri aniden yükselten şeylere özellikle dikkat edin diyorlar yoksa ben şuan aşure ayı canım çekiyor burda annemlerde herkes yapıyor getiriyor canım istiyor yiyorum vallahi :) Bende genelde hep sola yatıyorum bebiş rahat olsun die normalde yüzüstü yatardım doğumdan snra inş sezeryan olmamda bol bol yatarım :) Aman canım maşaallah nazar değmesin diyetle fln işin olmasın inş :)

Ohh ohh maşaallah sevindim canım. ne güzel senin bebiş istenen pozisyona donmuş benim oğlum hala annesinin kalbine yakın olmakla meşgul kafası sol kaburgamda ayakları sağ kasıklarda inş döner bizi uğraştırmaz annesine güzellik yapar :)

tamam canım tarifine göre tahminen bnm ceyiz bohçaları için toptan çamaşır çorap vs. aldığımz hanı diyorsun sen cumhuriyet cad. ordaydı oda toptancılar çarşısı inş bnde bu haftaiçi gelip bakıcam. 60 ve üzeri olanlar istnbuldada var o yüzden 60 yada altı bişiler bulursam alıcam :)

Aynı bnm gbisin akşam wc gidiyorum uzun zmn geçince eşim bir geliyor ben lavabo musluk fln yıkıyorum diyor ki sen cidden temizlik manyağısın kendini hiç düşünmüyorsun diyor bana kızıyor

Ben diyet yapıyorum ama aşûre getiren olsa yerim Allah'tan kimse getirmedi. Senin şeker de düşük çıkarsa ye gitsin. Bana sanki düşük çıkacakmış gibi geliyor. Çünkü insan annesinin tanında mutlu oluyor mutluluk şekeri düşürüyor ya da düzenliyor :)

Eveet kızlar dayımın eşi, benim bitanecik oğluşum için nette görüp beğendiğim tavşanlı bebiş battaniyesini yaptı bitirdi resim atmıştı bana sizlerle paylaşmak istedim içinde oğlumu hayal ediyorum ooo yerim ben tombişimi yaaa

Eklentiler

• battaniyemiz.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 112

Çok guzelsiniz canim maasallah kilo da almamissin. Bebis doğar eski kilodan dusersinde oh mis :)

aynen canım hamdolsun çok mutluyum kendimi prenses gibi hissediyorum ilgi alaka hat safhada sadece arada eşimi özlüyorum o kadarcık haftasonu oda gelecek yanıma snrada birlikte döncez geri istnbula :)
bakalım yarın inş düşük değerlerle karşılaşırım

Çok tatlı annesiii, mışıl mışıl uyusun inş battaniyesi ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…