Cok gecmis olsun canim allah zamaninda dogumlar nasi0 etsin herkeze sorun neymis peki canim ishaldenmiKızlar hastane maratonu bitti çok şükür artık evimizdeyiz 8 gün raporumuz var Allah bir daha düşürmesin nasipse doğumda gidelim inşallah serum şişesi değilde kızım kucağımda olsun :)
canım okuldan okula değişir bizim okul erken çıkarıyor çocuğu yeni olsnları mesela özel okul olduğundan toplu kullanma şansımız yok. Umrumdada değil açıkçası yavrum sağlıkla doğsun okul mokul vız gelir tırıs gider
valla canım hiç düşünmüyorum o tarafını doğumu yapayımda hayırlısıyla bi olmadı rapor alırım hatta istifa ederim bile
cnm bugün evde şeker ölçümü yapmaya başladım hoş ben diyet falanda yaomıyorum bugün reçelimi de yedim pilavımıda hatta açma bile yedim :) sonra iki saat sobra ölçtüm hoş bazıları 1 saat diyor ama 2 saat sobra 119 çıktı. Sobra bi daha deniyim dedim ikinci ye 104 çıktı ben bu cihaxlarada inanmıyorum ya sen ne diyorsun? Nasıl yapıyorsun be deperler normal mi? :)
tatlım dışarda yemekten de sıkıldım inan çok yorucuydu sma ysmeğimi yaptım ve çok yoruldum
geçen gün bende böyle şeyler düşünüp ağladım eşime dedim bana bişey olursa oğlumu üvey anne eline bırakma ver anneme o baksın dedim.. kızdı olumsuz şeyler düşünme Allaha dua et bize verdiğin evladımızı sağlıkla sıhhatle büyütmeyi yetiştirmeyi nasip et diye dilekte bulun dedi..herşey gelebilir insanın başına ama sen en iyisini iste dedi..o böyle konuşunca rahatladım..Güzel şeyler düşün canım inş rabbim yavrularımızı hayırla dogurup büyüttüğümüz günleri bize nasip eder..
Bayanlar aranizda ödem olan varmı 2 gündür fena şekilde sistim resmen 27. Haftadayim
Kızlar oğluşumun cicisi karşınızda :) örgü <3 ben
selam kızlar. uzun zamandır yazamamıştım. forum almış başını gitmiş :) umarım herkesler çok iyidir. göbüşler iyice büyüdü. nefesim daralıyor benim artık. hele yatarken dönmek ve yattığım yerden kalkmak tam bir işkence halini aldı :)) son halimin resmini gönderiyorum =)Eki Görüntüle 1306571 Eki Görüntüle 1306571
Maşallah canım
saol canım :)
Bizim kilo durumumuz aynıymış. Ben de 76 ile başladım. 1,5 kilo verdim şimdi 3 kilo alıp 79 oldum
Baya aynı durumdaymışız bak sen de az kilo almışsın kı bunun yarısı bebek ve plesenta zaten :) böyle devam edebiliriz umarım
Açlık değil de tokluk bakıyoruz canım. Benim Dr ağzına ilk lokmayı aldıktan tam iki saat sonra ölçüm 120 nin altındaysa tamam dedi. Buradaki arkadaşlara endokrinden ilk lokmadan bir saat sonra ölçün demişler.
bende 7 ayda 4 kilo aldım çok aşırı kilo almadım sadece dr.un dediğini diyorum patatesi yemeklerin içinde bile yeme dedi şekeri içindeki nişasta aniden kanda yükselttiği için iyi değil dedi. Hmur işleride kandaki şekeri aniden yükseltiyormuş bazı meyvelerde yasak mesela muz - hurma şekeri aniden yükselten şeylere özellikle dikkat edin diyorlar yoksa ben şuan aşure ayı canım çekiyor burda annemlerde herkes yapıyor getiriyor canım istiyor yiyorum vallahi :) Bende genelde hep sola yatıyorum bebiş rahat olsun die normalde yüzüstü yatardım doğumdan snra inş sezeryan olmamda bol bol yatarım :) Aman canım maşaallah nazar değmesin diyetle fln işin olmasın inş :)ben 2 kılo aldım bunun 1527 gr ı oğlan :) aksam bı saatten sonra yeme ısını bırakıyorum,kızartma hamur yapıp yemıyorum.. patatesın bebegı besledıgını cok kısıden duydum ve hususı denedım bırde sola yatma durumunu..sonuç ortadasukur dıyetlık bır durumumuz yok free takılıyoz oglusla
Biz geldik kontrolden :) çok şükür herşey yolunda. Haftasıyla gelişimi uyumlu dedi doktorcuğumuz. Kalbine beynine kaburgalarına baktı tekrardan. Bi problem görmedi. 900 gr.dedi. Herşey yolunda dedi ya o bana yetti. Bi dahaki randevumuz 6 aralık. Baş aşağı pozisyondaydı ayacıkları kaburgamdaydı. Eşim ters duruyo dedi. İstediğimiz normal olan duruş bu ters görünsede bu bize göre normal dedi. Bizden böyle gelişmeler :)
şimdi gördüm yazını canım bilseydim seni de arardım gel biz çarşıdayız diye. bu aralar buraya fazla giremiyorum sürekli oturur halde duramadığımdan belim ağrıyor pc karşısında birde kucağıma almak zor geliyor bacaklarım ağrıyor. telefondan da girmek zor oluyor o yüzden yazılanları kaçırıyorum.
