Eki Görüntüle 1312190 Eki Görüntüle 1312189 Eki Görüntüle 1312188 Iyi aksamlar annisler :) bebegimizin odasini aldik çok mutlu olduk oglusumda hissetti sanirim 2 gundur kipir kipir:) bide evimize gelse heyecanla beklioruz :) begendinizmi yorumlarinizi beklioruz erenimle :)
Evet canim dalan marka zaten. Beyaz sabun cesitleri de var. 4.90 TL ye aldim 800 gr'lik olanini.Migros'ta roxy matik diye bişey vardı acaba o dalan roxy mi ki? Online alışveriş yaptım ben de dün reyonlara bakarken gördüm ama karar veremedim. Fiyatı hacı Şakire göre çok ucuz geldi. Bakınca söyler misin dalan mıymış?
Günaydın sen 31 e gireceksin değil mi bu günlerde?
KIZ ESla ben listede varmiyim : ) sana ozelden yazamdim ama burdan hiç çikmiyorum baksana :)evet canım saat 00:00 itibari ile 31. haftama basmış bulunacağım kısmetse :)
ben oyle yastigi olan altacmalardan almiycam. Deneyimli degilim ama bence gereksiz. Ben şu can bebenin dalinin hazir altacmalarindan aldim. Bi yere giderken de cantasina atar kolay tasirim diye dusundum.Belim koptu.
Mobilya bakmaya gittik bulamadık.
Sonra ebebek e gittik.
Braun ateş ölçer,tulum,göğüs peki,ıslak mendil ve küvet filesi aldık geldim.
Pert oldum. Çok pahalı her şey.
Deneyimli anneler burun aspiratörü ve alt açma bezi varya hazır olanlar yatak Koruyucu gibi. Onlar gerekli mi sizce.?
Ben de ikincide agri olmadi.3 Çeşit Yemeğimi Yaptım,Temizliğimi Yaptım,Banyomu Yaptım, Saçlarımı Düzleştirdim. Pazartesine Hazırım Artık. Yarın 2. Doz Tetanoz Aşımızı Olucaz Birincisindeki Gibi Ağrı Yaparmı Acep. Birincisinde 5 Gün Kolum Ağrıdı
Eki Görüntüle 1312190 Eki Görüntüle 1312189 Eki Görüntüle 1312188 Iyi aksamlar annisler :) bebegimizin odasini aldik çok mutlu olduk oglusumda hissetti sanirim 2 gundur kipir kipir:) bide evimize gelse heyecanla beklioruz :) begendinizmi yorumlarinizi beklioruz erenimle :)
Hayırlı olsun canım çok güzel allah sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsinEki Görüntüle 1312190 Eki Görüntüle 1312189 Eki Görüntüle 1312188 Iyi aksamlar annisler :) bebegimizin odasini aldik çok mutlu olduk oglusumda hissetti sanirim 2 gundur kipir kipir:) bide evimize gelse heyecanla beklioruz :) begendinizmi yorumlarinizi beklioruz erenimle :)
Ahh kıyamam. Tutar canım. Emziriyor mu peki?Yok Canım Hala Çıkmadı Cuma Günü Annesi Elini Uzatmış Bebekte Tutmamış Baya Morali Bozuktu Elimi Tutmadı DiyeBozulurda Sabahda Yapmaya Vaktim Yok Artık Kötüsünden Hallice Kabarık Durmasından İyidir
Kukun ne Hee kulun heraldeAynen canım varsa paran dunya alem kukun; yoksa paran asfalttır yolun!!!
ALLAH kolaylık versin.Evet canim asker malesef
Canim benim çok sağol kutlu olsun günümüz
Hayirli olsun güle güle kullanin canim. Sesin cikmasi kaç saattir tahmin ettim alisveriste oldugunu
Güle güle kullanin canim inşallah.
Güzel günlerde kullanan canim. İlk alinca çok heyecanliyo insan ya :)
Canim ne zaman indirime girmiş ya. Bana yine mesaj göndermedi bunlaroff yaa
Ben sordum ama cibinlik aparati sormustum. Belki başka bi annedir cibinlik soranda.
Coook güzelmiş canim güzel günlerde kullanmaya nasip etsin allahim.
Peşindeyim.evet canım saat 00:00 itibari ile 31. haftama basmış bulunacağım kısmetse :)
Bende gerekli mi diye o hazırları sordum. Diğerleri cicili bicili oluyor çok özendim âbirde bebeği tozlu mikroplu yerlere yatırmayayım diye onlardan da alıcam.ben oyle yastigi olan altacmalardan almiycam. Deneyimli degilim ama bence gereksiz. Ben şu can bebenin dalinin hazir altacmalarindan aldim. Bi yere giderken de cantasina atar kolay tasirim diye dusundum.
Ben de ikincide agri olmadi.
Bende gerekli mi diye o hazırları sordum. Diğerleri cicili bicili oluyor çok özendim âbirde bebeği tozlu mikroplu yerlere yatırmayayım diye onlardan da alıcam.
Ev için istedim. Sen daha doğmadan gezme peşindesin maşallah.Tozlu mikroplu yerler gibi dusunmedim de bi yere gidince milletin evini batirmayalim diye :)) ben oyle cocugun totosunu ulu orta degistirenlerden pek hazetmiyorum. Altinda ortu olmali dimi ama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?