bütçen ne kadar bilmiyorum ama biz bütün çarşıyı ve bakırcılar çarşısını gezdik. bakırcılar çarşısında gecelikler genelde 60 tl ve üstünde idi. ben pek beğenmedim açıkçası oradaki gecelikleri senin zevkine uyabilir o yüzden bir bak derim zaten peşin almada indirim yapıyorlar. ben daha çok genç işi şeyler baktığımdan çoğu gecelik nine geceliği gibibenim aldıklarımın resmini çekip koyacam en kısa sürede.
aldığım yere gelince. cumhuriyet caddesini bilirsin büyük ihtimalle. orada toptancılar çarşısı var. tuz pazarının girişini biraz geçince hemen göreceksiniz zaten oradan iç çamaşırlarını filan da halledebilirsin. orada bütün mağazaları gez en beğendiğini al ben öyle yaptım.
Bence ben tam dayakligim yaa oturdugum yerde oturamiorum tam temizlik manyagiyimlavaboya gittim bakarken dusakabin ve cesmeler dikkatimi cekti kalktim oblari cifledim simdide karnima feci bi agri girdi az dinleneyim gecmezse doktor yolu göründü bana.. esim beni boşanmadan dogursam bari baya kizdi simdide konusmuo benimle (
Canım bana diyetisyen aletle ölç demedi ama ben kendim akrabadan alet buldum önce açlık ölçücem snra yemekten snra önce 1 saati (unutmazsam tabi :) snrada 2 saat snraki değeri ölçücem kendimi takip edicem zaten burda annemlerde diyet listeme tam uymuyorum ki hamur işi hiç yemiyorum ama tatlılara (aşureye ) dayanamıyorum :)
bende 7 ayda 4 kilo aldım çok aşırı kilo almadım sadece dr.un dediğini diyorum patatesi yemeklerin içinde bile yeme dedi şekeri içindeki nişasta aniden kanda yükselttiği için iyi değil dedi. Hmur işleride kandaki şekeri aniden yükseltiyormuş bazı meyvelerde yasak mesela muz - hurma şekeri aniden yükselten şeylere özellikle dikkat edin diyorlar yoksa ben şuan aşure ayı canım çekiyor burda annemlerde herkes yapıyor getiriyor canım istiyor yiyorum vallahi :) Bende genelde hep sola yatıyorum bebiş rahat olsun die normalde yüzüstü yatardım doğumdan snra inş sezeryan olmamda bol bol yatarım :) Aman canım maşaallah nazar değmesin diyetle fln işin olmasın inş :)
Ohh ohh maşaallah sevindim canım. ne güzel senin bebiş istenen pozisyona donmuş benim oğlum hala annesinin kalbine yakın olmakla meşgul kafası sol kaburgamda ayakları sağ kasıklarda inş döner bizi uğraştırmaz annesine güzellik yapar :)
tamam canım tarifine göre tahminen bnm ceyiz bohçaları için toptan çamaşır çorap vs. aldığımz hanı diyorsun sen cumhuriyet cad. ordaydı oda toptancılar çarşısı inş bnde bu haftaiçi gelip bakıcam. 60 ve üzeri olanlar istnbuldada var o yüzden 60 yada altı bişiler bulursam alıcam :)
Aynı bnm gbisin akşam wc gidiyorum uzun zmn geçince eşim bir geliyor ben lavabo musluk fln yıkıyorum diyor ki sen cidden temizlik manyağısınkendini hiç düşünmüyorsun diyor bana kızıyor
selam kızlar. uzun zamandır yazamamıştım. forum almış başını gitmiş :) umarım herkesler çok iyidir. göbüşler iyice büyüdü. nefesim daralıyor benim artık. hele yatarken dönmek ve yattığım yerden kalkmak tam bir işkence halini aldı :)) son halimin resmini gönderiyorum =)Eki Görüntüle 1306571 Eki Görüntüle 1306571
Ben diyet yapıyorum ama aşûre getiren olsa yerimAllah'tan kimse getirmedi. Senin şeker de düşük çıkarsa ye gitsin. Bana sanki düşük çıkacakmış gibi geliyor. Çünkü insan annesinin tanında mutlu oluyor mutluluk şekeri düşürüyor ya da düzenliyor :)
6 ay-1 yaş arası giyecek Allah izin verirse :) bağ evine gittiğimiz zaman yazın bile giyer serin oluyor akşamlarıYaza geliyor nasıl giycek
Sen daha güzelini yaparsın emin ol :)Marifet başka zatenmaşallah Allah güle güle giydirmek nasip etsin.
Çok tatlı annesiii, mışıl mışıl uyusun inş battaniyesi ileEveet kızlar dayımın eşi, benim bitanecik oğluşum için nette görüp beğendiğim tavşanlı bebiş battaniyesini yaptı bitirdi resim atmıştı bana sizlerle paylaşmak istedimiçinde oğlumu hayal ediyorum ooo yerim ben tombişimi yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?